Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostlar açarken onay istiyorya orada onayı yapsak kanal sağlammı olur yoksa onaysız dahamı sağlam olur ?
Valla bana göre tel doğrulaması isteyen her kanal sıkıntıdadır hocam.Çünkü Google normal şartlarda ilk kullanıcıdan nasıl doğrulama istemiyorsa bizden de istememesi gerekiyor.Eğer istiyorsa demek ki daha önceden açmış olduğumuz gmaillerden bi şekilde yakalıyor demektir.Ben de hala bu sorunla pençeleşiyorum.Bilen biri varsa ücretli/ücretsiz farketmez konuya katkı sunmalarını rica ediyorum.
Bu mevzu can sıkmaya başladı ama.Şimdi de gmail açarken tel doğrulama istemiyor.Alt kanal açarken istiyor.Tel doğrulaması benim için sıkıntı değil ücretli olarak tel de aldım ama doğrulama istemesi kuşkulandırıyor beni. [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] hocam sizde de alt kanalda doğrulama sayfasına yönlendiriyo mu?
Arkadaşlar hala çare bulamadım 2 tane açıyorum istemıyor peşine hep onay istiyormozilla google chrome internet explorer kullandım
Hocam ben şimdilik bir çözüm buldum.Siz de şöyle yapın ip yi bir iki defa değiştirin temizlikleri iyice yapın.Bu arada Google Clean da açık olsun.En sonunda tarayıcıyı açmadan önce google cleanı açıp kapatın.Sonra mail açmaya çalışın.Ben de bu şekilde sıkıntı olmadı.
Forumda onaysız mail açma vardı herkez gördü ben göremeden kapandı yokmu yardımcı olacak![]()
Kapanan birşey yok konusu hala duruyor zor bir şey değil ki bu kadar büyük ihtimalle bilgisayarınız iyi bir format istiyor olabilir.Forumda onaysız mail açma vardı herkez gördü ben göremeden kapandı yokmu yardımcı olacak![]()
Kapanan birşey yok konusu hala duruyor zor bir şey değil ki bu kadar büyük ihtimalle bilgisayarınız iyi bir format istiyor olabilir.
http://www.ytpara.com/platin-uye-bolumu/62862-sinirsiz-mail-acma-yontemim.html
Bak onu farketmedimHocam platine almışlar gözükmüyor malesef![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.