Kadın Harikalar Yaratmış

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Turk

Yasaklanmış
https://www.youtube.com/channel/UCqdGW_m8Rim4FeMM29keDEg

Kadının kanalı bu ve 3 4 senedir videolar çekiyor 4.5 milyon abonesi 6.5 milyardan fazla izlenmesi var. Oyuncak incelemeleri vs yapıyor. Arkadaşlar 4 5 bin tl civarı bir birikim ayırıp böyle bir kanal yapmak istiyorum ne zamandır siz nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma az bir şey ingilizce var zaten cocuklar konuşması için falan gırıyodur tahmınımce salak salak konuşurum videoda nasıl olur sizce

Hocam sürpriz yumurta kaliteli olanların tanesi 10 lira yine de siz bilirsiniz :D

Bende kendi softboxumu kendim yapıyorum , 2 tane yapmaya karar verdim birisi bitti teki kaldı :D Herşey hazır şimdi ne videosu çeksem diye düşünüyorum . Çocuklara yönelik , araştırdım araştırdım bu kadının kanalında ki en az 9-10 videoya bakmışımdır nasıl işliyor diye , ve buldum şimdi tek sıkıntı aradığım şeyi aliexpress den alıp getirtmek :D Oda 1 ay sürüyor :D :D

Bende kendi softboxumu kendim yapıyorum , 2 tane yapmaya karar verdim birisi bitti teki kaldı :D Herşey hazır şimdi ne videosu çeksem diye düşünüyorum . Çocuklara yönelik , araştırdım araştırdım bu kadının kanalında ki en az 9-10 videoya bakmışımdır nasıl işliyor diye , ve buldum şimdi tek sıkıntı aradığım şeyi aliexpress den alıp getirtmek :D Oda 1 ay sürüyor :D :D

Hocam toysrus a gidip mağazanın içinde oyuncakları falan mı incelesem napsam haha

Evin büyük olucak kendine özel bir oda yapıcaksın sırf çekimler için odanın içi full oyuncak dolu olucak çocuklara yönelik 2 adet prof kamera olucak farklı açılardan ışık vs. hepsini ayarlıyacaksın birde sağlam bilgisayar olucak düzenli video çekip duracaksın birde reklam bütcesi ayırsa tamamdır bu iş 5,6 bin TL gider ama illaki tutar bi süre sonra imkanım olsa yaparım düşünmeden.

Ben denedim hocam Türkiye'de adam gibi oyuncak yok :D Yumurta yok, olanlar da çok pahalı :(

Geleceği olur mu hocam sence böyle rastgele 1000 tane video çeksek oyuncak falan alıp incelesek

Valla bilemem , ben özgüne geçiyorum ama spamı da bırakmış değilim :D

Ben denedim hocam Türkiye'de adam gibi oyuncak yok :D Yumurta yok, olanlar da çok pahalı :(

Aynen öyle hocam ya , aliexpress e bir girdim aboo kafayı yedim :D Ne güzel şeyler var öyle :D

Ben en iyisi 2 tane çikolata 2 tane disney oyuncağıyla bu kızı istemeye gideyim hadi arkadaşlar kendinize iyi bakın

4.5K gömmek yersiz olur hocam, 500-1000 lira ile başlayın zaten çekmeniz de uzun sürecektir muhtemelen odaya oyuncak yığmanın manası yok :D tutacak gibiyse hissettirir zaten kendini, videoları uzun tutun araya telifsiz müzikler sıkıştırın dıpçık dıpçık çocuklara hoş gelecek cinsten. videoları 15dk'dan uzun tutarsanız araya da reklam koyabilirsiniz izlenimler arttığı takdirde, video izlenimi 1-2K yı geçince zaten atlanamayan reklamları falan da çakıverirsiniz oldu bitti hadi hayırlı olsun..

4.5K gömmek yersiz olur hocam, 500-1000 lira ile başlayın zaten çekmeniz de uzun sürecektir muhtemelen odaya oyuncak yığmanın manası yok :D tutacak gibiyse hissettirir zaten kendini, videoları uzun tutun araya telifsiz müzikler sıkıştırın dıpçık dıpçık çocuklara hoş gelecek cinsten. videoları 15dk'dan uzun tutarsanız araya da reklam koyabilirsiniz izlenimler arttığı takdirde, video izlenimi 1-2K yı geçince zaten atlanamayan reklamları falan da çakıverirsiniz oldu bitti hadi hayırlı olsun..

O dıpçık dıpçık müzikleri de bulmak sıkıntı :D Bakındım bugün şöyle 3-5 dakika hiç karşıma böyle çocuk şarkısı çıkmadı :D Ne yazıp aratıcaz ki acaba :D

yapsam olur mu tutar mı ile olmaz arkadaşlar sadece duvarları çeksen bile onu izletecek şekilde sunarsan turar, beceremezsen en iyi kategoriler bile olmaz bu kadar basit. her hevese başlık açmayın lütfen artık.

O dıpçık dıpçık müzikleri de bulmak sıkıntı :D Bakındım bugün şöyle 3-5 dakika hiç karşıma böyle çocuk şarkısı çıkmadı :D Ne yazıp aratıcaz ki acaba :D

youtube'un kütüphanesinde yok mudur ki acaba? :confused: benim de bi' animasyon projem var ama bakalım ne zamana açabileceğim kanalı, şahsen onu kendim kayıt edecem gitar + pc den davul yazarak, melodisi kafamda sözleri ile beraber :D dışardan almaya kalkmadım hiç vallahi kusura bakmayın hocam ama "funny songs, happy songs" gibi aratırsanız çıkma ihtimali yüksek, kobay bi' mailde denersiniz youtube yiyor mu diye, yerse devam yemezse yenisini bakacaksınız artık :rolleyes:..

Ben 2 aydir yapiyorum. Binbir türlü seyler denedim cok yatirim yaptim. Baslarkende dedim ki özgün olucam hicbirsey olmaz. Fakat gecen hafta 45 video reddedildi (artik saldirimi mi yedim bilmiyorum) ve dibe vurdum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri