Arkadaşlar kaliteli içerik ürettiğim bi özgün çizgi film kanal hazırlıkları yapıyordum . Çok iyi hazırlandım busefer ama yine izlenmiyor zamanında spam videoyu atardık kendi kendine izlenirdi özgün olunca neden izlenmiyor
Yaptıklarım
1: anahtar kelime planlayıcıdan çalışma
2: kanal ile ilgili bütün doldurulmadı gereken bölümleri doldurdum
3: 1000 tane yabancı çocuktan oluşan facebook arkadaş hesabı oluşturdum bbg si yüksek ve ingilizce konuşan bi ülke .grup açıp paylaştım yetmedi birer birer mesajla yolladım
4: benimle benzer içerik oluşturan bütün kanallara abone oldum videoları beğendim ve kendi videolarımı yorumlara yazdım
5: öne çıkan içeriği aktif ettim
6: ping attım
7: küçük resimler rakiplerden daha iyi
8: komple ingilizce çalıştım kanal ülkesi ve dili abd olarak ayarladım
9: amerikaya ve avrupaya çalıştığım için ülkelerdeki çocukların izleme saatlerine göre videomu paylaştım .önce gizliydi sonra herkese açık yaptın saat gece 12:00 da
10: ek bilgi olarak artık video düzenleyiciye girince izlenim olarak sayıyor bir kaç kere girince spama düşüyor video
Yaptıklarım
1: anahtar kelime planlayıcıdan çalışma
2: kanal ile ilgili bütün doldurulmadı gereken bölümleri doldurdum
3: 1000 tane yabancı çocuktan oluşan facebook arkadaş hesabı oluşturdum bbg si yüksek ve ingilizce konuşan bi ülke .grup açıp paylaştım yetmedi birer birer mesajla yolladım
4: benimle benzer içerik oluşturan bütün kanallara abone oldum videoları beğendim ve kendi videolarımı yorumlara yazdım
5: öne çıkan içeriği aktif ettim
6: ping attım
7: küçük resimler rakiplerden daha iyi
8: komple ingilizce çalıştım kanal ülkesi ve dili abd olarak ayarladım
9: amerikaya ve avrupaya çalıştığım için ülkelerdeki çocukların izleme saatlerine göre videomu paylaştım .önce gizliydi sonra herkese açık yaptın saat gece 12:00 da
10: ek bilgi olarak artık video düzenleyiciye girince izlenim olarak sayıyor bir kaç kere girince spama düşüyor video