Kanada'da yaşamak için birkaç nedenim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вєякαη;275689' Alıntı:
az önce ne diyordun şimdi ne diyorsun neyse.........

Neysesi anla işte Berkan. Nefret ediyoruz bir yandan da seviyoruz. Et tırnaktan ayrılmıyor malesef. Ama nefret duygusuda arada bir geliyor.

Keşke hep sevceğimiz bi ülke olsa...Ama yok şuan, ama ilerde olur inş cocuklar görür...

Valla ülkemizi kötülemek'de bir numarayız sanırsınız ki diğer ülkeler mükemmel hiç bir sorun yok ...

kanada hakkın'da buldugum ilginc kanunlar gitmeden önce araştırın kanunlarını zorunlulukları sonra gıdınce bız bılmıyorduk felan demeyın :D
- Yagmur yagarken çimler sulanamaz. (Kanada)
- Kapilar ve pencereler pembe renkte olmak zorundadir. (Kanada- Kanata)
- Agaca tirmanmak yasaktir. (Kanada-Oshawa)
- Bank Street'te pazar günleri dondurma yemek yasaktir.
(Kanada-Ottawa)
- Yong Caddesi'nde ölü atlari pazar günü sürüklemek
yasaklanmistir.(Kanada-Toronto)

en tehlikeli görüş, dünyayı hiç görmemiş olan insanların dünya görüşüdür der susarım abi bu konu hakkında öneride bulunmayacak olanda yazmasın Ülke sinde yaşamayana bile vatan haini bakan bi zihniyet olamaz olmamalı. Sorsan ülke için ne yaptın bi icraatı yok lafa geldimi ondan milleyetçisi yok. Realist olmak gerek her konuda zaten bu Ülke bundan kaybediyor.

Valla ülkemizi kötülemek'de bir numarayız sanırsınız ki diğer ülkeler mükemmel hiç bir sorun yok ...

kanada hakkın'da buldugum ilginc kanunlar gitmeden önce araştırın kanunlarını zorunlulukları sonra gıdınce bız bılmıyorduk felan demeyın :D
- Yagmur yagarken çimler sulanamaz. (Kanada)
- Kapilar ve pencereler pembe renkte olmak zorundadir. (Kanada- Kanata)
- Agaca tirmanmak yasaktir. (Kanada-Oshawa)
- Bank Street'te pazar günleri dondurma yemek yasaktir.
(Kanada-Ottawa)
- Yong Caddesi'nde ölü atlari pazar günü sürüklemek
yasaklanmistir.(Kanada-Toronto)

Bak şimdi bu olmadı
yağmur yağarken çim sulama fantazim var.

en tehlikeli görüş, dünyayı hiç görmemiş olan insanların dünya görüşüdür der susarım abi bu konu hakkında öneride bulunmayacak olanda yazmasın Ülke sinde yaşamayana bile vatan haini bakan bi zihniyet olamaz olmamalı. Sorsan ülke için ne yaptın bi icraatı yok lafa geldimi ondan milleyetçisi yok. Realist olmak gerek her konuda zaten bu Ülke bundan kaybediyor.

Bu ülke benim için ne yaptı onu merak ediyorum

Tarihte Avrupanın Tek ele aldığı yaşama kaynağı sağlak istediği ülke Türkiye..Arkadaşlar Rahatlık bize haramda olsa Bu ülkenin Taşı Toprağı gibisi yok Ecdadımızı kanıyla yıkanmış bir Ülkenin Evledıyız...Bizim için Dökülen kanlar Verilen şehidlerin bize olan en büyük Hediyesidir.. Türkiye Çöle Dönüşse bile Yinede çölde çadırda bile olsa Türkiyede Yaşamayı Tercih ederim... İnsanın Kendi memleketi gibisi yok bee..

Bu ülke benim için ne yaptı onu merak ediyorum

Insan devlet için mi var ? Devlet insan için mi ?

Bence devlet insan için var. Bana bişey vermeyen devleti de ülkeyi de sevmemi kimse beklemesin. Mecrubiyetten seviyoruz işte. Başka ülkelerde yaşasan dışlanırsın, rekabet edemezsin köle olursun vs....

вєякαη;275708' Alıntı:
Türkiye şu anda büyük bir değişim sürecinde herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum

Tek dileğim bu, İnşallah dediğin gibi olur da amerikan vatandaşı bizim ülkemize gelir.

вєякαη;275708' Alıntı:
Türkiye şu anda büyük bir değişim sürecinde herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum

siyaset yapmıyım diyorum ama haklısın değişim sürecinde kürdistan diyen bir başbakanımız var

cok doğru bi karar...altyapını oluştur ve mutlaka git...hayatın kurtulur..burda para kazansan da yaşanmaz...sığır, hoşgörüsüz insan kaynıyor heryer (sözüm meclisten dışarı, kimse üzerine alınmasın)

---------- Mesaj saat 15:33:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:32:11 civarında gönderildi. ----------

sizden kacmak istiyoruz zaten :)...sizler gitseniz biz kalırız...sizler burdaysanız biz gidicez... :) Aynı havayı solumak bile zulum...

Allah aşkına git. Nolur.

Sizler gibiler sayesinde Dinden kopuyor millet daha da kopacak. 5 yaşındaki çocuklara bira içirmeler felan.

siyaset yapmıyım diyorum ama haklısın değişim sürecinde kürdistan diyen bir başbakanımız var

Ne kürdistanı adam öyle nefret ettirdi ki bizi bu ülkeden..Keşke 3'e bölünsek de rahatlasak diyoruz...

sahil taraflarında yaşayanlar,
anadoluda yaşayanlar ve
kürt bölgesi..böyle olsa da bi rahatlasak diyoruz...illallah ettirdi...

İç savaş ufukta görünüyor bence...

Bu forumdakiler üzerine alınmasın lütfen. Ben bu forumdaki herkesi cok seviyorum.

Ne kürdistanı adam öyle nefret ettirdi ki bizi bu ülkeden..Keşke 3'e bölünsek de rahatlasak diyoruz...

anadoluda yaşayanlar ve

bu ülkeyi kimse bölemez sebep olan kişiler bölünür.

anadoluda yaşayanlar ve

İç savaş ufukta görünüyor bence...

Bu forumdakiler üzerine alınmasın lütfen. Ben bu forumdaki herkesi cok seviyorum.

Ülke bölünmüyor aksine kenetleniyor! Türküyle Kürdüyle Lazıyla vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri