Kamerası güzel bir telefon önerisi | Samsung A9 pişmanlığı

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, samsung a9 telefonum var, arkada 4 kamerası olmasına rağmen leşin de leşi bir çekimi var.

YT'ye felan içerik ürettiğim yok ama doğada çok gezerim ve oralarda foto çekmeyi severim, bu hobimden de etti bu kamera beni, fotoğraf çekmeye sıkılır oldum, kaliteyi geçtim resmen odak özürlüsü, sen ne kadar odaklamaya çalışsan da 1metre uzaklaşmadan o nesneyi odaklamıyor, 1 metre uzaklaşınca da odağa ihtiyacın olmuyor. Şaşı sanırım kamera, yakını göremiyor.

Telefondan hiç oyun oynamam, alalı 2 sene oldu ve 1 kere bile oyun oynamadım. Bana ihtiyaç olan tek şey güzel bir kamerası olması. Tavsiyelerinize açığım

Ben galaxy s10 kullanıyorum kamerası başarılı fakat eski kaldı biraz. Hocam doğada çekim yapmak için makine daha zevkli olur bence, makine araştırabilirsin. O konuda önerim yok

Ben galaxy s10 kullanıyorum kamerası başarılı fakat eski kaldı biraz. Hocam doğada çekim yapmak için makine daha zevkli olur bence, makine araştırabilirsin. O konuda önerim yok

Doğada öyle yerlere giriyoruz ki, telefon bile darbe alıyor, o sebeple makine pek ömürlü olmuyor, 2 tane fotoğraf makinesi çöp ettim 😂 telefon şart

Selamlar, samsung a9 telefonum var, arkada 4 kamerası olmasına rağmen leşin de leşi bir çekimi var.

YT'ye felan içerik ürettiğim yok ama doğada çok gezerim ve oralarda foto çekmeyi severim, bu hobimden de etti bu kamera beni, fotoğraf çekmeye sıkılır oldum, kaliteyi geçtim resmen odak özürlüsü, sen ne kadar odaklamaya çalışsan da 1metre uzaklaşmadan o nesneyi odaklamıyor, 1 metre uzaklaşınca da odağa ihtiyacın olmuyor. Şaşı sanırım kamera, yakını göremiyor.
Telefondan hiç oyun oynamam, alalı 2 sene oldu ve 1 kere bile oyun oynamadım. Bana ihtiyaç olan tek şey güzel bir kamerası olması. Tavsiyelerinize açığım

Hocam kamerada manuel veya pro çekim diye bölüm olur. Orada focus bölümünden odaklanmayı kendin dener misin, diğer ayarlara dokunmadan

iphone 8 plus kullanıyorum gayet iyi

Hocam kamerada manuel veya pro çekim diye bölüm olur. Orada focus bölümünden odaklanmayı kendin dener misin, diğer ayarlara dokunmadan

Yok hocam bunda pro kısmı maalesef :D Kamera hakkında çok detaylı kurcalamalar yaptım ama düzelmiyor, çok aptalca bir yazılımı var, sorunun da yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Uyumlu gcam aradım onu da bulamadım. Yeni almak şart oldu benim için :D

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam şuan hemen alayım derseniz mi 10T pro öneririm ama yok biraz daha beklerim derseniz mi 11 çıkacak ve türkiyeye gelecek :) yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bu telefonlardan mi 11 özellikle bu senenin en baba telefonu olmaya aday, öyle ki bir sürü kıyaslama videosu izledim i phone 12 pro max olsun samsung s21 ultra olsun hepsinden açık ara önce f/p olarak :) //iphone ve samsung fanatikleri f/p ibaresine dikkat ederek yazsın :D //

S10 Plus tavsiye ederim ben doga çekimlerimi s10 plus ile yapıyorum ve memnunun 90 fps 4 k ile güzel çekimler elde ediyorsunuz

Hocam kameraya önem veriyorsanız Huawei telefonlar çok dehşet cihazlar. Ancak fiyatı da bir o kadar güzel. Huawei mate40, p40 bu aralar en iyiler diyebiliriz.
https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/ bu siteden telefonların kameraya göre puanlamasını görebilirsiniz.
Instagram'dan takip ettiğim https://www.instagram.com/hurdogankeskin/ şahısın mate 40 pro ile çekilmiş fotoğrafları mevcut, bakabilirsiniz.
Apple telefonları konuşmaya gerek yok bile ama fiyatları da cep yakar. Siz Google işbirlikçisisiniz (Youtube' ithafen). Google Pixel telefonlar da bayağı iyi. Kendi bünyesinde barındırdığı milyonlarca fotoğraf sayesinde güzel kamera performansı veriyor.

Hocam kameraya önem veriyorsanız Huawei telefonlar çok dehşet cihazlar. Ancak fiyatı da bir o kadar güzel. Huawei mate40, p40 bu aralar en iyiler diyebiliriz.
https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/ bu siteden telefonların kameraya göre puanlamasını görebilirsiniz.
Instagram'dan takip ettiğim https://www.instagram.com/hurdogankeskin/ şahısın mate 40 pro ile çekilmiş fotoğrafları mevcut, bakabilirsiniz.
Apple telefonları konuşmaya gerek yok bile ama fiyatları da cep yakar. Siz Google işbirlikçisisiniz (Youtube' ithafen). Google Pixel telefonlar da bayağı iyi. Kendi bünyesinde barındırdığı milyonlarca fotoğraf sayesinde güzel kamera performansı veriyor.

Xioami mi 10 ultra zirenin az gerisinde kalmış. mi 11 ultra falan sanırım zirveye yerleşebilir

Bu arada konusu açılmışken 3000-4000 arası güzel bir telefon önerisi olan var mı ? Marka takıntım yoktur hiç oyun oynamam genelde sosyal medya

Son düzenleme:
Bu arada konusu açılmışken 3000-4000 arası güzel bir telefon önerisi olan var mı ? Marka takıntım yoktur

Hocam Tr kayıtlı mı yoksa IMEI atılmış (Kaçak) tarzda mı?
Çünkü ikisi arasında telefondan telefona güzel farklar olabiliyor

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:47 ----------

Xioami mi 10 ultra zirenin az gerisinde kalmış. mi 11 ultra falan sanırım zirveye yerleşebilir

P50'ler geliyor. Huawei kamera bayağı üstün hocam.

Hocam Tr kayıtlı mı yoksa IMEI atılmış (Kaçak) tarzda mı?
Çünkü ikisi arasında telefondan telefona güzel farklar olabiliyor

Hocam imei atılanlar genelde sonradan sürekli imei istiyor 5 tane telefoncuya gittiysem 4 tanesi 1 ay sonra imeiyi çalıyor genede öneriyede açığım

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam şuan hemen alayım derseniz mi 10T pro öneririm ama yok biraz daha beklerim derseniz mi 11 çıkacak ve türkiyeye gelecek :) yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bu telefonlardan mi 11 özellikle bu senenin en baba telefonu olmaya aday, öyle ki bir sürü kıyaslama videosu izledim i phone 12 pro max olsun samsung s21 ultra olsun hepsinden açık ara önce f/p olarak :) //iphone ve samsung fanatikleri f/p ibaresine dikkat ederek yazsın :D //

Fiyatlar çok yüksek ya :D Video kaydı vs yapmıyorum, yapacağımı da sanmıyorum. LG G4 kullanan varsa bilir muazzam bir kamerası vardı fiyatına göre de çok uygundu. Video kaydı ise diplerdeydi. Bana da o tarz bir şey lazım, bunlar diğer özellikler olarak da çok ileride fiyat da ona nazaran yüksek oluyor, daha uygun fiyatlarda huawei veya Xiaomi önerileri var ise alırım

Hocam imei atılanlar genelde sonradan sürekli imei istiyor 5 tane telefoncuya gittiysem 4 tanesi 1 ay sonra imeiyi çalıyor genede öneriyede açığım

Hocam o telefoncuların şeyliği :D
Ben direkt bu telefon satışı gerçekleştirilen yerden alıyorum, bir sorun çıkmıyor. IMEI atabilen birisi tanıdık, güvenilir birisi varsa(bazı telefonların YouTube'da nasıl IMEI atılacağı videolar var ama IMEI atılırken yapılacak hata sizi daha büyük maliyetlere sokabilir) eski kullanamadığınız eski telefonların IMEI'sini attırabilirsiniz.
Ben Facebook grubunda buldum. İlk defa böyle bir şey yapacağım için İstanbul Eminönü'nden gidip elden teslim aldım. Zaten adam kendisi IMEI'ini attı ve 1 yıldır sorunsuz çalışıyor 2 IMEI de(2 sık kart girişi var)
https://www.facebook.com/groups/314166639186267/?ref=share
Bu grupta birçok YouTube kanalında telefon incelemesi yapan kişiler var. Satıcı ismi Emin Yılmaz, ben hiç alışveriş yapmadım ama 1 yıldır takip ediyorum, bir sorun görmedim hiç.
Benim telefon aldığım kişinin grubu https://www.facebook.com/groups/632207210516173/?ref=share
Bu piyasaya göre biraz daha fazla fiyatı ancak işini güzel yapıyor.
İki tane de burdan sipariş ettim https://www.facebook.com/groups/792994901112926/?ref=share
Ancak kargo ile sipariş aldığım için ve karşıda tanımadığım bir kişi olduğu için biraz stresli olabiliyor tokatlar mı diye😂 Ama fiyatı biraz daha az oluyor, o yönden uygun.

Fiyatlar çok yüksek ya :D Video kaydı vs yapmıyorum, yapacağımı da sanmıyorum. LG G4 kullanan varsa bilir muazzam bir kamerası vardı fiyatına göre de çok uygundu. Video kaydı ise diplerdeydi. Bana da o tarz bir şey lazım, bunlar diğer özellikler olarak da çok ileride fiyat da ona nazaran yüksek oluyor, daha uygun fiyatlarda huawei veya Xiaomi önerileri var ise alırım

Hocam Huawei orta segmentli telefonlara hakim değilim. Xiaomi telefonlara ısınamadım hocam hiç :) Çok kalın oluyor ve arayüz olsun telefon şekli olsun pek tatmin etmiyor. One plus 7t kullanıyorum, yakında 9 serisi çıkacak kamera güzel olursa alabilirim. One Plus da güzel telefon hocam. 8 serisinde biraz kamerayı bozsalar da güzel çekimler var. Oppo, Vivo, Oneplus da düşünebilirsiniz. YouTube'da bir sürü inceleme videosu var. Fiyat aralığı nedir, ne tarz telefon istiyorsunuz, kaçak mı yoksa Türkiye kayıtlı mı ona bakmaya çalışırım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri