Kaldırmıyor Artık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

underworld25

Kayıtlı Üye
PC Kaldırmıyor Artık :(

Pc oyunları kaldırmamaya basladı neler yaptım onları söyleyim nerde çözüm onuda siz söyleyin nvidea sürekli güncel grafikler güncel. pc yüksek performansda . oyun ayarları ise en düşükde amma ve lakin ilk basta hiç kasma donma olmamasına ragmen oyunlar artık kasmaya basladı pc de hiç bir sey yok 1 oyun var baska birsey yok.

8 GB,
i5,
4200 M,
2,5GHZ,
Window 8.1,
64 Bit, 64x
N videa Gforce
Açılış hızı 9 saniye
Agırlık 1,5kg,
Renk pembe,
Türkçe F klavye, Dün cs go yükledim counter strike. o bile kastı

Son düzenleme:
Sistem özelliklerini yazar mısın inciğinden cıncığına ki ona göre bir şey diyelim

Başlığı görünce konuyu senin açtığını anladım :S

Arkadaşın forum kariyeri şu sıralar tehlikede gibi, dün [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam epey bi laf söyledi :D Hayırlısı.

Bilişim üzerine 7 senem geçti, buna istinaden bir cevap verecek olursam grafik güncellemesi donanımı yükseltmiyor, ama oyun güncellemeleri performans ihtiyacını yükseltir. Bu zıtlıkla eski/yeni sürümler arasında fark olabiliyor. Ekstradan pcde işlemciyi yoran malware/spyware yok ise cpu ve gpu sıcaklığını kontrol et.

Sistem özelliklerini yazar mısın inciğinden cıncığına ki ona göre bir şey diyelim
8 GB,
i5,
4200 M,
2,5GHZ,
Window 8.1,
64 Bit, 64x
N videa Gforce
Açılış hızı 9 saniye
Agırlık 4,5kg,
Renk pembe,
Türkçe F klavye, Dün cs go yükledim counter strike. o bile kastı

Bu arada açtıgın konunun nesi varmış dalga geçer gibi cevap yazıyonuz.

Son düzenleme:
8gb ram 4 de ekran kartı var bendede kasıyor oyun

Nvidai Geforce Experience var oyun ayarlarını optimize ediyor otomatik onu kurup içinden oyunu otomatik optimize ettim kasma felan kalmadı oyun ayarlarını kendim yapınca ilk başta bendede kasmıştı denemeni tavsiye ederim

8 GB,
i5,
4200 M,
2,5GHZ,
Window 8.1,
64 Bit, 64x
N videa Gforce

Bu arada açtıgın konunun nesi varmış dalga geçer gibi cevap yazıyonuz.

Bize gereken ekran kartın hangi model ve kaç gb ramin var misal veriyorum nvdia geforce gtx 1050 2 gb ve 12 gb ram gibi..

kasanın ağırlığı renginin bir önemi yok

Şikayette bulunabilirsiniz tabikide.Fakat hangi mantıkla renk ve kilosunu yazıyorsunuz ilk bunun açıklamasını yapın bence..
Ayrıca ekran kartının fanını temizler , işlemcinin macununu yenileyebilirseniz belkide ısınma sorunlarını çözer ve bilgisayarınızı biraz rahatlatmış olursunuz.Ekran kartı modelini tam yazarsanız belki başkalarıda tavsiyelerde bulunabilir.

şu konu başlıklarına alakasız konularına yorumlarına hastayım kardeşim

bence sende kaldırmıyorsun artık

boşver sıcaklığı ekran kartını remi kaç yaşında makine, miadı dolduysa onu değştir bunu değiştir yapma komple değiştir. Yıllarca voltaj yiyen herşey ömrünü doldurur. Bir elektronikçinin söylediği şu bu parçaların hepsi 5 seneye göre üretilir, şanslıysan 7 sene gider. Ha yeniyse onu bilemem.

Forum senin bu Trollüklerini artık kaldıramıyor.
:cool:

Abuk subuk başlıklarla neden böyle konular açıyorsun?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam bu üyenin açtığı saçma sapan konuları bir inceler misin?

bendede aynı sorun var casper marka i5 nvida gt940m var ama birçok oyun kasıyor anlamadım sorunu eskiden bi sorun yoktu 80 FPS den aşagı inmezdi cs go da şimdi anlık düşüş yaşıyor malesef ...

Forum senin bu Trollüklerini artık kaldıramıyor.

Abuk subuk başlıklarla neden böyle konular açıyorsun?
@mNote hocam bu üyenin açtığı saçma sapan konuları bir inceler misin?

Açtıgım başlıkların nesi var ? Bence senin suyun ısındı artık forumdan ufak ufak uzamalısın. Sürekli benim açtıgım konuları gelin yumumlanman rahatsız ediyor. Sürekli bir prim peşindesin yamacımdan ayrılmıyon. Açtıgım konularda sıkıntı olsaydı adminler ve görevliler çokdan uyarırdı aylarca yıllarca konularımız kaldı. Şimdi git başka konulara şıp şıplan.

Sürekli benim ve baskalarının konularına gelip konuysa ilgisi olmadan sapça sapan yorumlar yapmasından bıktım: @mNote gereği yapılsın lütfen.

Son düzenleme:
Açtıgım başlıkların nesi var ? Bence senin suyun ısındı artık forumdan ufak ufak uzamalısın. Sürekli benim açtıgım konuları gelin yumumlanman rahatsız ediyor. Sürekli bir prim peşindesin yamacımdan ayrılmıyon. Açtıgım konularda sıkıntı olsaydı adminler ve görevliler çokdan uyarırdı aylarca yıllarca konularımız kaldı. Şimdi git başka konulara şıp şıplan.

Gördük son açtığın 2 konuyu.
Zaten mnote'yi etiketledim, birşey derse bırakta o karar versin.
İnan bana birşey demek isteyen zaten özelden'de yazar, genelden de yazar banlarda.
Sen beni pek düşünme.

Hersey tamam da , bilgisayarin rengini , hem de pembe , yazmandaki amacin nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri