Kalp Hastalıgı

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Turk

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar ilk çıktıgım kız arkadaşım kalp hastasıydı yardım etmeye calısıyordum elimden geldiğince üzmüyordum bir dediğini iki etmiyordum ailesine yardım etmeye calısıyordum en sonunda kız bana dedi ki seni sevmiyorum neden dedim başka türlü beni bırakmayacaksın hayatına yazık git başka biriyle daha mutlu yaşarsın vs. gibi laflar söyledi benim içime oturdu ne yaptıysam ondan sonra yüz vermedi benim mutlu olmamı istedi. neredeyse 5 6 ay geçti ben zor unutabildim sevdiğim kız amasyaya taşındı. Yeni biri girdi hayatıma ve 2 hafta önce kalp hastası oldugunu ogrendım arkadaşlar bu nasıl oluyor acaba kendi kendime düşünüyorum ben bir sınavda vs. miyim diye Allaha inancım zayıftı dahada arttı.İçim dolu oldugu ıcın buraya yazma geregı duydum.Kusura bakmayın. Allah tüm hastalara yardım etsin.Bende elimden geldiği kadar bu sefer asla bırakmadan yardım edeceğim.

skype pm ver, elimden geldiği kadar yardımcı olayım hocam

geçmiş olsun

Allah şifa versin. Daha 18 yaşında bile olmadığını söylemiştin, bu yaşlarda böyle şeylerle uğraşarak kendini yıpratma bence. Tabii ki herkese destek ol ama, kendini fazla kaptırmana değmez.

Yok arkadaşlar yanlış anlaşılmasın yardım vs kabul etmiyorum

Geçmiş olsun,yerinde olsam eski sevgilini bırakmazdım :)

Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hadis-i şerifinde" Allahu Teala bir kulunu severse ona bela verir. " buyurmuştur.Bu süreç oldukça zor geçer bir kul için ama sabır acı meyvesi ise tatlıdır.Hayatını hiçbir zaman " neden ben diye " sorgulama.Şükret.Çünkü her sıkıntının mükafatı şükrettikten sonra gelecektir.Belki bu dünyada değil ama öteki dünyada bu çektiğin sıkıntılar için elbette bir mükafat olacaktır.

Güzel kardeşim, Graphic Designer arkadaşımızın dediği gibi çok iyi bir insansın. Ben Allah`dan acil şifalar dilerim.Kalbini ferah tut.

Allah acil şifalar versin. Çok iyi kalpli bir insansın.

Kalbin temiz demek ki dostum. Allah sevdiği kuluna bu dünyada sıkıntı verirmiş. Sabret, sabrın sonu selamettir. Allah acil şifalar versin.

Allah şifaa versin inşaAllah.
Kardesim herkes bir sekilde bu hayatda sınav oluyor.
Kimi saglık ile kimi ölüm, kimi mal.
Sende sabret, Allah yardımcın olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri