Kadir Kirişçi - Mega Holdings Sistemi

• Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Evet arkadaşlar bende DODGE Holding'i kuruyorum ekip başınada %11 veriyorum hepinizi beklerim :)

Yenilerde Gano excel çıkmış kahve satıyorlarmış, arkadaş almış annesi abisi denemiş baya faydasını görmüş tamam. Verdi baktım sisteme bildiğin saadet zinciri çıktı kahveyi istesek üye olmadan alamicaz. Bu durumda ben de zor duruma düşüyom ne işim olur bu sistemle desem arkadaşlığımız zedelenecek, onun benim gözümde itibarı düştü tabi biraz bu yüzden.

Quest'net vardı 3 sene önce 70milyon $ alıp gitti, Adam Arap'tı.
Sadece Mega Holding değil araplarda aynı şekilde milleti dolandırıyor.
:D

'Araplarda' demen yanlış ve bilinçli bir birey yakışmayan yorum. Ne araplar, ne Türkler, ne müslümanlar, ne hıristiyanlar, ne yahudiler, ne deistler, ne ateistler dolandırıcı vs. değildir. Bireyler dolandırıcıdır. Ancak bireyin yaptığı şeyden, yediği naneden, bir ırkı, toplumu suçlamak son derece yanlıştır.

Cok şey söylenir bunların hakkında ama ne desek boş

Cok Sevdiğim bi kardeşim polisliği Bıraktı bu saçmalık Yüzünden

Ahaha, mega holdings tebrik ederim. Piyasada onlar kadar ünlü şirket yok.

Siz hiç tek seferde tek müşteriye 1 yıllığına 3000 tl zarara soktunuz mu?
Plesk panelin ücretsiz web builder paneliyle millete site yapıp daha sonra bedava temanın telif hakkını sattınız mı?

Bunlar büyük işler, bunları yapabilmek için akıllı olmak lazım. Biraz da .....z :)

Bu Mega Holdingsi ben seviyorum, etrafımda akıllı görünüp de gerçekte salak olan kişileri tanımama yardım ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri