Kafam Karışık

maho17

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır iş arıyorum .

Sonunda iş buldum (Çanakkale 1915 Köprü Yapımında Yemek Firmasında)

Ancak bununla beraber kipa ve bim de iş görüşmesine çağırdı .

Sizce Çanakkale 1915 Köprü ' de mi ?
Yada Bim' de mi ?
Veya Kipa'da mı ?

Yukarıda yazdığım işlerin tümünde sigrota var yeme içme problemi yok ve maaş minimum 1800 tl hepsinde

Siz olsanız nasıl bir karar verirdiniz ?

Bim ve kipa gibi yerlerde kendını gostere bilirsen egerki bölge sefliğine kadar gidebilirsin ama bide oyle düsün

Bim ve kipa gibi yerlerde kendını gostere bilirsen egerki bölge sefliğine kadar gidebilirsin ama bide oyle düsün

:)) 8 yil bu isi yaptim. Bolge sefligi icin inanin okadar emege degmez. Cikis giris saatin belirsiz. Bolge sefleri kendilerine is ariyor surekli :) kipa migros oldu bu arada. Migrosa girersende birsuru topuklu ayakkabili sinir bozucu kendini yonetici zanneden tiplerle ugrasirsin.

kipa olmasada bim'e kendimi daha yakın görüyorum hem şehir içinde köprü'ye servis olsada 15 20dk sürüyor :)

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

:)) 8 yil bu isi yaptim. Bolge sefligi icin inanin okadar emege degmez. Cikis giris saatin belirsiz. Bolge sefleri kendilerine is ariyor surekli :) kipa migros oldu bu arada. Migrosa girersende birsuru topuklu ayakkabili sinir bozucu kendini yonetici zanneden tiplerle ugrasirsin.

anladğım kadarıyla marketlerden uzak dur diyorsun :)

kipa olmasada bim'e kendimi daha yakın görüyorum hem şehir içinde köprü'ye servis olsada 15 20dk sürüyor :)

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

anladğım kadarıyla marketlerden uzak dur diyorsun :)

uzak dur diyemem 2007 yılında başladım bu işe şokta. a101,diasa, migros, tespo hepsinde çalıstım. Kimisinde yönetici olarak. Şuan yine aynı sektördeyim ama kendi işim :)

uzak dur diyemem 2007 yılında başladım bu işe şokta. a101,diasa, migros, tespo hepsinde çalıstım. Kimisinde yönetici olarak. Şuan yine aynı sektördeyim ama kendi işim :)

tebrik ederim kendi işinizden dolayı peki bana tavsiyeniz bim mi olur kipa mı yoksa köprümü

Hayırlısı olsun öncelikle,Çanakkale köprüsünde ne iş yapacaksın...

Dostum bölge şefliğini felan geç. Sözde hepsi onların adamın anasini aglatiyorlar. Sakin girme o markete. Koprude calis

ben Mersinin Tarsus ilçesinde yaşıyorum. Çevremdeki marketlerde çalışan bir çok arkadaşım var bim, a101, şok market. buraların hepsinin mantığı aynıdır.

az eleman çok iş. düzensiz çalışma saatleri,kasaya bak yere pasapas çek rafları düzenle mal geldi depoya çek vs... ve düzensiz tatiller ve tatillerde seni arayıp rahatsız etmeleri vs...

daha kurumsal bir firmada çalışmanı tavsiye ederim.

bana sorarsan kipa bunların arasında daha kurumsal geldi. Hiç olmazsa yaptığın iş belli olur (avm içi kipaları örnek veriyorum) herkesin yaptığı iş bellidir. senin başvurduğun nasıl biyer bilemem.

yemek firmasında ne statüde çalışacaksın? eğer meslek edinmek ve aşçılık öğrenmekse amacın, orayıda tercih edebilirsin.

Otel sektöründe çalışmış biri olarak söylüyorum aşçılık gibi ölmücek bir mesleğin varsa yaşlandıkçe ve tecrübe kazandıkça maaşın 3 kat daha artacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri