Kadıköyde oturan varmı ? =Monster.Notebok=

banada ekmek lazım üşeniyorum detaylı inceleyip foto attıktan sonra adresime getirecek olan var mı ? :D

[MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] detaylı derken ; eğer oyun yuklenmıs ise calıstırıp fps ye bakabılır bılgısayarda ses ısınma donma kasma vb seylere bakabılır yuksek efektlı sahnelerdekı fps dususune bakabılır cad/cam programları yuklenmıs ıse tıkladıgında hemen mı acılıyor gecıkmelımı calısıyor onları takıp edebılır ekranın netlıgıne bakabılır vs...
son olarak gercekten o parayı hakkedıyormu ona bakabılır.. [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] hocam o fotograflar maket gıbı gelıyor bana magazasında vardır ordan fotgraf cekıp atabılır

hocam vıdeolar ıcın tesekkurler ama onlar aynı model degıl
benım ıstedıgım model a7 v3.2

[MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] detaylı derken ; eğer oyun yuklenmıs ise calıstırıp fps ye bakabılır bılgısayarda ses ısınma donma kasma vb seylere bakabılır yuksek efektlı sahnelerdekı fps dususune bakabılır cad/cam programları yuklenmıs ıse tıkladıgında hemen mı acılıyor gecıkmelımı calısıyor onları takıp edebılır ekranın netlıgıne bakabılır vs...
son olarak gercekten o parayı hakkedıyormu ona bakabılır.. [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] hocam o fotograflar maket gıbı gelıyor bana magazasında vardır ordan fotgraf cekıp atabılır

Hocam fabrika satış yerine gidip böyle program yüklenmiş bir bilgisayarla karşılaşılmayacağına emin ol. Orada kutusundan çıkarabilirse arkadaş sevin. arkadaşın çekeceği fotoğrafları internette çok daha detaylısını bulabilirsin. sorunu bu pc'yi kullanan var mı diye sorarsan daha mantıklı olur ki. Monster'a güvenebilirsin. Bence bu fiyata seçtiğin bilgisayar çok iyi bir performans gösterir.

maalesef ne vıdeo ne arastırma nede baska bısey buldum nette musterı hızmetlerınıde aradım gta5 yuklu fps ınceleme vıdeosu ama maalesef olmadıgınu soyledıler
Koskoca forumda kadiköylü yokmu ya

http://www.ytpara.com/editpost.php?do=editpost&p=1041465

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

günceldir

Son düzenleme:
İlk videoya baktımda ekranı çok zayıf gerçekten. Fiziksel anlamda. Gacır gucur ses geliyor menteşelerden.

bende monster kullanıcısıyım kadiköy mağazasında bir çok laptop sergileniyor içlerinde en güncel oyunlar yüklü program olarak hatırladıgım fazla yok gidebilen istediği gibi inceleme yapabilir

bu leptop'u inceledikten , baktıktan sonra Lenovadan tiksindim :D

adamlar zaten 15 gün koşulsuz şartsız geri iade alıyor. bende 3.1.1 aldım gayet memnunum

Hocam ben yerinde aldım gidip kadıkoye sonra geri vermek istedim direk geri aldılar harddiski düsük takmıslardı ödemeui direk yaptılar güvenilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri