Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bıyıkların küflensin erdal bakkal![]()
bu tarz videlar için her zaman 1 kanalın olacak. ben bu yazıdan bunu çıkartıyorum arkadaş.
benim bir videom 2.5 milyon izlendi 1 ay önce kadar. Sonra telif geldi ve kanal kapandı. ödeme kesinleşince para eksildi. 3030 dolar kazancım ancak 800 dolar kesinleşti.
Böyle olabilirdi gene
En az 2-3 Milyon izlenim alırdın. O kadar izlenmeden sonra telif alsan nolacak? Bayapı para kazanırdın zaten.
ben silmezdim. telif gelmesdi en fazlaaaaaa eşleşen uyarı alırdınyabancı sitede gordum.. eşleşen uyarısı almış ne yapayım diye soruyor senın gibi oada hatrı sayılır para vurmuş, telif yok eşleşen uyarı gelmil oda direket itiraz et uyarısını tıklıyordu... becnesilmemeliydin. adam telid gondermıyor demekki, eşleşende kalıyor donuyor para kazanma bitiyor....
keşke hiç bişe yapmadan sorsaydın konu açsaydın bence... hiö yokdan iyi para boşverr para cebe yakışır...
Aza tamah etmeyen cogu bulamaz...
hocam ilk mesajda haberi gördüğüm sitenin linkini verdim zaten ilginç haber var mı diye bakınırken haberturk ün sitesinde gördüm..kardeşim 25 bin izlenmeye 20$ gelmiş.
100k izlenmişsen, o 100 k analaytics e yansımamış sanırım. Ortalama 100$ gibi bir rakam gelmiştir.Bereket versin.
Kalsa bir dert, kalmasa bir dertSağlık olsun.Riske girme.Videoyu silmek yerine, yayından kaldırırdın.Bir süre sonra açardın tekrardan.Başlığı da, "Adwords planlayıcısı" ile kordineli bir başlık atardın.
Tek sorum, bu tarz videoyu-haberi nereden buldunuz?
teşekkürler
bu tarz videolarda telif sorunları oluyor mtv zamanında viacom çok kişiye telif gönderdi benim bir kanalım komple kapandı para kazanmaya ama yılmıcaksın aç bi kanal daha bu tarz videoları birden fazla kanala atacaksın birinde patlamazsa diğerinde patlar ıvır zıvır videolar dolduracağına kanala gündem videosu koy 1 tane yeterli o alır götürür güzel paralar kazandırır gündemi takip edip ilk yükleyenlerden biriysen alır yürürsün ya para kazanması düşer silersin ya 3. taraf verir yüksek ihtimal telifi göze alacaksın yoksa kazanamazsın....
hocam guzel dıyon hos diyon da mtv vma gecesi bir videom 1mılyona yakın ızlenme aldı. viacom yuruttugum adama 5. dk d telif gonderdı beni unuttu.ertesi aksama kadar, diger videolarla birlkte adsenseye 495 dolar yansıdı. yalnız agustos ayı tahmını kazancım 675 $ ken kesinleşen 156$.. adamlar verdğinden fazlasını aldılar ve hiç bir sebep göstermeden.. bence çok patlama yapan şeyle ugrasmak mantıklı değil...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.