Kadınları Çözen Var Mı ?

sen biliyon konuyu intikamın kralını alırdım elime çok pis düştü ama ben yarınlarını, geleceğini, gençliğini kurtarmayı tercih ettim... otur bir köşede hatanla dedim. yok arkadaş oyuncak etti beni. ben kendime acıyorum o bana acımıyor.
Evet biliyorum. Oyuncak etti derken maddi anlamda mi manevi anlamda mi? Direk affetmen yengeye ''zaten boyle bi seyi bile affetti, istedigimi de yaptirabiliyorum'' mantigiyla hareket etmesine sebebiyet vermissin bence sen. Bu psikolojiden nasil cikar bilmiyorum ama onu kendine getirmen lazım

paranın lafını asla yapmam, manevi anlam da. affetmedim dahasını yaptım hayatını kurtardım. hareketi tamamen benimle oynamak yok şöyle yok böyle niye gözünün üzerinde kaş var diyecek.

Evet biliyorum. Oyuncak etti derken maddi anlamda mi manevi anlamda mi? Direk affetmen yengeye ''zaten boyle bi seyi bile affetti, istedigimi de yaptirabiliyorum'' mantigiyla hareket etmesine sebebiyet vermissin bence sen. Bu psikolojiden nasil cikar bilmiyorum ama onu kendine getirmen lazım

Sen üstüne düştükçe o böyle yaptıın için aynıalrını yapmaya devam edecek kendini biraz geri çek eğer seni seviyorsa zaten bu sefer o adım atacaktır sevmiyorsa olmaz zaten

paranın lafını asla yapmam, manevi anlam da. affetmedim dahasını yaptım hayatını kurtardım. hareketi tamamen benimle oynamak yok şöyle yok böyle niye gözünün üzerinde kaş var diyecek.
Neden izin veriyosun bu kadarına

Hemcinslerimi cozemedim daha . Kadinlara daha cok var.

nedir senin bu kızlardan çektiğin arkadaş anlamadım gitti :D

Kimse kimseyi kandirmasin, kadinlari cozmek ve anlamak imkansiz ! :D

Dön bu yoldan ilyas
Dinime soven Musluman olsa diye bir atasozu vardir bilir misiniz [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bey. Sizi baska bir konuya alalim.

Kamu Spotu: Sizlerin ve ailenizin sagligi icin Mnote'u bu tur konularda dinlemeyin.

çözümü söylüyorum 4 birayı içirtiyosun aklından geçenleri kendi söylüyo zaten sonrada kafası açılınca hatırlamıyo söylediklerini söylediklerine göre davranıyosun hayatını yaşıyosun

Tecrübe ile sabittir.

biri kafama sıksın kurtarsın bu eziyetten.

Yaptığın yanlış , kadınlar alttan alan erkeği değil onların üstünde tüten dediğim dedik erkeği sever. Hata yapacak güleceksin , paso iyilikler falan böyle üzülen sen olursun.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben dışında tüm giresunlulardan nefret eder oldu adam ! :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri