kaç adsense ile çalışıyorsunuz

2 yıldır toplam 14 adsense ulaştım :) hiç partner çalışmadım ben . çalışmamda ..

2 yıldır toplam 14 adsense ulaştım :) hiç partner çalışmadım ben . çalışmamda ..

ban yediniz mi hocam hiç multiden adsenseler toplu ban yediniz mi nasıl adsenseler üzerinenden geçiş sağlıyorsunuz herbirine ayrı vps mi ip değiştirip mi adsenselere giriş yapıyorsunuz bide kaçı aynı isim

ban yediniz mi hocam hiç multiden adsenseler toplu ban yediniz mi nasıl adsenseler üzerinenden geçiş sağlıyorsunuz herbirine ayrı vps mi ip değiştirip mi adsenselere giriş yapıyorsunuz bide kaçı aynı isim

dostum hiç biri aynı isim degıl ama ödeme ısımlerı aynı banka ibanları farklı
ayrıca adsenleri kontrol ederken kesınlıkle ıp degiştirip gecmısı sılmen gerekıyor.
bıraz takıbı zor oluyor ama zamanla alışıyosun .. ayrıca hiç ban yemedım hiç birinden..

ayrıca adsenleri kontrol ederken kesınlıkle ıp degiştirip gecmısı sılmen gerekıyor.
bıraz takıbı zor oluyor ama zamanla alışıyosun .. ayrıca hiç ban yemedım hiç birinden..

hiç ban yemedim hiçbirinden bu 10 numara
peki hocam gelir olarak bi sınır var mı her adsenseye örnek kaç K da tutuyorsun ve bi adsenseye ve max kaç kanal bağlıyorsun? birde 2 ay önce malum adsenseler incelemeye girmiş bir ay ödeme olmamıştı sonra incelemeye girenlerin para kazanılması gitti sende böyle bi durum oldumu olduysa kaçı ?

hiç ban yemedim hiçbirinden bu 10 numara
peki hocam gelir olarak bi sınır var mı her adsenseye örnek kaç K da tutuyorsun ve bi adsenseye ve max kaç kanal bağlıyorsun? birde 2 ay önce malum adsenseler incelemeye girmiş bir ay ödeme olmamıştı sonra incelemeye girenlerin para kazanılması gitti sende böyle bi durum oldumu olduysa kaçı ?

gelır olarak bır sınır görmedım günlük 150 tl kazanc gördüm fakat kanal sınırı olarak 500 soylentısı var zaten 500 kanala omrum yetmez . :)
genellıkle her birini 15k larda tutyorum cok yukseklere cıkarmıyorum toplu olarak kazanmaktır fıkrım surumden cunku 15k nın uzerıne cıkarsan goze batar malum sahte telıfcıler kol gezıyor. 2 ay once bır defa beklettıler odememı dıger ay yaptılar bı kaç arkadaş youtube kaynaklı dedı adsense ıle ılgılı bır problem yoktu .ve adsense dekı para kazanmalar söyle ucar genellıkle bır kanalın topluluktan kapanacaktır ve adsensının gmailine sana uyarı gelır bu kanalı sıl veya bız senın para kazanmanı kapatıcaz der bunu sureklı takıp etmen gerek yoksa kanalının para kazanması gıder ve ayrıca cok adsense olacaksa çalışma hayatında kesınlıkle ayda 1 format önerıyorum pc için

Tek adsense iyidir multiden uçurmasınlar bundan sonra dikkat etmek gerek.

4 idi
sağolsun 1 e düştü oda gidici zaten
kanal bağlayınca 3 gün sanra para kazanma gidiyor. ( çalışamıyorum kanal bağlı değil )

Hocam odeme isimleri ayni ama ibanlar farki demssin. Peki ibanlar ayni banka olabilir mi? Ornegin enparadan acacagimiz farkli ibanlar gibi.
Boyle kullansak sorun cikar mi acaba? Sizin bankalar farkli mi

dostum her açtığın kanala 1 adsense alacaksın zaten hepsi kabul olmuyo 5 tanesinden 1 tanesini felan kabul ediyorlar hepsini o adsenseye bağlayacaksın 5 inide yani anlayacağın sana tavsiyem her 5 kanala 1 adsense. Para kazanman gitse çulsuz kalmazsın para kazanma gittiğinde parasızlık çekmezsin daha az üzülürsün. Dediğim gibi dostum 5 kanal =1 adsense

ya bende 1 tane adsense yok açmaya korkuyorum banlanıyor diye siz nasıl calısıyonusuz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri