İzmirli Arkadaşlar Bakabilir mi?

yklmzomer

Yasaklanmış
Konuyu yanlış yere açtım k.bakmayın telefondayım.

Pazar gününe kadar izmirdeyim , bu gece arabada sabahlayacagim. Şuan kordondayım , buraya yakın bir yerde güvenli bir yerde arabayı park edip uyuyabileceğim neresi var acaba?

Teşekkürler...

ben olsam arabada sabahlamam giderim 20 30 40 herneyse veririm pansiyonda kalırım

Tek başıma değilim hocam kız arkadaşımda var. Tek olsam sorun değil herhangi banka geçer uyurumda :)

Temiz otel falanda bulamadim. Zaten surda sabaha 5 saat kaldi

heee doğru sen geçen gün tatil fln diyodun seniii .D uyumayıun en iyisi gezin dolaşın :D

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------

Hocam o fiyata bilmedigi yerlerde kalirsa , çok yanliş arkadaşlar edinebilir :d

ahaha deme öyle :D

kordonda cok dolasma bu saatlerde, hele ki araba kiz arkadasinla hic uyumaya kalkma orda. Ahlak polisi geziyor gece oralarda. Yanlis anlarlar sonra, basina is alirsin.

Pazar gününe kadar izmirdeyim , bu gece arabada sabahlayacagim. Şuan kordondayım , buraya yakın bir yerde güvenli bir yerde arabayı park edip uyuyabileceğim neresi var acaba?

Teşekkürler...

Konakta katlı otopark vardı kemeraltı tarafında zannedersem orda kalabilirsin..

Walla ben izmirliyim de :)

Seç beğen dedıgın gıbı sabaha az kaldı surda :)

Karsıyaka olur , Balçova olur , Kordon olur ...

Anlaşıldı bilmediğimiz memlekette aksiyona gerek yok diyip otel araştıracağım.. :)

Tepecik diyen çakal hariç herkese teşekkür ederim arkadaşlar...

acemi birliğimi izmir bornovada yaptım tam da ben diyecektim tepecik (genel ev) altın dağ buralar hapçıların torbacıların yeri

Çakal sensin arada yatan espri yaptık. Ne bileyim yanında kız arkadaşın olduğunu

Teşekkürler...

izmirde yaşıyor olsa idim misafir ederdim valla sizi, gece vakti dışarıda kalmak hiç hoş değil, neyseki arabanız var, Balçova gaayet nezih bir yer,. Oteller Çankayada vardı sanırım , kordonun arka tarafları ama Temiz mi pismi bilmiyorum yani oralarda her tür şeyler de olabilir diye düşünüyorum karı adamlar felan var Alsancak kıbrıs şehitliği tarafında görmüştüm bi kaç sene evvel kız arkadaşımla gezerken tırsmıştık :D Eğer Otelde kalmayacaksanız Alsancak yada konak karakoluna yakın bi yere çekin ne olur ne olmaz Polis iyidir yine..

izmirde yaşıyor olsa idim misafir ederdim valla sizi, gece vakti dışarıda kalmak hiç hoş değil, neyseki arabanız var, Balçova gaayet nezih bir yer,. Oteller Çankayada vardı sanırım , kordonun arka tarafları ama Temiz mi pismi bilmiyorum yani oralarda her tür şeyler de olabilir diye düşünüyorum karı adamlar felan var Alsancak kıbrıs şehitliği tarafında görmüştüm bi kaç sene evvel kız arkadaşımla gezerken tırsmıştık :D Eğer Otelde kalmayacaksanız Alsancak yada konak karakoluna yakın bi yere çekin ne olur ne olmaz Polis iyidir yine..

usta yeni gördüm kusura bakma, ben izmirdeyim öğrenci evindeyim pm atar mısın yardımcı olurum, arabada sabahlanmaz

yanlış yeri alıntıladım afedersiniz.

---------- Spam Engelliyici 04:36 ---------- Önceki Mesaj 04:34 ----------

Teşekkürler...

pm atar mısın hocam

Son düzenleme:
Abi git inciraltına sahil kenarınada parket arabayı Crowne Plazanın önündeki midyeciden de sıcak sıcak al midyeni sonra bakın keyfinize ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri