Kalıyor muyum, geçiyor muyum?

Hocam bu senenin ortalaması 2.00 olacak yani? Valla vikipediadan okudum kredili sistemi sanırım 2 ders ten fazla FF yoksa üst sınıfa girebiliyorsun. Tekrar yok ama 3 tane FF varsa dönem tekrarı oluyormuş sanırım. İnan okul adam akıllı bilgi veremiyor. Ayak üstü bişey anlatacaklar ona da acizler böyle laubali hareketler filan gidip sorasım bile gelmiyor. Sanırım bizde ortalama 1.80. Bakalım heralde sınıf tekrarı olmaz gibime geliyor 2 dersten ama o dersleride vermeden geçemiyorum sınıfı oda var. Umarım kalmam :D

Dostum aslında yönetmelikte herşey açı açık yazıyordur.yaz okulun varsa ilk dönem kalan derslerini al bir ay sıkıntı çek hiç bi derdin kalmasın.gerekirse yalvar dostum hocalara.ben çap yapıorum ortalamam 2.60 ın altına düşmemesi gerekiyo hiç bi şekilde.sürekli hocalara yalvarıyorum ağlama sızlama vs vs.sınav zamanı hele deliriyorum her vize döneminde kesin rapor almışlığım vardır mesela :) yapacak bişey yok :).iyice oku dostum yönetmeliği eğer nadas 4. Yarıyıl geliyorsa çok endişelenme.gno ile sene tekrarı yaparsın dönemsel ortalama ile değil

bu sene cc bb aa ya bir kaçınıda geçersin ortalaman 1.80 altında kalırsan dönemi tekrar alırısn üstden ders alamasın sene tekrarı yapmış olursun

bu sene cc bb aa ya bir kaçınıda geçersin ortalaman 1.80 altında kalırsan dönemi tekrar alırısn üstden ders alamasın sene tekrarı yapmış olursun

Hocam şimdi ben bu ilk dönemin ortalamasını nasıl yükselticem? Yani büt yok yaz okulu yok bu FF leri vermem lazım sanırsam onu da nasıl yapıcam?

hocam bence ikisinden biri kesin vardır eminmisin ? Eğer yok ise bu dönemki derslerinin hepsini bb getiriceksin ki 1.80 ortalamayı geçebilesin.ilk dönemin fflerini yaz okulu olmadan bu sene düzeltmen imkansız seneye güz döneminde alıcaksın aynı dersleri.

Hocam şimdi ben bu ilk dönemin ortalamasını nasıl yükselticem? Yani büt yok yaz okulu yok bu FF leri vermem lazım sanırsam onu da nasıl yapıcam?

onları yükseltmeyeceksin bu dönem derslerini yükseltceksin ortalaman yükselecek onları senye altdan alacaksın

hocam bence ikisinden biri kesin vardır eminmisin ? Eğer yok ise bu dönemki derslerinin hepsini bb getiriceksin ki 1.80 ortalamayı geçebilesin.ilk dönemin fflerini yaz okulu olmadan bu sene düzeltmen imkansız seneye güz döneminde alıcaksın aynı dersleri.

hocam yok valla, lanet bir okul :D ya inanırmısınız ameliyat oldum 3 hafta rapor verdi doktor apandisitten raporu kabul etmedi devamsızlıktan şuan yönetmeliğe göre sınıfta kaldım ama hocalarla konuştum bakalım yardım edecekler sanırım.

hocam yok valla, lanet bir okul :D ya inanırmısınız ameliyat oldum 3 hafta rapor verdi doktor apandisitten raporu kabul etmedi devamsızlıktan şuan yönetmeliğe göre sınıfta kaldım ama hocalarla konuştum bakalım yardım edecekler sanırım.

hangi üni. merak ettim :)

eğer dönemlik yada senelik 1.80 ortalama barajı varsa KALIYORSUN yoksa takma geçmişsindir.

alttan alırsın seneye sorun yok son sene hepsini beraber verirsin keyfine bak:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri