kanal adsense'e bağlanırsa spamdan gidiyor yoksa uzun süre açık kalıyor.

• Kullanıcı collabo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

collabo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi adsense'imize hangi kanalı bağlarsak bağlayalım o kanal 12 saat sonra spamdan gidiyor.

10 gün öncesine kadar sorun yoktu. bi kanal flagtan gitti beraberinde 25 kanalı götürdü mail yönlendirme vardı. ondan sonra mail yönlendirmeyi bıraktık.

30k'dan günlük 1,5k'ya düştü izlenimi. yeni açtığımız ve token vererek adsense bağladıklarımızda 12 saat içinde spamdan gidiyordu.

spamdan giden kanalları kendi bilgisayarımızdan firefox gizli sekmede siliyorduk ve IP değiştirmiyorduk. sorunun bu olduğunu düşünerek firefox'u tamamen kaldırıp IP değiştirdik.

ondan sonra yeniden kanallar bağladık token vererek bu sefer yandex'i kullandık. bu kanallar 5-6 günde günlük 20k'ya ulaştırdı bizi ve bu sefer toplu şekilde tekrar gitti.

dün 10 farklı vds'ten toplamda 10 kanal hazırladık. bunlardan sadece 1 tanesini token vererek temiz IP ile yandex gizli sekmeden aynı adsense'e bağladık. bu kanal kapandı adsense'e bağlamadığımız diğer 9 kanal açık.

başta maillerin sorunlu olduğunu düşündük mail satıcısını değiştirdik kapanmalar devam edince 4-5 günlüğüne o şekilde geçici bir çözüm bulduk.

adsense'e bağlı olup spamdan kapanan ve silmeyi unuttuğumuz belki 1 mail olabilir. fakat topluluk, telif gibi nedenlerle kapanan kanalımız yok.

bu sorunu nasıl aşabiliriz? adsense'e bağlamazsak kanal açık kalıyor, bağlayınca gidiyor. :/

sorun adsense'te olabilir mi diye düşünmeden edemiyoruz.

not: önceden bağlı kanallar açık duruyor yenileri gidiyor.

Son düzenleme:
herkeste aynı mevzu var nisan ayından sonra çok kanal kapanmaları oluyor. ne kadar temiz çalışırsak çalışalım kapanıyor..

Biz mi patlak veriyoruz yoksa youtube kendine göremi kapatıyor?
Belki adsense kirlendi bağladıkça kapanıyor :/

herkeste aynı mevzu var nisan ayından sonra çok kanal kapanmaları oluyor. ne kadar temiz çalışırsak çalışalım kapanıyor..

Biz mi patlak veriyoruz yoksa youtube kendine göremi kapatıyor?
Belki adsense kirlendi bağladıkça kapanıyor :/
spamdan kapanan ve silmediğiniz kanal var mıydı peki hocam?

silmeyi unuttuğumuz kanaldan şüpheleniyoruz en çok. fakat eski kanallar açık onlarda sorun yok. acaba token sistemi mi artık şüphe uyandırıyor?

peşpeşe bağlanmıyor. ortalama 15-20 dk'da bi bağlıyoruz, toplamda 10 tane ve aynı IP ile. ertesi gün yeni IP ile bağlıyoruz kanalları.

Partnerde olan kanallara attıgım videolar topluluk yemiyor
Adsensedeki ve boşta olan kanallardaki videolara direk topluluk geliyor bence var bir ayak...

spamdan kapanan ve silmediğiniz kanal var mıydı peki hocam?

silmeyi unuttuğumuz kanaldan şüpheleniyoruz en çok. fakat eski kanallar açık onlarda sorun yok. acaba token sistemi mi artık şüphe uyandırıyor?

peşpeşe bağlanmıyor. ortalama 15-20 dk'da bi bağlıyoruz, toplamda 10 tane ve aynı IP ile. ertesi gün yeni IP ile bağlıyoruz kanalları.

hocam tüm kanallarımı sildim 50 60 kanaldan sadece 3 tane kaldı onlarda şubatta açtığım kanallar

Öncelikle geçmiş olsun hocam .
1 yıldır tek adsense çalışıyorum kanallar desen hiçbir zaman toplu kanallarım gitmedi gidenler telif ve flagdan gitmiştir . Bizim ip sabit oldugu için sürekli aynı ip kullanıyorum çerez desen 3-5 günde bir siliyorum hiç sorun çıkmadı nazar edin beni :D

Öncelikle geçmiş olsun hocam .
1 yıldır tek adsense çalışıyorum kanallar desen hiçbir zaman toplu kanallarım gitmedi gidenler telif ve flagdan gitmiştir . Bizim ip sabit oldugu için sürekli aynı ip kullanıyorum çerez desen 3-5 günde bir siliyorum hiç sorun çıkmadı nazar edin beni :D
ne yaptın hocam sen öyle ya. :D

cookie temizledik olmadı, IP değiştirdik olmadı ne yaptıysak olmadı. adsense kirli diye düşünüyorum da ödemede de sıkıntı çıkmadı o şaşırttı. güzel de ödeme aldı bu ay.

token ile mi bağlıyordunuz acaba?
hocam tüm kanallarımı sildim 50 60 kanaldan sadece 3 tane kaldı onlarda şubatta açtığım kanallar
bunların hepsi aynı adsense'e mi bağlıydı peki hocam? ve toplu şekilde mi gitti gidince?

anlaşılan tek çalışan fazla kişi kalmamış.herkes şirketleşmiş...:D

anlaşılan tek çalışan fazla kişi kalmamış.herkes şirketleşmiş...:D
evimizin boş bi dairesini bu işe ayırdık ama içini henüz tamamlayıp başlayamadık. koltuk, kanepe köşelerinde sürünüyoruz. :D

ekibi büyütmek istedik birini daha alalım dedik 51 yaşındaki babamız niyetlendi. :D 3000 lira alıyorum şimdi, emekliliğim doldu emekli olayım 2000 emeklilik maaşım gelir bana öğretin 2000'de ordan kazansam her türlü kârdayım demeye başladı. :D :D :D

eleman yetiştirmek istiyoruz da bazen biz de çuvallıyoruz. :D sorunları aşarızda adam durmuyor ki. azıcık bişey öğrendiğini zanneden kaçıyor. o yüzden dışardan kimseyi almama konusunda karar kıldık.

bende de aynı şey var. adsenseye ne bağlarsam bağlayayım spam dan kapanıyor.oteki turlu aynı içerik adsenseye bağlamazsam taş gibi kanal duruyor

ne yaptın hocam sen öyle ya. :D

cookie temizledik olmadı, IP değiştirdik olmadı ne yaptıysak olmadı. adsense kirli diye düşünüyorum da ödemede de sıkıntı çıkmadı o şaşırttı. güzel de ödeme aldı bu ay.

token ile mi bağlıyordunuz acaba?

bunların hepsi aynı adsense'e mi bağlıydı peki hocam? ve toplu şekilde mi gitti gidince?

Hocam Adsense hesabım bayağı yaşlı bazen amca diyorum :D 2009 yılında açılmıştı galiba tam hatırlamıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------

:d :d :d

aynı sorun bendede var arkadaslar kanala token verip yuklemeyi yapıyorum. adsenseye bagladıktan maximum 3-4 saat sonra kanal askıya alınıyor. adsenseye baglamadıklarım sapasaglam duruyor. sadece bi kac kisidemii acaba bu problem yoksa herkestemi.

aynı sorun bendede var arkadaslar kanala token verip yuklemeyi yapıyorum. adsenseye bagladıktan maximum 3-4 saat sonra kanal askıya alınıyor. adsenseye baglamadıklarım sapasaglam duruyor. sadece bi kac kisidemii acaba bu problem yoksa herkestemi.
forumda bu konuda ciddi bir şey dile getirilmemiş sanırım pek yaşayan yok bu sorunu yok. yaşayanlar da aştı galiba.

Şuan bende yaşıyorum bu sorunu ama halen aşmış değilim, bakalım bir kaç yöntem var aklımda onları deneyeceğim.

aynı durum var adsenseler de spam a düşmeye başladı artık. sonumuz hayır olsun dostlar

1 adsense'ım benimde bu şekilde, anında spamdan uçuyor kanal , kazanç günlük 4 haneden tek haneye indi düşünün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri