Bütün adsense hesaplarım spama girdi bağladığım kanallar bazen 1 saatte bazıları ertesi gün kapanıyor.
Bunun sebepleri şu şekilde olabilir. Flagtan teliften kapanan kanallarımı artık silmiyorum öyle duruyorlar..
Farklı 7 tane botum var, her birine farklı ip'lerden yükleme yapıyorum, daha sonra aynı gün içerisinde 5 6 kanala farklı iplerden yne para kazanmaları açıp video ortası reklam giriyorum, sonra ardı ardına bu kanallara login olup Adsense a bağlıyorum..
Sanırım bu şekilde farklı ip 'lerden açılmış kanallara çok hızlı sekilde o ipden Tr ip ye yani kendi pc'me geçtipim ve hızlı bir şekilde adsesne a bağladığım için adsense'larım spama girdi.
hepsi yalan oldu, haftalardır boşuna kasıyormuşum kazanclar düşmüştü ama bu kadr olduğunun farında değildim, çünkü ne hikmetse açık olan kanallar var 3 5 bişeyler geliyor, valla sıkıntı,.. Adsense laraı nadasa bırakan varmı? 1 2 hafta bırakıp kapanan kkanalları tek tek silip sonra bide pc den manuel denemek lazım düzelirmi düzelmezmi artık.. neyse partner e devam..