İzlesene.com'dan para kazanabiliyor muyuz videolarımızla?

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar izlesenede şöyle bir ayar var youtube hesabımı taşı diye, taşıdık diyelim para kazanabiliyor muyuz? bilgi verir misiniz?

Dailymotionda varda youtube un yanından geçemez vasat bi sistem malesef şuan Google tekel durumnda sağlam bi rakip çıksaydı politikalarında bi nebze olsun iyileşme olurdu :(

zaten youtube'a 1 tanecik rakip olmus olsa suan ünlem ile uğrasmıyor olurduk en basitinden :)

Peki teşekkür ederim.. ben yinede bir videolarımı aktarayım belli mi olur belki kazanırız ilerde :)

peki sitenin kendisine video upload edince para kazaniyomuyuz ?

Bende böyle bişey duymuştum ama bilmiyorum iletişim bölümünden konu hakkında iletişim kurarsanız daha sağlık lı olur

hortlicak konu bilgi olsun diye atiyorum . dün iletişimden sordum bana şöyle bi yanıt geldi;

Merhaba,

İzlesene Partnerlik sistemine dahil olabilmeniz için öncelikli olarak İzlesene'de telif haklarının size ait olduğu içeriklerden oluşan bir kanal açmanız gerekmektedir. Bu kanalı açtıktan sonra, kanalınız sistem tarafından her gün olarak kontrol edilip, değerlendirilecektir. Bu değerlendirme sonucuna göre, Partnerlik anlaşmamız için sizinle direk olarak iletişime geçilecektir.

İyi günler,

:)

Olsa bile izlesenenin video izlenme oranı ne kadar olacak ki?
Fazla olacağını sanmıyorum ben açıkçası.

Izlesene de biri youtubedaki ozgun videomu caldi. Mesaj attim siteye tinlayan yok. Napsam acaba

Izlesene de biri youtubedaki ozgun videomu caldi. Mesaj attim siteye tinlayan yok. Napsam acaba

Aynı durumda mesaj attıgımda 1 gün içinde dönüp bana partnerlik teklif ettiler, o videoları da benim kanala taşıdılar.

izlesenede kazanc mumkun mu ?

Özgünden mümkün diye biliyorum hocam detaylarını bende bilmiyorum

Kazanç mümkün 1k izlenim 1 TL Ödeme eşiği 100 TL, her ay düzenli ödeme yapılıyor arkadaşlar. Ama tabi özgün,

ben para kazanmak istiyorum diye mesaj atmıştım bi tane kız telefonunu ver görüşelim dedi? Siz de de böyle mi oldu? nerden para kazanma açıyoruz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri