Kabul edildim

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Bir kaç gün önce Awesomeness TVye başvurdum ve az önce kabul etmiş. :) neyse youtube dashboarda girerek kabul ettim ve bağlandı networke. Videlarimda dolar işareti gitti farklı işaret geldi :) birde analyticsde günlük kazançlar görünürdü ama kazanç görünümü gitti :( peki bundan sonra kazançlara nerden bakacağımki? birde başka ne yapmam lazım networka bağlandıktan sonra?

video yöneticisinde dolar yerine hak talebinde bulunmamış, bulunulmuş diye farklı renkte bişeyler çıkıyo. ama videoda reklamlar var

Normalde Analatikte - Kazanç ayarları bölgesi olması lazım eğer yoksa ticket açın yada bir şekilde yöneticilere ulaşın aktif ederler.

Normalde Analatikte - Kazanç ayarları bölgesi olması lazım eğer yoksa ticket açın yada bir şekilde yöneticilere ulaşın aktif ederler.

peki ticketi hangi siteden açayim? bide bunlar ne

rdx74.png

hocam sen gunluk 100euro kazanan arkadas deyilmiydin??bu kadar kucuk ayrintilari bilmemen garibime gitdi

Edit:konunda yazmisdin cok uzun zamandir YT-la calistigini hic partner kanalin olmasa bile uzun suredir calisiyorsan bu kadarini bilmen gerekirdi(bence)

hocam sen gunluk 100euro kazanan arkadas deyilmiydin??bu kadar kucuk ayrintilari bilmemen garibime gitdi

Edit:konunda yazmisdin cok uzun zamandir YT-la calistigini hic partner kanalin olmasa bile uzun suredir calisiyorsan bu kadarini bilmen gerekirdi(bence)

Kardeşim ben networkle felan çalışmadım önceden. Kanallarımda günlük 10 000 izlenime sahip kanallar. Adsensem site adsensesi ve youutbelerime bağladım hepsini. Networkle çalışmadan nerden bile bilirsin? Ayrıca kazancın bunla ne ilgisi :D

1 haftada kazançlar gözüktü kanallarımın çoğunda.1 kanalım için sadce msj atmıştım kazancım gözükmüyor diye

Kardeşim ben networkle felan çalışmadım önceden. Kanallarımda günlük 10 000 izlenime sahip kanallar. Adsensem site adsensesi ve youutbelerime bağladım hepsini. Networkle çalışmadan nerden bile bilirsin? Ayrıca kazancın bunla ne ilgisi :D

hocam konunda cok uzun suredir YT-la calistigini yazmissin yani bunlari bilmen gerekir nede olmasa netvorke gecis yapildiginda dolar isaretinin deyistiyini bilmen lazimdi...her nese konuyu saptirdim galiba ozur dilerim bol kazanclar :)

hocam konunda cok uzun suredir YT-la calistigini yazmissin yani bunlari bilmen gerekir nede olmasa netvorke gecis yapildiginda dolar isaretinin deyistiyini bilmen lazimdi...her nese konuyu saptirdim galiba ozur dilerim bol kazanclar :)

Networkla çalışmadan bilemez her kes. Saptırmanada gerek yoktu sanırım. Ben networkun tüm hakkı alacağını bilmiyordum. sanıyordumki kazanç aynı devam ediyor ve network yönetiyor o kadar. Kazanc benim kazancım ister 1 ister 100 kimseyede yalan borcum yok ;) yakın da videolu anlatımlarda kanallarımı görürsünüz

Networkla çalışmadan bilemez her kes. Saptırmanada gerek yoktu sanırım. Ben networkun tüm hakkı alacağını bilmiyordum. sanıyordumki kazanç aynı devam ediyor ve network yönetiyor o kadar. Kazanc benim kazancım ister 1 ister 100 kimseyede yalan borcum yok ;) yakın da videolu anlatımlarda kanallarımı görürsünüz

kimseye kazancini ispatlamak zorunda deyilsin..zaten ispatlamanida istemedim..forumda boyle senin gibi param bu kadar diyen cok arkadas gorduk sonu yalan cikti o,yuzden guvenilemiyor kimseye..ha birde kazancim bu kadar gibi konular yasak hic acma oyle konular benden sana tavsiye

kimseye kazancini ispatlamak zorunda deyilsin..zaten ispatlamanida istemedim..forumda boyle senin gibi param bu kadar diyen cok arkadas gorduk sonu yalan cikti o,yuzden guvenilemiyor kimseye..ha birde kazancim bu kadar gibi konular yasak hic acma oyle konular benden sana tavsiye

Konu açarsam o zaman tavsiye edersin. Ayrıca her kes kendi yalanına göre ittiham edilir. Diğer forumlarda beni iyi tanırlar adsense kazanlarımında hangi seviyede olduğunu ve onlarca insanlara adsense aldığımıda bilirler. Neyse iyi forumlar size.

Var bilmek var tam bilmek. Ayrıca bazen insan bildiğine tam emin olmak için soru sorar ;) Burda networkle ilgili onlarca konu var peki onlar neden bilmedilerde konu açarak soruyorlar?

Çünkü onlar yeniiii. :D

Hayırlı olsun network ile bağlantın inşallah kazançlarını iki katına çıkarırsın. İstersen şu konuya bir göz at. O konudaki işlemi de 3 gün bekledikten sonra yap ya da hemen yap fark etmez. :D

Awesomeness Kazançlarını Göremeyen Arkadaşlara Çözüm
Hatta konuya [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]'u çağıralım. Kendisi bu network iyi biliyor.

Konu açarsam o zaman tavsiye edersin. Ayrıca her kes kendi yalanına göre ittiham edilir. Diğer forumlarda beni iyi tanırlar adsense kazanlarımında hangi seviyede olduğunu ve onlarca insanlara adsense aldığımıda bilirler. Neyse iyi forumlar size.

diğer forumlarda seni başkaları tanıyor. Burası ayrı bir platform bizim seni burada tanımamız önemli olan mesele budur. :) Saygılarımla

diğer forumlarda seni başkaları tanıyor. Burası ayrı bir platform bizim seni burada tanımamız önemli olan mesele budur. :)

İnsanları tanımak için zaman, zamanın geçmesi içinde sabr lazım. Hiç bir zaman tanımadığın insan hakkında kötü düşenmemeli ve ittiham etmemlisin. Sabret ve tanı o kadar.

her kese iyi forumlar.

---------- Mesaj saat 22:19:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:36 civarında gönderildi. ----------

Çünkü onlar yeniiii. :D

Hayırlı olsun network ile bağlantın inşallah kazançlarını iki katına çıkarırsın. İstersen şu konuya bir göz at. O konudaki işlemi de 3 gün bekledikten sonra yap ya da hemen yap fark etmez. :D

Awesomeness Kazançlarını Göremeyen Arkadaşlara Çözüm
Hatta konuya [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]'u çağıralım. Kendisi bu network iyi biliyor.

Yeni veya eski fark etmiyor o kadarda. Bende network işinde ilk defayım ona göre. Youtubeyle uzun zamandır ilgilenirim. Kanalımdaki video sayılarını görseniz zaten anlarsınız ;)

Bildilendirme için teşekkürler.

İnsanları tanımak için zaman, zamanın geçmesi içinde sabr lazım. Hiç bir zaman tanımadığın insan hakkında kötü düşenmemeli ve ittiham etmemlisin. Sabret ve tanı o kadar.

her kese iyi forumlar.

Biz senin hakkında kötü düşünmüyoruz zaten neden kendi kendine bişey uyduruyorsun ki ? üstad . Burada kimse kimsenin kötülüğünü düşünemez zaten herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Yanlış anlama bizleri, Biz senden somut bir kanıt sunmanı bekliyoruz doğal olarak. Başarılarının devamını diliyoruz .

Biz senin hakkında kötü düşünmüyoruz zaten neden kendi kendine bişey uyduruyorsun ki ? üstad . Burada kimse kimsenin kötülüğünü düşünemez zaten herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Yanlış anlama bizleri, Biz senden somut bir kanıt sunmanı bekliyoruz doğal olarak Başarılarının devamını diliyoruz .

Ben burda birşeyler satmıyorum ve kendimi kanıtlamaya çalımıyorumki kanıt sunayım? :) Ben destek için konu açtım arkadaş kaç gün önceki konudan alıntı yaptı. hemde hiç alakası olmadan. Ben uydurmuyorum yalnızca o inam kelimesine göre o lafı yazdım yanlış anlamayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri