kanal adsense'e bağlanırsa spamdan gidiyor yoksa uzun süre açık kalıyor.

• Kullanıcı collabo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1 adsense'ım benimde bu şekilde, anında spamdan uçuyor kanal , kazanç günlük 4 haneden tek haneye indi düşünün
hacı senin diger adsenselerde bu sorunu yasamıyormusun tek adensedemi bu sorunu yasıyorsun.

ben eski adsenseye kanal bagladıgım anda max4-5 saat sonra kanal askıya alınıyor korkumdan yeni adsenseye kanalda baglayamıyorum yukleme yapıp beklettiklerim var onlar sapasaglam duruyor.

Şuan bende yaşıyorum bu sorunu ama halen aşmış değilim, bakalım bir kaç yöntem var aklımda onları deneyeceğim.
konuyu acan sahıs zaten akıla gelebilecek butun yontemleri denemis benim aklıma tek gelen eskiden askıya alınmıs bi kanalımız varsa adsenseye baglı silmedigimiz o yuzden yeni bagladıgımız kanallar askıya alınıyor olabilir tıpkı para kazanması giden adsensenin para kazanmasını acmak icin para kazanmasının gitmesine neden olan kanalı silmeden para kazanmasını acamadıgımız gibi.

arkadaşlar geçen gün bu sorunu dile getirmiştim toplu kapanmalar konusunda. o zaman kafamda soru işareti vardı ancak 5 dakika önce başıma gelen olayla herşey açıklığa kavuştu.. 3 gündür açık ve adsenseye bağlamadığım kanalım var. hatta forumda konusunu bile açtım adsenseye bağlanmayan kanalda ne reklamı çıkar diye ... gelen cevaplara göre bende adsenseye bağlamaya karar verdim. 10 dakika önce hepsini riskli olan adsense hesabıma bağladım. şuan kanalların hepsi yine kapanmış.. ne mail ne bot ne ip ne çerez hepsi hikaye adsense kara listeye düşmüş arkadaşlar dikkatli olalım artık

bende aynı sıkıntı var son 5 gündür böyle Adsenseye yeni eklediklerim kapaniyor. suan birsey ekleniyorum. eski kanallar duruyor Adsensede
bakalım mayıs 11i bekliyoruz

Hocam sormayın yahu benim adsense de de kapanıyor bu nedir arkadaş, 3-4 saat sonra güm uçuyor...

3 tane adsense hesabım var , partner çalışmaktan unuttum iyice onları. Risk alıp kanalları bağlıyayım bari boşta durmasınlar.Boşta durcağına en fazla banlanır :)

konuyu acan sahıs zaten akıla gelebilecek butun yontemleri denemis benim aklıma tek gelen eskiden askıya alınmıs bi kanalımız varsa adsenseye baglı silmedigimiz o yuzden yeni bagladıgımız kanallar askıya alınıyor olabilir tıpkı para kazanması giden adsensenin para kazanmasını acmak icin para kazanmasının gitmesine neden olan kanalı silmeden para kazanmasını acamadıgımız gibi.
hocam onu da düşündüm de orda da şöyle bir şey var.

adsense'e bağlı olan eski kanallar spamdan gitmiyor sadece yeni bağlananlar gidiyor. bu da açıkcası kafamı kurcalıyor. spamdan kapanan bir kanal yüzünden gitse adsense'e bağlı tüm kanallarda gitmesi gerekmez mi?
bende aynı sıkıntı var son 5 gündür böyle Adsenseye yeni eklediklerim kapaniyor. suan birsey ekleniyorum. eski kanallar duruyor Adsensede
bakalım mayıs 11i bekliyoruz
11 mayıs'ta bilmediğimiz bişey var galiba, açıklar mısınız hocam.

adsense'e bağlı olan eski kanallar spamdan gitmiyor sadece yeni bağlananlar gidiyor. bu da açıkcası kafamı kurcalıyor. spamdan kapanan bir kanal yüzünden gitse adsense'e bağlı tüm kanallarda gitmesi gerekmez mi?

Hayır hocam gerekmez çünkü belli bir tarihten itibaren komut verilmiş olabilir artık bunu botlarla mı, yazılımlarla mı yapıyorlar orasını bilemem. Toplu temizlikte ise tarihsiz silip süpürüyor bana göre :D

aynı problemi bende yaşıyorum, spamın yavaş yavaş sonunu getiriyor youtube. başka kollara tutunmak lazım artık.

Hayır hocam gerekmez çünkü belli bir tarihten itibaren komut verilmiş olabilir artık bunu botlarla mı, yazılımlarla mı yapıyorlar orasını bilemem. Toplu temizlikte ise tarihsiz silip süpürüyor bana göre :D
mantık yürüttüğümüz zaman şöyle bir durumla karşılaşıyoruz.

bi kanal yüzünden para kazanma giderse bütün kanallarda gidiyor. eskilerin hepsinde gidiyor, yeni açtıklarında da gidiyor.

eğer adsense spama girdiyse bence eski yeni farketmez hepsini kapatması gerekir. çünkü sıkıntı adsense'te ise bağlı olanların hepsini silip, süpürmeli diye düşünüyorum.

adsense'e bağlamadıklarımda spamdan kapanmıyor kanallar burda adsense hesabında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. ama adsense'e bağlarsam spamdan gidiyor eğer adsense hesabında sıkıntı olsaydı bu sefer bütün kanalların kapanması gerekirdi diye düşünmeden edemiyorum bu sefer de sorunun adsense hesabında olmadığını düşünmeye başlıyorum.

yani farklı adsense hesabınızda buna benzer bi sorun yaşamıyor musunuz hocam?

hacı senin diger adsenselerde bu sorunu yasamıyormusun tek adensedemi bu sorunu yasıyorsun.

ben eski adsenseye kanal bagladıgım anda max4-5 saat sonra kanal askıya alınıyor korkumdan yeni adsenseye kanalda baglayamıyorum yukleme yapıp beklettiklerim var onlar sapasaglam duruyor.

Diğer adsense ların kazançları düştümü çok kanal kapandımı bilmiyorum ama botlara baktığımda açık olan kanallar var, sadece bir adsense bu şekilde problemli..

hocam günlük 4 hane birde adsense zaten risk

o riski aylardır alıyorum banka hesabına :cool: o risk bu risk fazla düşünmemek durmadan kanal açmak lazım, benim felsefem budur..

hocam adsense kesinleşme tarihi olduğu için öyle yazdım :)

mantık yürüttüğümüz zaman şöyle bir durumla karşılaşıyoruz.

bi kanal yüzünden para kazanma giderse bütün kanallarda gidiyor. eskilerin hepsinde gidiyor, yeni açtıklarında da gidiyor.

eğer adsense spama girdiyse bence eski yeni farketmez hepsini kapatması gerekir. çünkü sıkıntı adsense'te ise bağlı olanların hepsini silip, süpürmeli diye düşünüyorum.

adsense'e bağlamadıklarımda spamdan kapanmıyor kanallar burda adsense hesabında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. ama adsense'e bağlarsam spamdan gidiyor eğer adsense hesabında sıkıntı olsaydı bu sefer bütün kanalların kapanması gerekirdi diye düşünmeden edemiyorum bu sefer de sorunun adsense hesabında olmadığını düşünmeye başlıyorum.

Hocam bahsettiğim kontrol sistemi adsense baz alınarak(ilişkili hesaplar) yapılıyor zaten ama benim merak ettiğim şu para kazanmalar açık şekildeyken(adsense e bağlamadan) daha mı karlı yt için eğer bunun cevabı evetse zaten amaç belli ama yok biz bağladığımızda yt daha karlı çıkıyorsa o zaman büyük bir soru işareti?Spamden kapatılmasın demiyorum ama 3-4 saat nedir hatta 10 dakika..

Son düzenleme:
ne yaptın hocam sen öyle ya. :D

cookie temizledik olmadı, IP değiştirdik olmadı ne yaptıysak olmadı. adsense kirli diye düşünüyorum da ödemede de sıkıntı çıkmadı o şaşırttı. güzel de ödeme aldı bu ay.

token ile mi bağlıyordunuz acaba?

bunların hepsi aynı adsense'e mi bağlıydı peki hocam? ve toplu şekilde mi gitti gidince?

ben de videoyap token sistemi kullanıyorum partner olsun adsense bağlı olsun çok kanal gitti birden sıkıntıyı bulmak lazm bir an önce

bu sıkıntıyı yasayan belirli kisiler gordugum kadarı ile yada bu sorunu yasayıp burada paylasmayanlarda olabilir. herkes acıkca yazarsa ortak bi sonuca ulasabiliriz.

yani farklı adsense hesabınızda buna benzer bi sorun yaşamıyor musunuz hocam?

farklı adsenseye bağlı kanallar da gidiyor hocam spamdan

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:44 ----------

ben şahsen spamdan giden hiç bir kanalımı silmiyorum

Hocam bahsettiğim kontrol sistemi adsense baz alınarak(ilişkili hesaplar) yapılıyor zaten ama benim merak ettiğim şu para kazanmalar açık şekildeyken(adsense e bağlamadan) daha mı karlı yt için eğer bunun cevabı evetse zaten amaç belli ama yok biz bağladığımızda yt daha karlı çıkıyorsa o zaman büyük bir soru işareti?Spamden kapatılmasın demiyorum ama 3-4 saat nedir hatta 10 dakika..
adsense bağlamadan daha karlı. youtube kurallarında adsense bağlanana kadar oluşan kazanç analytics'e yansımıyor. adsense bağladıktan sonra google o zamana kadar olan kazancın bir kısmını size ödeyebilirim diyor. bunun bir örneğini abim yaşadı. mnote yaşadı.

eğer onun bir kısmını paylaşmazsa kimse adsense ya da partnere bağlamadan reklam açmaz zaten. bir kısım kitle bunu kabul etmese de kanal adsense'e bağlanana kadar oluşan kazançtan bir kısmını paylaşıyorlar bizimle.

adsense'te normalde %18 gibi bir kesinti oluyor fakat bazı aylar %10 kesinti görenler oluyor hatta fazladan kazanç kesinleşmesi yaşayanlar oluyor bunun bir sebebi budur.
bu sıkıntıyı yasayan belirli kisiler gordugum kadarı ile yada bu sorunu yasayıp burada paylasmayanlarda olabilir. herkes acıkca yazarsa ortak bi sonuca ulasabiliriz.
pm ile de bir kaç arkadaşla görüştük. onlarda da var aynı sorun.
farklı adsenseye bağlı kanallar da gidiyor hocam spamdan

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:44 ----------

ben şahsen spamdan giden hiç bir kanalımı silmiyorum
ben hepsini siliyorum. 1-2 tane silmediğim olmuştur onlarda arada kaynamıştır.

son zamanlardaki toplu kapanmalarda da kapananlar genelde adsense ağırlıklı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri