Kaçan balık gerçekten büyük mü? (Beyonce)

• Kullanıcı ErdaLBakkaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

(Konuyu okuduktan sonra cevaplarsanız iyi olur :)) Kaçan balık büyük mü ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
benim bir videom 2.5 milyon izlendi 1 ay önce kadar. Sonra telif geldi ve kanal kapandı. ödeme kesinleşince para eksildi. 3030 dolar kazancım ancak 800 dolar kesinleşti.

Böyle olabilirdi gene

bıyıkların küflensin erdal bakkal :D

bu tarz videlar için her zaman 1 kanalın olacak. ben bu yazıdan bunu çıkartıyorum arkadaş.

bıyıkların küflensin erdal bakkal :D

bu tarz videlar için her zaman 1 kanalın olacak. ben bu yazıdan bunu çıkartıyorum arkadaş.

evet hocam öğrenmiş olduk ama acı oldu biraz :)

---------- Mesaj saat 16:31:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:30:34 civarında gönderildi. ----------

benim bir videom 2.5 milyon izlendi 1 ay önce kadar. Sonra telif geldi ve kanal kapandı. ödeme kesinleşince para eksildi. 3030 dolar kazancım ancak 800 dolar kesinleşti.

Böyle olabilirdi gene

yanlış biliyosak düzeltsinler hocam bende öyle biliyorum :)

adamın izlenim 5,262,684 olmuş.. bi kamera alıp konser konser dolaşmak varmış :)

En az 2-3 Milyon izlenim alırdın. O kadar izlenmeden sonra telif alsan nolacak? Bayapı para kazanırdın zaten.

ben silmezdim. telif gelmesdi en fazlaaaaaa eşleşen uyarı alırdın :D yabancı sitede gordum.. eşleşen uyarısı almış ne yapayım diye soruyor senın gibi oada hatrı sayılır para vurmuş, telif yok eşleşen uyarı gelmil oda direket itiraz et uyarısını tıklıyordu... becnesilmemeliydin. adam telid gondermıyor demekki, eşleşende kalıyor donuyor para kazanma bitiyor....
keşke hiç bişe yapmadan sorsaydın konu açsaydın bence... hiö yokdan iyi para boşverr para cebe yakışır...

(dostum adamlar irtibatada geçebilirsin mesela başarılar, varmı problem diye... oda olabilirsi.....) ürkek olma bence...

ben silmezdim. telif gelmesdi en fazlaaaaaa eşleşen uyarı alırdın :D yabancı sitede gordum.. eşleşen uyarısı almış ne yapayım diye soruyor senın gibi oada hatrı sayılır para vurmuş, telif yok eşleşen uyarı gelmil oda direket itiraz et uyarısını tıklıyordu... becnesilmemeliydin. adam telid gondermıyor demekki, eşleşende kalıyor donuyor para kazanma bitiyor....
keşke hiç bişe yapmadan sorsaydın konu açsaydın bence... hiö yokdan iyi para boşverr para cebe yakışır...

aslında o amerikalı adam yorum yazmasaydı bu kadar dikkat çekmezdi yine güzel para bırakırdı.. henüz video da çoğalmamışken izletirdim ben o videoyu.. bahsettiğiniz kişi kaç izlenim almış..

---------- Mesaj saat 20:35:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:59 civarında gönderildi. ----------

Aza tamah etmeyen cogu bulamaz...

aza tamah ettik hocam 20$ :)

kardeşim 25 bin izlenmeye 20$ gelmiş.

100k izlenmişsen, o 100 k analaytics e yansımamış sanırım. Ortalama 100$ gibi bir rakam gelmiştir.Bereket versin.

Kalsa bir dert, kalmasa bir dert :) Sağlık olsun.Riske girme.Videoyu silmek yerine, yayından kaldırırdın.Bir süre sonra açardın tekrardan.Başlığı da, "Adwords planlayıcısı" ile kordineli bir başlık atardın.

Tek sorum, bu tarz videoyu-haberi nereden buldunuz?
teşekkürler

bu tarz videolarda telif sorunları oluyor mtv zamanında viacom çok kişiye telif gönderdi benim bir kanalım komple kapandı para kazanmaya ama yılmıcaksın aç bi kanal daha bu tarz videoları birden fazla kanala atacaksın birinde patlamazsa diğerinde patlar ıvır zıvır videolar dolduracağına kanala gündem videosu koy 1 tane yeterli o alır götürür güzel paralar kazandırır gündemi takip edip ilk yükleyenlerden biriysen alır yürürsün ya para kazanması düşer silersin ya 3. taraf verir yüksek ihtimal telifi göze alacaksın yoksa kazanamazsın....

kardeşim 25 bin izlenmeye 20$ gelmiş.

100k izlenmişsen, o 100 k analaytics e yansımamış sanırım. Ortalama 100$ gibi bir rakam gelmiştir.Bereket versin.

Kalsa bir dert, kalmasa bir dert :) Sağlık olsun.Riske girme.Videoyu silmek yerine, yayından kaldırırdın.Bir süre sonra açardın tekrardan.Başlığı da, "Adwords planlayıcısı" ile kordineli bir başlık atardın.

Tek sorum, bu tarz videoyu-haberi nereden buldunuz?
teşekkürler
hocam ilk mesajda haberi gördüğüm sitenin linkini verdim zaten ilginç haber var mı diye bakınırken haberturk ün sitesinde gördüm..

bu tarz videolarda telif sorunları oluyor mtv zamanında viacom çok kişiye telif gönderdi benim bir kanalım komple kapandı para kazanmaya ama yılmıcaksın aç bi kanal daha bu tarz videoları birden fazla kanala atacaksın birinde patlamazsa diğerinde patlar ıvır zıvır videolar dolduracağına kanala gündem videosu koy 1 tane yeterli o alır götürür güzel paralar kazandırır gündemi takip edip ilk yükleyenlerden biriysen alır yürürsün ya para kazanması düşer silersin ya 3. taraf verir yüksek ihtimal telifi göze alacaksın yoksa kazanamazsın....

hocam guzel dıyon hos diyon da mtv vma gecesi bir videom 1mılyona yakın ızlenme aldı. viacom yuruttugum adama 5. dk d telif gonderdı beni unuttu.ertesi aksama kadar, diger videolarla birlkte adsenseye 495 dolar yansıdı. yalnız agustos ayı tahmını kazancım 675 $ ken kesinleşen 156$.. adamlar verdğinden fazlasını aldılar ve hiç bir sebep göstermeden.. bence çok patlama yapan şeyle ugrasmak mantıklı değil...

ben olsam silmezdim benimde 2 ihtarlı kanalım var giderse gider cokta trink yenisini açarım silmeyeydin keşke :D paraya para demezdin :D dolar derdin :D

hocam guzel dıyon hos diyon da mtv vma gecesi bir videom 1mılyona yakın ızlenme aldı. viacom yuruttugum adama 5. dk d telif gonderdı beni unuttu.ertesi aksama kadar, diger videolarla birlkte adsenseye 495 dolar yansıdı. yalnız agustos ayı tahmını kazancım 675 $ ken kesinleşen 156$.. adamlar verdğinden fazlasını aldılar ve hiç bir sebep göstermeden.. bence çok patlama yapan şeyle ugrasmak mantıklı değil...

sahte tıklamalar ve geçersiz tıklamalar, amacına uymayan tıklamalar vs alakalı müşteriye geri iade yapıyorlar o sebepten yüksek ihtimal

onu bunu bilmemde adam 7milyona koşuyor onun yerinde sen olduğunu hayal et yada etme moralini bozma :D

Benim bu konu ve benzeri durumlar için bir sorun olacak.
Şimdi diyelim benim 5 kanalım var.
Hepsi 1 tane adsense ye bağlı.

İçlerinden bir kanala telif hakkı çıkacak video attım.
Diyelim 50 dolar kazandım. Ve telif uyarısı geldi.
Şimdi ben o 50 doları kazanırmıyım. Yoksa benden geri alırlar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri