imparator
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.saniyeanneyemekleri.com
1 vardı ama partnerlerin durumu böyle olunca 3 tane daha açtım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hocam beklemenize gerek yok forumda zamanında içerisinde 0 tl varken pin isteme diye anlatım yapılmıştı konuları kurcalarsanız bulabilirsiniz.
2 yıldır toplam 14 adsense ulaştımhiç partner çalışmadım ben . çalışmamda ..
ban yediniz mi hocam hiç multiden adsenseler toplu ban yediniz mi nasıl adsenseler üzerinenden geçiş sağlıyorsunuz herbirine ayrı vps mi ip değiştirip mi adsenselere giriş yapıyorsunuz bide kaçı aynı isim
dostum hiç biri aynı isim degıl ama ödeme ısımlerı aynı banka ibanları farklı
ayrıca adsenleri kontrol ederken kesınlıkle ıp degiştirip gecmısı sılmen gerekıyor.
bıraz takıbı zor oluyor ama zamanla alışıyosun .. ayrıca hiç ban yemedım hiç birinden..
hiç ban yemedim hiçbirinden bu 10 numara
peki hocam gelir olarak bi sınır var mı her adsenseye örnek kaç K da tutuyorsun ve bi adsenseye ve max kaç kanal bağlıyorsun? birde 2 ay önce malum adsenseler incelemeye girmiş bir ay ödeme olmamıştı sonra incelemeye girenlerin para kazanılması gitti sende böyle bi durum oldumu olduysa kaçı ?
bende merak ediyorumŞimdi durumlar nasıl [MENTION=14339]zeynel[/MENTION]
3 adsense 3 adet TR sunucu
1 tanesi 1 yıldan beri açık 2 tane 1,5 aydan beriNe zamandan beri açıklar ?
dostum hiç biri aynı isim degıl ama ödeme ısımlerı aynı banka ibanları farklı
ayrıca adsenleri kontrol ederken kesınlıkle ıp degiştirip gecmısı sılmen gerekıyor.
bıraz takıbı zor oluyor ama zamanla alışıyosun .. ayrıca hiç ban yemedım hiç birinden..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.