kablosuz ağ şifresi kırma

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

kera

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
aramızda kablosuz ağ şifresini kırabilen varmı
gerçkten yardımcı olursanız çok çok sevinirim
bunun bir yöntemi falan varmı bildiğiniz işe yarayan bir yöntem
ömür boyu size duacı olurum

umudunu kırmak istemiyorum ama yok öyle birşey :)

şifreleme türü wep ise çok kolay wpa veya wpa 2 ise çok zor neredeyse imkansız sizin kırmak istediğiniz wepmi?

gerçkten bu konuda çok çok acemiyim wep ve wpa nın ne olduğunu bilmiyorum
bu hafta içinde ttnet aboneliğini sonlandıracak babam
bu arada biraz önce wirales adaptor sipariş ettim 17 TL ye
bakalım yarın elimde olursa
kırmak için biraz uğraşırım
sizde yardım ederseniz
çok çok sevinirim

sizde yardım ederseniz
çok çok sevinirim

kırmaya çalışmak yerine ortak ol komşuya :)

sizde yardım ederseniz
çok çok sevinirim

etrafta çeken ağların güvenlik türü diye yazar wep veya wpa diye adaptör gelsin ben yardımcı olurum.

eyvallah
gerçkten kardeşim ömür boyu duacın olurum
tekrardan tşkler

önemli değil bende bu yöntemi kullanıyorum çünkü :)

şifre tahmin etmekte bir yöntem. çoğu kişi 12345, 54321 veya asdfg vb basit şifreler koyuyor. Denersin artık :)

Hocam Backtrack ile Web şifreli olanları çok rahat kırarsın, Wpa için ise eklenti kurman gerekiyor ve sorunsuz kurulumda wpa'da kırıyor ama. Biraz linux'tan anlaman lazım. Youtube'da nasıl kırıldığpına dair videolar var izleyebilirsin.

Arkadaşım anladığım kadarıyla internetini kaybedeceksin ve bir arayış içindesin ama yaptığını hiç doğru bulmuyorum 15 - 20 lira verip helaliyle komşundan çekebilirsin ki o bile yasal değil 10 bin lira para cezası var hukuken senin bu yaptığın hiç mi hiç yasal değil, kusura bakmada bu dünya da bir sen uyanık değilsin, bir şeyleri yoluna sokmak için insanları kullanma yarın öbürgün internetini kullandığın kişinin haberi olmadan bi suç işlersen o kişinin başını yakacağını bilmeni ister, bu konuda daha duyarlı olmanı beklerim..

tabi genede sen bilirsin zaten günlük bilgisayarına giren bi adam ağında kimler var görebilir ve tekrar şifre değiştirmesi 1 dk sını almaz.

Başkasının şifresini kırmak, bulmak mümkün olabilir ancak anlaşıldığında çok büyük suç işlemiş olursun. Bunlarla uğraşmana deymez

hala bu sorununa care arıyorsan wifi şifresini kırmayı sana anlatırım hatta mac adreslerini bile değiştiririz ki senin baglandıgını anlayamasın:)

kırılıyorda kardeş kul hakkıdır değmez bence! boşuna kimsenin hakkına girme derim ben

arkadaşlar önerileriniz için çok çok tşk ederim
komşumla anlaştım ortaklaşa kullanıcaz

ölüme care bulunmadı sadece şifre kırmakta ne demek cocuk oyuncagı

arkadaşlar önerileriniz için çok çok tşk ederim
komşumla anlaştım ortaklaşa kullanıcaz

en iyisini yapmışsın. Bu internet aleminde yapılmayacak şey yoktur. Biraz araştıracan uğraşacan bilene danışan 2 dk da şipşak :)

işini görmüssün ama merak edersen bir kaç yöntem biliyorum sağlam yardım ederim:)

Kişiye göre değişebilir.Kırmak mümkündür evet ama bu hem senin imkanlarına bağlı hem de karşıdaki adamın şifreleme türüne vs bağlı.ilgili sistem videoları yabancı kaynaklar var öneririm...

şifre kırmak 5 dakika bilemedin 10 çok ugraştım bu işlerle zamanında.al bitane alfa kablosuz adaptör program dersen çok ama degmez gerçekten de yakında varsa otel havaalanı mcdonald onlar şifresiz ama buseferde senin güvenligin sakat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri