Kafam iyice karıştı sizce doğrumu yaptım?

K
  • Kullanıcı kaocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
K

kaocan

Guest
Merhaba arkadaşlar. bu yt nin gereksiz account banlamalarından gerçekten sıkılmaya başladım. Bana Flag atan arkadaş her kim ise bu gün Cumhuriyet Savcılığına Resmi Dilekçe ile yt hakkında suç duyurusunda bulunacağım

resimde gerekli mail var. bu gidişatın önüne geçmek adına sizlerden ricam sessiz kalmayın arkadaşlar. Düşünün bir iş yeri sizi 3 hafta çalıştıryor ve ardından bi ergenin gereksiz flagı yüzünden işten atıyor siz çalıştığınız günlerin maaşını alamıyorsunuz. Bu nasıl bir sistem ve adalettir?. bana flag atan o ergeni de yt bana verirse tazminat davası açıcam kendisine yeter artık

Son düzenleme:
Hocam isminiz "Edmund Andre" mıdır? Savcıya bu maili gösterdiğinizde neden sahte isim kullanıyorsun demesin

Hesap satışı yasal olarak zaten yasak birşeydir. Neyse bildiğiniz yapın birde türkçe içerik çalışmayın kafanız rahat olsun.

hesap satışında ki kısmın yasal olup olmadığı hakkında herhangi bir kanun ve kararname araştırmama rağmen göremedim. Adsense üzerinde bir hesapta 20 farklı isimle ödeme alanlar var hocam bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Flagı yt atıyor zaten biçoğunu açıklamadan dolayı,sen şimdi yt'ye dava mı açıcaksın :p

hesap satışı yt kurallarına göre yasaktır. ama hukuk kurallarında böyle bi yasak yok. yani hak sahibi olan youtube size dava açmadıkça sorun yok. 3. kişiler başkası adına dava açamaz ki. öyle olsaydı herhangi biri size spam yaptığınız için bile dava açardı.

yt sözleşmelerini okudunuz mu? adsense ve kanal acarken , kanalin para kazanmasini acarken , hangi şartlari kabul ettiginizi biliyor musunuz ?

Kendi videonuzu atmiyorsunuz yt de zaten tr ye resmiyette kapali youtube ayarlarda tr olunca para kazanma acilmiyor bu durumda dava acip basina dert almayin en iyi olasilikla bosa kurek cekersiniz.

yeni internet düzenlemelerini isterseniz bi gözden geçirin hocam ben az önce tanıdık bi hukukçu ile görüştüm. Bizler haklarımızın bile ne olduğunu daha bilmiyoruz ya neyse konu kilitlensin lütfen ben neticeyi yeni bir konuda hepinize bildiricem. Tek dileğim o flagçı arkadaşı bana yt'nin çıkarması yt ile ayrı uğraşıcam bakalım onların mahkemelerinde onlar haklı olabilir fakat burası Türkiye

Tmm tr de hakli oldun youtube karsisinda ne yapcak yasalar youtube para cezasimi vercek kanalinimi acicak yapacagi tek sey youtube yn erisiminin tr ye kapanmasi.

yeni internet düzenlemelerini isterseniz bi gözden geçirin hocam ben az önce tanıdık bi hukukçu ile görüştüm. Bizler haklarımızın bile ne olduğunu daha bilmiyoruz ya neyse konu kilitlensin lütfen ben neticeyi yeni bir konuda hepinize bildiricem. Tek dileğim o flagçı arkadaşı bana yt'nin çıkarması yt ile ayrı uğraşıcam bakalım onların mahkemelerinde onlar haklı olabilir fakat burası Türkiye

sayın hocam bana pmden flag yiyen bir videonuzun başlık - açıklama - etiket bilgilerini atın, ben size gerçek kişi mi atıyor yoksa yt mi söyleyim.

ortada bir suç yok ne diye savcılığa gideceksin hocam gülerler sana söyliyeyim.. ne dolandırılıyorsun ne de bir hakkın gasp ediliyor. zaten illegal yaptığımız bir şeyi legalmiş gibi gösterip hak arıyorsun.. ayrıca bu hakkın olmayan hakkı hukuk mahkemelerinde arayacaksın savcılıkta değil.. bu bir hukuki olaydır ancak hakkın olan bir şey de yok bu nedenle hukuki açıdan bir şey de talep edemezsin.. yt nin türkiyeye para kazanması açılamıyor hiç düşündün mü niye? bu nedenle bir hakkın yok o yüzden hiç uğraşma.. zaten özgün de değilsiniz nedir bu isyan yt haklı olarak yapıyor bunları..

Son düzenleme:
Youtube asil bilgileriniz girili olmadigindan size hicbir bilgilendirme yapmaz. Hesap satisina zaten izin vermiyor youtube, tum hesaplariniz banlanabilir bile, ava giderken avlanmayin derim.

ortada bir suç yok.....

öncelikle cevabınız için teşekkürler.
1- Tr de böyle bir ödeme yok bu konuda haklısınız ama ödeme yapıyorlar buda demektirki illegal yollardan ödeme yapıyorlar...
2- Daha öncelerde kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle yt defalarca kapandı açıldı vs vs benim sinirlendiğim konu bu değil kimse ne hakkı olduğunu daha önce hiç araştırmadı denemedi herkes ön yargıları ile hareket ediyor. dediğim gibi ben şansımı deniyeceğim durumu size de bildiririm. en kötü ihtimalle flag atan arkadaşı bulur getirirler he bu 3 ay veya 3 yıl sürer sorun değil ama bu yapılanın bir karşılığı olacak hocam lütfen konu kitlensin tüm cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim

öncelikle cevabınız için teşekkürler.
1- Tr de böyle bir ödeme yok bu konuda haklısınız ama ödeme yapıyorlar buda demektirki illegal yollardan ödeme yapıyorlar...
2- Daha öncelerde kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle yt defalarca kapandı açıldı vs vs benim sinirlendiğim konu bu değil kimse ne hakkı olduğunu daha önce hiç araştırmadı denemedi herkes ön yargıları ile hareket ediyor. dediğim gibi ben şansımı deniyeceğim durumu size de bildiririm. en kötü ihtimalle flag atan arkadaşı bulur getirirler he bu 3 ay veya 3 yıl sürer sorun değil ama bu yapılanın bir karşılığı olacak hocam lütfen konu kitlensin tüm cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim

20 nin ustunde adsense banlatmis bir suru insan var, 200 un uzerinde kanali ,flag ve sahte teliften kapanan insan var... bu insanlarin aklina gelmedi mi saniyorsunuz? napalim yani ? spam yaptigimizi ifşa edip , telifli videolar attigimizi itiraf mi edelim? vergi kacirdigimizi itiraf mi edelim? haklarinizi bilin tabi ama önce suçlarinizi bilin de . yazik olur gencliginize :)

20 nin ustunde adsense banlatmis bir suru insan var, 200 un uzerinde kanali ,flag ve sahte teliften kapanan insan var... bu insanlarin aklina gelmedi mi saniyorsunuz? napalim yani ? spam yaptigimizi ifşa edip , telifli videolar attigimizi itiraf mi edelim? vergi kacirdigimizi itiraf mi edelim? haklarinizi bilin tabi ama önce suçlarinizi bilin de . yazik olur gencliginize :)
Keza flag gayet yasal bir durum o butonu oraya koymalarinin bir nedeni var siz ancak ozgun calisiyorsaniz ve kanalinizin haksizca kapatildigini dusunuyorsaniz youtube'a dava acabilirsiniz haklarinizi geri almak icin.

% 100 özgun ve % 100 youtube kurallarina uygun bir kanaliniz olur. spama hic bulasmamissinizdir.. kanalinizla ilgili durumu ytba bildirmissinizdir bir kac defa , ancak yt ilgilenmemistir. o zaman azicik anlarim sizi :) ...

ama evin birine girmissin , radyo televizyon ne var ne yok calmissin , onlari yukledigin arabayi da calmissin :) . bunlari sattigin adam parani odemiyor diye , savciliga gidiyorsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri