KANAL ADI Doğrulama Yöntemi

Sorun google+ bağlantısını kes sekmesinin kaybolması :) Sayfası var zaten ama google+ dan bağlantısını kesemiyorum ne yazık ki. Yinede saol..

gogole sayfasına bağladıktan sonra 14 gün içerisinde kese bilirisniz. 14 günden fazla zaman geçtiyse kesemezsiniz :)

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] Hocam sizin kanalda da doğrulandığına dair işaret çıkıyor mu?

Bilinen markaların isimlerini kullanarak doğrulama yapmamanızı tavsiye ederim ciddi derecede başınıza dert olabilir.

Hocam sadece yerel işletme/mekanda mı oluyor?Bence diğer seçeneklerlede onaylanabilir.Karadayıdan örnek vermişsiniz mesela karadayı cafe değil dizi :) Denemek lazım.

Pin işi varsa ben yokum.Kesin 2-3 ayı bulur... :)

Hocam sadece yerel işletme/mekanda mı oluyor?Bence diğer seçeneklerlede onaylanabilir.Karadayıdan örnek vermişsiniz mesela karadayı cafe değil dizi :) Denemek lazım.

Yalnızca bu kategoride oluyor. Karadayıda bu kategoride doğrulandı. Benimde dizi kanalım bu kategoride. Ve bu kategori altında 100 lerce alt kategori var. mesela film kiralama gibi kategoride film kalanımı onaylattım

Yalnızca bu kategoride oluyor. Karadayıda bu kategoride doğrulandı. Benimde dizi kanalım bu kategoride. Ve bu kategori altında 100 lerce alt kategori var. mesela film kiralama gibi kategoride film kalanımı onaylattım

Hocam ben daha önce hiç pin postası da almadım kanal da doğrulamadım.Bu posta için para alınıyo mu? Ben pepee kanalımı onaylasam hukuki bir sorun olur mu acaba?Zaten eşleşen falan var kanalın pek ömrü kalmadı ama şu son günlerinde onaylı olursa daha fazla kazanırım diye düşünüyorum.

Hocam peki 10-20 tane kanal açsak hepsini birden pini istesek her kanal için sıkıntı olurmu

merhaba benim kanal ismi ticari marka olarak tpe de kendi adıma kayıtlı google plus özel url adı aynı isime alınmış doğrulanma için başvurma imkanım varmı web sitem mail adresim plus kanılmla doğrulanmış bu konu hakkında hangi yolu önerebilirsiniz bana

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] hocam alt kanalın google+ bağlantısnı nasıl keseceğiz?

Benim merak ettiğim birşey var bu Pin'ler nereden PTT şubelerine ulaşıyor, ordan bize ulaşıyor

iyi cok iyi hocam ama ben normal bir memurum benim işletmem yok ama bunu yapabilir miyim çünki burda illa resmi bir kurum şirket lazım mı illa yani normal ev adresine atamazlar mı bunu cok iyi aslında bir paylaşım ihtiyacımda vardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri