Japonca Bilene Müthiş Teklif!!! (özgün)

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar aranızda japonca bilen (yazıcak ve yazdından anlıcak) ve japon kültürünü az çok bilen arkadaşla bir kanal açıcaz ben videoları nasıl yapcağını öğretcem ama benim öğrettiklerime ve katagoriye alışana kadar çok fazla video çıkaramıcaktır.

Katagori hakında kısa bilgi veriyim:

Katagori güncellik gerektirir her hafta en az 1 video atar ve üstüne arada benim dedim videolar atar saten ilk başta haftalık atcağı videolar değil benim söylediğim videolar hit alcaktır. Videolar Çocuk videoları tarzıdır ama alışılan bir katagori değildir genelde japonların sevdiği videolardır bir Amerikalı izlemez yani..Kanal özgün olcaktır ve anlaşmalı olduğum partnere bağlanıcak sebebi Adsense sıkıntılarıdır ilerde Adsense sıkıntısı olmaz ise adsenseye bağlıyabiliriz.. (bağlıcağımız partner %30 kesinti yapar ve bir sonraki ay parayı hesabınıza yatar eğer acil para gerekirse 1 haftalık paranızı 1 hafta sonra direk yatırır o konuda sıkıntı yok)
Kanalın %50 si benim %50 si onun olur eğer beklediğimden çok daha iyi hit alır ise ben kendimi payımı %40 a kadar indirebilirim)

Tercihim Forum dan birisi ile çalışmaktır

Eğer tahmin ettiğim hit'i alırsa geliri çok fazla tatmin edici olcaktır ;)

Merak ettiğiniz sorular varsa yazın cevaplamaya çalışcam

Not:Sen niye yapmıyorsun demeyin çünkü Japonca bilmeden malesef yapılmıyor çok kafa yordum ama tıkanıyorsun olmuyor

30.03.2017 Edit:

Arkadaşlar 2 farklı kanalın tahminen öylesine yani eğlencesine yaptığı videolar (amotorce)... yani japonca bilen birisi aylık rahat 5 bin cebine kor 1 sene için dede 100 bin abone plaketini alır bu zor dönemde harika fırsat

[url=http://hizliresim.com/P0OpW5]
[/URL]

[url=http://hizliresim.com/gq9n05][/URL]

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar aranızda japonca bilen (yazıcak ve yazdından anlıcak) ve japon kültürünü az çok bilen arkadaşla bir kanal açıcaz ben videoları nasıl yapcağını öğretcem ama benim öğrettiklerime ve katagoriye alışana kadar çok fazla video çıkaramıcaktır.

Katagori hakında kısa bilgi veriyim:

Katagori güncellik gerektirir her hafta en az 1 video atar ve üstüne arada benim dedim videolar atar saten ilk başta haftalık atcağı videolar değil benim söylediğim videolar hit alcaktır. Videolar Çocuk videoları tarzıdır ama alışılan bir katagori değildir genelde japonların sevdiği videolardır bir Amerikalı izlemez yani..Kanal özgün olcaktır ve anlaşmalı olduğum partnere bağlanıcak sebebi Adsense sıkıntılarıdır ilerde Adsense sıkıntısı olmaz ise adsenseye bağlıyabiliriz.. (bağlıcağımız partner %30 kesinti yapar ve bir sonraki ay parayı hesabınıza yatar eğer acil para gerekirse 1 haftalık paranızı 1 hafta sonra direk yatırır o konuda sıkıntı yok)
Kanalın %50 si benim %50 si onun olur eğer beklediğimden çok daha iyi hit alır ise ben kendimi payımı %40 a kadar indirebilirim)

Tercihim Forum dan birisi ile çalışmaktır

Eğer tahmin ettiğim hit'i alırsa geliri çok fazla tatmin edici olcaktır ;)

Merak ettiğiniz sorular varsa yazın cevaplamaya çalışcam

Not:Sen niye yapmıyorsun demeyin çünkü Japonca bilmeden malesef yapılmıyor çok kafa yordum ama tıkanıyorsun olmuyor
yapabilmen için dil bilmeden başlık açıklama için yardımcı olabilirim etkili bir yöntem olabilir :D

yapabilmen için dil bilmeden başlık açıklama için yardımcı olabilirim etkili bir yöntem olabilir :D

yok hocam onu çözdüm ama video nun içinde japonca yazman filan gerekiyor kilit nokta da o oluyor saten :D

Teşekkürler öneri için

Hocam dil bilene her yerden fırsat çıkıyor, umarım bulabilirsin.

dil bilmek hersey valla.
calıstıgım subede ana dıl duzeyınce çince bılen var aslı uygur.
ama bu ıslerle ugrasmıyor anlamaz.
ama gorursem haber verırım sıze

Hocam dil bilene her yerden fırsat çıkıyor, umarım bulabilirsin.

haklısın hocam benim aradığım öğrenci olup da parayı ihtiyacı olan yada iş arıyan birisi

dil bilmek hersey valla.
calıstıgım subede ana dıl duzeyınce çince bılen var aslı uygur.
ama bu ıslerle ugrasmıyor anlamaz.
ama gorursem haber verırım sıze

Bazı insanlar dizi izleyerek dil öğreniyor onlar gibi yeteneğimin olmasını çok isterdim.

Yalnız ben japonca bilen arıyorum hocam Genede Teşekkürler :)

Romence bilen biri lazım olursa pm atabilir herkes :D Ulan bir dil biliyoruz o da pek işe yaramıyor

gardaş bizde angaraca biliyoz ama faydası yok ellaaaam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri