Merhaba sevgili arkadaşlar
Bundan yıllar önce adsense ile youtube dan para kazanmayı duymuştum.
Bir heves yapabilir miyim düşüncesiyle kolları sıvamıştım
Bir adsense başvurusu yaptım ve işi öylece unutmuştum aradan 2-3 ay geçti
Eve mektup geldi neyse ben yine heveslenip adsense imi onayladım
Ve bir komedi videoları yayınlayabileceğim bir kanal oluşturdum
Sağdan soldan bulma videoları bu kanala yükledim reklamlar görüntüleme almaya basladı ve okul nedeniyle yine askıda kaldı. Aradan biraz daha zaman geçti bi girdim 70 küsür lira bir para birikmiş adsense de derken vakit bulamayacağımı düşünüp bıraktım. Velhasıl kelam aradan yıllar geçti bu arada kanalımı kapatmıştım yaş geldi 23 e ve tekrar bir merak saldı. Bu her 3-5 video ekleyerek kazançlar elde edebileceğim bir kanal vesaire açmak istiyorum. İnanın şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Beni açıklayıcı bir şekilde yönlendirip yol olabilecek arkadaşlar var ise desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Bundan yıllar önce adsense ile youtube dan para kazanmayı duymuştum.
Bir heves yapabilir miyim düşüncesiyle kolları sıvamıştım
Bir adsense başvurusu yaptım ve işi öylece unutmuştum aradan 2-3 ay geçti
Eve mektup geldi neyse ben yine heveslenip adsense imi onayladım
Ve bir komedi videoları yayınlayabileceğim bir kanal oluşturdum
Sağdan soldan bulma videoları bu kanala yükledim reklamlar görüntüleme almaya basladı ve okul nedeniyle yine askıda kaldı. Aradan biraz daha zaman geçti bi girdim 70 küsür lira bir para birikmiş adsense de derken vakit bulamayacağımı düşünüp bıraktım. Velhasıl kelam aradan yıllar geçti bu arada kanalımı kapatmıştım yaş geldi 23 e ve tekrar bir merak saldı. Bu her 3-5 video ekleyerek kazançlar elde edebileceğim bir kanal vesaire açmak istiyorum. İnanın şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Beni açıklayıcı bir şekilde yönlendirip yol olabilecek arkadaşlar var ise desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler