kaç dünya engeli gelirse kanal kapanır?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Katip

Kayıtlı Üye
arkadaşlar dünya engelinde sınır varmıdır? baktım ama bulamadım.. 10 defa gelse ve kanal ayarlarında gözükse bir şey olur mu? yani bir sınırı varmıdır sadece +15 imi kapatıyor eğer öyleyse sorun yok :)

1 gün sonra kanalım kapandı : )) diğerlerine yansımadı onlar açık..

Son düzenleme:
1 tane bile gelse adsense ye bağladıkdan 1 hafta içinde para kazanması gider o kanalı unut

1 tane değilde 3-5 gelince para kazanması gidiyor zaten.

burdan bi arkadaş 8 tane gelirse para kazanma gider tecrübeyle sabittir demişti.ben çok yedim dünya geneli ama 8 olmamıştır sanırım.para kazanması giden kanalım olmadı hiç

Benim bir kanala adsense baglamadan video yüklemistim. 2-3 hafta sonra bagladigimda 20x videoya dünya engeli geldi. Taramayi neye göre yapiyorlar cözemedim. Sonrasinda para kazanma gitti. Yani kanal kapanmadi fakat ben kanali gmail ile birlikte komple sildim.

bende şu an yükleme yapıyorum o kanala ve 10 tane felan dünya engeli geldi sadece +15 kapandı yakın mıdır yani tamamen kapanması ? :)

Dunya genelinde engellendi 3 defa ihtar bölümüne islerse zaten hesap otomotikmen kapanıyor

Kanala ihtar diye islemisse emek verme bosuna emegine yazık
Telif Hakkı
pixel-vfl3z5WfW.gif
Kötü durumda • 30 Haz 2014 tarihinde sona erecek
Blocked videos

Video silindi
Video silindi
Video silindi
Video silindi
Video silindi

sadece bu uyarı var.. neyse arkadaşlar tecrübemi sizinle paylaşırım inşallah kapanmaz :D

Telif Hakkı
pixel-vfl3z5WfW.gif
Kötü durumda • 30 Haz 2014 tarihinde sona erecek
Blocked videos

Video silindi
Video silindi
Video silindi
Video silindi
Video silindi

sadece bu uyarı var.. neyse arkadaşlar tecrübemi sizinle paylaşırım inşallah kapanmaz :D

Tamam ya emek verme yada simdiden sil gitsin .. 3 uyarı alan kanalım 5 gun sonra ucdu

arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyelim

şuanda bir kanal 2 dünya engeli yerse hem para kazanma gidiyor hemde +15

arkadaşlar kanal gittiği yere kadar gidecek ve tecrübe edinmiş olacağım.. sorun yok :) zaten dizi çalıştığım için yeni bölümler bir iki gün sonra zaten bi işime yaramıcak :)

1 tane gelse bile gider ama bu süre 1 ay kadar sürebilir

benim 5-6 tane dünya engeli geldi ve tüm kanallarımın para kazanması kapandı zorunlu kanalı sildim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri