kaç adsense ile çalışıyorsunuz

2 adsense ile çalışırım genelde,zaman zaman 3 olur.
Yeni güncellemeden sonra bi haftada actıgım tüm kanalları bi adsenseye bağlayarak gitmeyi düşünüyorum bende.

Milletteki bu 10 adsense 20 adsense hırsıyla görünüşe göre adsensenin b*ku çıkacak iyice.

10 adsense 20 adsense açanlar nasıl açıyor anlamadım ben adsense için hep eş dost buluyorum onların adreslerini banka hesaplarını kullanıyorum :D
@Serk@nYT onada bi çözüm söylesene abi var mı bi tüyosu :D

Son düzenleme:
Adsense Adres farklılığı; istediğiniz uydurma bir adresi yazıp 3. pin isteme olayından sonra onaylatabilirsiniz BKNZ. 3.pin den sonra adress onaylama.. ( Tabiki farklı adreslere sahipseniz gerek yok)

Adsense isim değişikliği istediğiniz ismi yazabilirsiniz önemli olan iban numarasının değişik olması. Yani benim hiç bir adsensem benim üzerime değil fakat ibanlar bana ait. Her ay'da ödeme aksamadan gelmektedir. Yani konuda 10 aynı isim 10 ayrı banka olayınıda burada çözelim. Tüm hesapları aynı isimle açmayabilirsiniz.

Aynı ip den adsense açılma Ben 2-3 hesaba kadar google un anladığını sanmıyorum. Anlıyorda kapattığını düşünmüyorum desem yeri var. Adsense açarken farklı isim, farklı telefon numarası kullanmakta fayda var. 3 ay önce açmış olduğum telefon olarak ringringi kullanıp halen ayakta olan adsensem mevcuttur. Bu ay inş. ufak bir miktar ödeme gelecektir.

Tek adsense ile çalışıyordum sayıyı 2'ye çıkarmak istiyorum.

Kanalları adsenseye farklı internet bağlantısı ile bağlama, aynı bilgisayar farklı vds ile kanal çalışma, aynı isim-eş-dosta ait adres, ......

Bu şekilde çalışırsam sıkıntı yaşar mıyım?

1 yıldır 5 farklı adsense açtım 2 tanesi geçersiz etkınlıkten banlandı 3 tanesi aynı ısımdeydi ve hepsnı aynı ıp den açtım
birinin adresını unuttum içindeki para da gıttı
2 siyle yola devam 1inin de parakazanması gitti
suan tek 1 taneyle devam edıyorum ve hala aynı ıp den gırıyorum

10 adsense 20 adsense açanlar nasıl açıyor anlamadım ben adsense için hep eş dost buluyorum onların adreslerini banka hesaplarını kullanıyorum :D
@Serk@nYT onada bi çözüm söylesene abi var mı bi tüyosu :D

hocam tel numarası farklı olsun senin adına farklı bankalarda hesap olsun sorun olmaz.

hocam tel numarası farklı olsun senin adına farklı bankalarda hesap olsun sorun olmaz.
Hocam 10 adsense icin 10 farklı hesap mı acıcaz bence her türlü anlar adsense en temizi es dost ayrı iplerden açılacak ayrı adresler ayrı numaralar. Benim içim nedense bu sekilde rahat ediyor. Herşeyden nem kapıyolar çünkü

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 10 adsense icin 10 farklı hesap mı acıcaz bence her türlü anlar adsense en temizi es dost ayrı iplerden açılacak ayrı adresler ayrı numaralar. Benim içim nedense bu sekilde rahat ediyor. Herşeyden nem kapıyolar çünkü

Hocam onlarda sonucta senin tc kimlik numaran yok yani bir primary key bakacağı yer yok bankalarda sadece ıban üzerinden bakıyor.Aynı isim soyisimde binlerce adam var onun kontrolü çok zor

Bundan sonraki halim diyelim....
20 adsense minumum,her adsense max 50 kanal.
100 Dashboard (Partner) ,her dashboard'da max 30 kanal.
Iyi bir kanal takip programi,secilmis saglam icerik.
Ozgun icerik icin onceden hazirladigim beklettigim icerikler ve kaynaklar icinde ayri bi calisma olacagi kesin.
Ve Farkli olarakda karsima cikan yada okudugum gordugum Bot ile yada herhangi uygun bir pro ile 1 kanal 1 partner 1 icerik seklinde yuzlerce binlerce surumden ne gelirse hesabi.

Benim çalisma sekli bu olacak gibi gorunuyor.Zaman ne gosterecek bakacagiz artik.
tek bir insanın yapabileceği işler değil bu üstad, kaç kişiyi çalıştırıyon :D
4-5 adsenseyi zor idare ediyoruz min.20 adsense ile gece uyku uyuyamayız heralde.

Hocam onlarda sonucta senin tc kimlik numaran yok yani bir primary key bakacağı yer yok bankalarda sadece ıban üzerinden bakıyor.Aynı isim soyisimde binlerce adam var onun kontrolü çok zor
Denemek lazım hocam deneyenler vardır gerçi :) yakaladı mı adsense bi sormak lazım

Bu hafta 5 adsense açtım pinlerini isteyip köşeye attım. Yeni adsenseleri 1 hafta boş bekletmeyi planlıyorum ondan sonra kanal bağlayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri