Kamera mi cep telefonu mu?

secula2019

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kinetik kum video çekimleri yapacağım profesyonel kamera mi alsam Xiaomi note 10 ( 108 mpixel) mu alsam bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamera takibikide.Eğer telefon alacaksanda mutlaka geniş açıdan video çekme özelliği olsun yoksa çok sıkıntı yaşarsın.

Mevcut telefonla bir deneme yaptım ama hiç güzel olmadı. Problem geniş acıydı aslında haklısın. Hangi camera önerirsin

Kapalı ortamlarda telefon geniş açı lenslerde f değerleri 2.5 falan olduğu için kumlanma sorunu oluyor, cok cok iyi ışık gerekir

Tabiki kamera sorman hata telefonla çekim falan yapılmıyor ne kadar iyi olursa olsun kamera gibi değil

Peki kamera öneriniz nedir

Bu işten anlayan arkadaşlar bir tane orta düzey bir tane de üst düzey kamera tavsiyesi alsak çok hora geçer.Ben başladığımda 600 TL ye bir sony kamera almıştım hala şahane çekimler yapıyor ama biraz eskidi her an gümleyebilir!

Arkadaşlar kinetik kum video çekimleri yapacağım profesyonel kamera mi alsam Xiaomi note 10 ( 108 mpixel) mu alsam bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bütçeni bilmemekle beraber en iyi seçim sony a6000 serisi olacaktır.Bütçen arttıkça a6300 a6500 lere yükselebilirsin sana kalmış bişey.

selam mi9 t pro almanı öneririm gece kumlanma da yapmıyor cc9 alma

Herkes söylemiş ama bende kamera diyorum tartışmaya bile gerek yok bence hatta

Bir videonun telefonla mı kamera ile mi çekildiği çok belli ediyor kendini ne kadar iyi bir telefon olsa da normal bir dslr makinenin verdiği derinliği veremiyor telefonlar..

İlk seferde sermayeyi kediye yüklemeyin. Standart cep telefonu kamerası kullanın, gerekirse ek kamera uygulaması satın alın ve biraz da video düzenleme öğrenin :) Cep telefonu kameraları yavana atılır gibi değiller ve işini de fazlasıyla görecektir.

İlk seferde sermayeyi kediye yüklemeyin. Standart cep telefonu kamerası kullanın, gerekirse ek kamera uygulaması satın alın ve biraz da video düzenleme öğrenin :) Cep telefonu kameraları yavana atılır gibi değiller ve işini de fazlasıyla görecektir.

s.a hocam ozgun cocuk kanalı actım ve hep cep telefonu ıle cektım gayet ıyı sımdı bu telefonu alcam daha guzel genıs acısı var ve vıdeolarda arastırdım gayet yeterlı geldı sızce nasıl bır bakabılırmısınız özellıklerıne zahmet olmazzsa saygılar
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...&wt_gl=cpc.6804.shop.elk.telefon-cep-telefonu

Son düzenleme:
Bence harika, ben huawei p9lite ile çekiyorum keşke param olsa da p20 lite a geçebilsem :)
hocam videolara göz attım sabit cekım yapıyorsunuz gayet guzel ben cocuk kostururken zıplarken çekıcem yıne aynı kalıteyı yakalayabılırmıyım acaba geniş acılı ve megapıkselı yuksek dıye almayı düsunuyorum saygılar

hocam videolara göz attım sabit cekım yapıyorsunuz gayet guzel ben cocuk kostururken zıplarken çekıcem yıne aynı kalıteyı yakalayabılırmıyım acaba geniş acılı ve megapıkselı yuksek dıye almayı düsunuyorum saygılar

hocam mi9 yada mi9t pro almanızı öneririrm redmi note8 ile günışığında iyisonuçalırsınız ancak bi mi 9 etmez

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Bence harika, ben huawei p9lite ile çekiyorum keşke param olsa da p20 lite a geçebilsem :)
hocam sakınp 20 lite almayın bende note 7 vardı basıp geçiyord p20lite a :D

hocam mi9 yada mi9t pro almanızı öneririrm redmi note8 ile günışığında iyisonuçalırsınız ancak bi mi 9 etmez

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

hocam sakınp 20 lite almayın bende note 7 vardı basıp geçiyord p20lite a :D

Bana ön kamera lazım ama :) Özellikle de ön kameradan ölçüm yapabilmeli, odak problemi olmamalı ve çok fazla gren yapmamalı. Note çok iyi cihaz ama ona can mı dayanır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri