Kanal açarken kullandıgınız Tarayıcı

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Tor Browser dan denemenizi öneririm şuana kadar çok açmadım ama hiç denk gelmedim doğrusu

Dostlar açarken onay istiyorya orada onayı yapsak kanal sağlammı olur yoksa onaysız dahamı sağlam olur ?

Bugun 3 kanal actim chromeden bi sknti olmadi hic bir onaylama sayfasi gelmedi.

Valla bana göre tel doğrulaması isteyen her kanal sıkıntıdadır hocam.Çünkü Google normal şartlarda ilk kullanıcıdan nasıl doğrulama istemiyorsa bizden de istememesi gerekiyor.Eğer istiyorsa demek ki daha önceden açmış olduğumuz gmaillerden bi şekilde yakalıyor demektir.Ben de hala bu sorunla pençeleşiyorum.Bilen biri varsa ücretli/ücretsiz farketmez konuya katkı sunmalarını rica ediyorum.
Dostlar açarken onay istiyorya orada onayı yapsak kanal sağlammı olur yoksa onaysız dahamı sağlam olur ?

siz hala dogrulamada sıkıntı mı çekiyorsunuz :/ cık cık cık şaka bir yana en büyük sorun :) ama acil ihtiyacı olana yardımcı olurum musait oldugumda yazmanız yeter.

Valla bana göre tel doğrulaması isteyen her kanal sıkıntıdadır hocam.Çünkü Google normal şartlarda ilk kullanıcıdan nasıl doğrulama istemiyorsa bizden de istememesi gerekiyor.Eğer istiyorsa demek ki daha önceden açmış olduğumuz gmaillerden bi şekilde yakalıyor demektir.Ben de hala bu sorunla pençeleşiyorum.Bilen biri varsa ücretli/ücretsiz farketmez konuya katkı sunmalarını rica ediyorum.

Az önce 3 gmail aldım ilk 2 si istemedi 3. istedi bakalım hayırlısı

Bu mevzu can sıkmaya başladı ama.Şimdi de gmail açarken tel doğrulama istemiyor.Alt kanal açarken istiyor.Tel doğrulaması benim için sıkıntı değil ücretli olarak tel de aldım ama doğrulama istemesi kuşkulandırıyor beni. [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] hocam sizde de alt kanalda doğrulama sayfasına yönlendiriyo mu?

Bu mevzu can sıkmaya başladı ama.Şimdi de gmail açarken tel doğrulama istemiyor.Alt kanal açarken istiyor.Tel doğrulaması benim için sıkıntı değil ücretli olarak tel de aldım ama doğrulama istemesi kuşkulandırıyor beni. [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] hocam sizde de alt kanalda doğrulama sayfasına yönlendiriyo mu?

Alt kanal kullanmıyorum hocam

Arkadaşlar hala çare bulamadım 2 tane açıyorum istemıyor peşine hep onay istiyor :) mozilla google chrome internet explorer kullandım

Hocam ben şimdilik bir çözüm buldum.Siz de şöyle yapın ip yi bir iki defa değiştirin temizlikleri iyice yapın.Bu arada Google Clean da açık olsun.En sonunda tarayıcıyı açmadan önce google cleanı açıp kapatın.Sonra mail açmaya çalışın.Ben de bu şekilde sıkıntı olmadı.
Arkadaşlar hala çare bulamadım 2 tane açıyorum istemıyor peşine hep onay istiyor :) mozilla google chrome internet explorer kullandım

Hocam ben şimdilik bir çözüm buldum.Siz de şöyle yapın ip yi bir iki defa değiştirin temizlikleri iyice yapın.Bu arada Google Clean da açık olsun.En sonunda tarayıcıyı açmadan önce google cleanı açıp kapatın.Sonra mail açmaya çalışın.Ben de bu şekilde sıkıntı olmadı.

google clean sıkıntı yarattı hocam onun yapılışını bulamadım nasıl açıldıgını bana tw den gösterebilirmisiniz müsaitsenız

Forumda onaysız mail açma vardı herkez gördü ben göremeden kapandı yokmu yardımcı olacak :)

Hocam şuan biraz yoğunum.Sabah 6-7 gibi veya gün içinde bana pm atarsanız teamle bağlanıp yardımcı olurum.
Forumda onaysız mail açma vardı herkez gördü ben göremeden kapandı yokmu yardımcı olacak :)

Onay gelmesin birde açtıgım kanallar birde kapanmasın öğretene ücrette verebilirim fiyata bağlı yardımlarınızı beklıyorum bunaldım :D

Arkadaşlar google clean kullanırken chrome tarayıcı açık olarakmı optimize all google applications now yapıyoruz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri