İzleyecek Film Yok Beee :)

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Ben sinema konusunda bildiğin manyak sayılırım.. Tasarım yaparken bile daha önce izlediğim ve sevdiğim bir film açar küçültüp köşeye çeker büyük ekranda da tasarımı yaparım birlikte..

Ancak her tür filmi izlemem yani dünyanın en muazzam yapıtı bile olsa korku, aşk, romantizim, dram tarzı filmleri asla izlemem örneğin titanic'i hala izlemedim ve izlemeye de niyetim yok :D

Fakat iş polisiye, fantastik, aksiyon, teknoloji, bilim kurgu gibi şeylere gelince de izlemediğim çok nadir yapıt vardır sanırım.. Son iki saattir o site senin bu site benim it ayağı yemiş gibi geziyorum bir film bulamadım şöyle oturup izlenecek.

Geçenlerde bir arkadaş sorduğunda fikir vermiştim şimdi sıra bende.. İzlecek film söyleyin banaaaaaaaa :)

Son düzenleme:
senden farklı yanım yok benimde. bu yüzden dizilere geçtim. arrow i zombie the walking şuanda Agents of S.H.I.E.L.D başladım hem tr dublaj olunca baya sarıyor. bilim kurgu diyorsan shıeld izle marvel yapımı zaten :)

Christopher Nolan - Following

6 bin dolara nasıl film-noir,polisiye çekilirmiş gör

Following (1998) - IMDb

Dostum siyah beyaz baya eskiymiş be eywallah :)

Bilim kurgu önerin her türlü izlerim bende :)

Bir dünya öneririmde izlemişmisindir bilmem mesela Oblivion ve Yarının Sınırında bir anda aklıma gelen.. Ama izlemişsindir muhtemelen

buyur üstat bu siteden izle reklamsız :)

Işın Kampı

Eywallah hocam listeye ekledim şimdi..

senden farklı yanım yok benimde. bu yüzden dizilere geçtim. arrow i zombie the walking şuanda Agents of S.H.I.E.L.D başladım hem tr dublaj olunca baya sarıyor. bilim kurgu diyorsan shıeld izle marvel yapımı zaten :)

Walla dizilerden saran birşeyde bulamadım hocam onca zamandır 2 tane dizi gördüm adamlar yapmış dediğim. Birisi Prision Break diğeri Breking Bad

Ruzgara Karsi 100 Metre Iseyen Adam Bu filmi de oneririm

Dostum siyah beyaz baya eskiymiş be eywallah :)

Bir dünya öneririmde izlemişmisindir bilmem mesela Oblivion ve Yarının Sınırında bir anda aklıma gelen.. Ama izlemişsindir muhtemelen

Eywallah hocam listeye ekledim şimdi..

Walla dizilerden saran birşeyde bulamadım hocam onca zamandır 2 tane dizi gördüm adamlar yapmış dediğim. Birisi Prision Break diğeri Breking Bad

Önerdiklerinizi çoktan izledim hocam çıktığı zaman :)

gunde en az 3 fılm acar kapatırım pıyasa olmus kalıtelı flım yok hint filmleri dene 3 saat ama :)

izledim :D

film eski değil 1998 yapımı,çekimi atmosferi öyle,sonunda oha lan bu ne diyeceğin bi film

Hadi ya ben siyah beyaz görünce dedim eski kontrol ederim onuda

Ruzgara Karsi 100 Metre Iseyen Adam Bu filmi de oneririm

öyle bir film mi var :D :D

Önerdiklerinizi çoktan izledim hocam çıktığı zaman :)

İşte sıkı takipçi olunca bir halt bulamıyorsun.. :D Aslında bir film eleştiri sitesi açmayı düşünüyorum ne zamandırda bakma işte :)

gunde en az 3 fılm acar kapatırım pıyasa olmus kalıtelı flım yok hint filmleri dene 3 saat ama :)

Walla hiç girmedim o tarafa dostum ya 3-5 abartının nivanasına çıkmış sahne izledim yt de o kadar :D

tek bi film izle ghajini fanaa lagaan talassh 3 idiot hangısı olursa bagımlısı olursun emınım baskını ızle ızlemedıysen 2 seri

izledim :D

Hadi ya ben siyah beyaz görünce dedim eski kontrol ederim onuda

öyle bir film mi var :D :D

İşte sıkı takipçi olunca bir halt bulamıyorsun.. :D Aslında bir film eleştiri sitesi açmayı düşünüyorum ne zamandırda bakma işte :)

Walla hiç girmedim o tarafa dostum ya 3-5 abartının nivanasına çıkmış sahne izledim yt de o kadar :D

Moon?

bende izlenecek film bulamadım, bir müddettir animasyon izliyorum

süper derecede güzel animasyonlar var

izledim.. aramızda kalsın pekte sevmemiştim :D

İzledim tabi hocam.. Fazla abartılı ama güzel filmdi..

bende izlenecek film bulamadım, bir müddettir animasyon izliyorum süper derecede güzel animasyonlar var

Film bulamayıp anime başlıyım diyorum bende :D

Oraya girersen çarşı pazar karışır iğce :)

Arkadaşlar ben anime çizgilerden bahsetmiyorum, animasyon filmleri diyorum,
big hero 6, toy story, tagled, Finding Nemo, Monsters, Inc., Monsters University, Brave, gibi çok kaliteli süper animasyon filimler var,

animasyonlara karşı ön yargılarınızı kırın, emin olun sağlam animasyonlar, çoğu filmden daha iyi, ben bazı animasyonlardan aldığım zevki çığu filmde bulamadım

neyse bunu izleyin, izlemediyseniz, bu da bilim kurgu fantastik
Güzel ve Çirkin (2014) - Sinemalar.com

Arkadaşlar ben anime çizgilerden bahsetmiyorum, animasyon filmleri diyorum,
big hero 6, toy story, tagled, Finding Nemo, Monsters, Inc., Monsters University, Brave, gibi çok kaliteli süper animasyon filimler var,

animasyonlara karşı ön yargılarınızı kırın, emin olun sağlam animasyonlar, çoğu filmden daha iyi, ben bazı animasyonlardan aldığım zevki çığu filmde bulamadım

neyse bunu izleyin, izlemediyseniz, bu da bilim kurgu fantastik
Güzel ve Çirkin (2014) - Sinemalar.com

Bunu kesin izleyeceğim yarın güzelmiş , teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri