20 adet alındı,teşekkürler...
Hocamdan aldığım 25 tane hesap var hiç kullanılmadı 20 Tl ye satıyorum almak isteyen ulaşsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
30 adet alınmıştır arkadaş hızlı ve güvenilir
Kendisine kefilim bu işe ilk başladıgımda kendisi ile alış verişimiz olmustu 200 kadar kanal siparişi vermişti sonrasında sanırım 2bin civarı kanal alısverişimiz olduufak tefek hatalarım vardı hesap açarken bazen sorunlar yasıyordum ilk baslarda biraz kapanan falan olmustu hatta sattıgımız kanallarda.ömer beyde antepte ünide okuyan biriymiş bu vesile ile kendisiyle tanısma fırsatımız oldu ve bana sattıgımız kanalların kapanmaması için gerekli tüm püf noktalarıda öğretti üstadım diyebilirim yani
uzun süredir denk gelemiyorduk selamlar ve hayırlı satıslar üstadım destek lazım olursa seve seve elemanınız bile olurumbu işe girdiğinize çok sevindim kanal eksiğim olursa mutlaka gelcem konuya
![]()
minnostan bu zamana kadar toplamda 250+ gmail aldım.Şuan kendisi bırakmış.ve sizi tavsiye etti.Minnos kefilim dediğine göre sorun yoktur.Konuda mesajım bulunsun bu hafta içi görüşelim hocam.Hayırlı işler.
Hocam eger aldiginiz kanallarin bilgilerini yollarsaniz kontrol edip maduriyetinizi gidereyim.2 gün önce 10 hesap aldım 2 sini kullandım hesaplar gümledi 8 tanesine bile daha girmemiştim bi bakayım dedim onlarda gitmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.