Kahraman Spiderman Kinder Sürpriz Açarsa :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Gayet başarılı :)

Bir an motora binip düşecekmi diye merak ettim :D

Şu yumurtalar yerde gitmeden önce örümcek adam tekme atarak göndermiş olsa daha bir güzel olurmuş. Ama video güzel devamını bekleriz.

Hocam sen bu işle aldın yürüdün İnşallah daha iyi yerlere gelirsin takip ediyorum yavaştan çevrende oluşmaya başladı yakın zamanda sayılı kanallardan birisi haline geleceksin İnşallah.

yorumlar için teşekkürler. Her yeni video paylaşımından sonra da özel mesajlarla ve konu üzerinden "Hocam bu nasıl yapılır? Hangi programla yapılır?" tarzı sorular da bazen can sıkıcı oluyor cidden :)

hocam sadece merakdan soruyorum bunlar nasıl yapılıyor ya :D nasıl oyle haraket edıyor felan acaba ? :D

şimdilik kanalın gelişme aşamaşında olduğu için pek masraf etmiyorsun galiba , daha iyi yerlere gelmek istiyorsan tavsiyem daha güzel bir spiderman oyuncağı ile kısa film tarzında videolar çekmen 5-10 dakkalık falan , onun haricinde güzel olmuş , emeğinin karşılığını almanı diliyorum

şimdilik kanalın gelişme aşamaşında olduğu için pek masraf etmiyorsun galiba , daha iyi yerlere gelmek istiyorsan tavsiyem daha güzel bir spiderman oyuncağı ile kısa film tarzında videolar çekmen 5-10 dakkalık falan , onun haricinde güzel olmuş , emeğinin karşılığını almanı diliyorum

masraftan pek kaçmıyorum ama dediğiniz tarzda oyuncaklarla çekim çok kolay olmadığını fark ettiğim için çok aceleci davranmak istemiyorum.

ama onun dışında kısa film çalışmam olacak önümüzdeki günlerde. F1 araçlarıyla güzel bir pist hazırlayıp güzel bir film hazırlayacağım inşallah.

Yorumlar için teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 08:43 ---------- Önceki Mesaj 08:38 ----------

Gayet başarılı :)

Bir an motora binip düşecekmi diye merak ettim :D

motor küçük geldi :)

karizmayı çizdirdi spider oğlan :D şaka bi yana güzel olmuş

teşekkürler :)

Hocam sen bu işle aldın yürüdün İnşallah daha iyi yerlere gelirsin takip ediyorum yavaştan çevrende oluşmaya başladı yakın zamanda sayılı kanallardan birisi haline geleceksin İnşallah.

Henüz olduğumuz yerde sayyıyoruz da inşallah gelecekte daha iyisi olur

Şu yumurtalar yerde gitmeden önce örümcek adam tekme atarak göndermiş olsa daha bir güzel olurmuş. Ama video güzel devamını bekleriz.

aslında tekme attım oralarda ama oyuncağın hareket kabiliyeti kısıtlı olduğundan tam belli olmadı :)

"fazla merakın sonu" temalı bir görsel olmuş :)

eline sağlık , bir dahakine spiderman örümcek ağlarını kullanarak açsın :P

Çok güzel olmuş hocam emeğinize sağlık :)

Tapatalk ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri