Kanal Adsense'ye Bağlı Olmadığı Halde...

• Kullanıcı utkuyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

utkuyz

Kayıtlı Üye
Rastgele bir kanalıma denk geldim. Kanal partner veya Adsense'ye bağlı olmadığı halde cüzi bir miktar da olsa gelir gösteriyor. Böyle bir şey başıma ilk defa geldi. Sizde böyle bir şey söz konusu mu? Ya da hep böyle miydi?

hocam kanala bi yerden partner teklifi gelmiştir tıklamışsınızdır yada kanalı satın aldıysanız arkadaş adsensedeki kanalını size vermiştir. bu tarz olasılıklar var ama boş bi yere bağlı olmayan kanalın para kazandırma olasılığı maalesef imkansız

Bende bu aralar çok fazla saçmalıkla karşılaşıyorum. Yeni youtube oturana kadar daha çok görürüz böyle saçma sapan şeyler.

Kanal kendi açtığım kanal, herhangi bir partner yok. Adsense yok... Son 2 gündür kanal hala kazanmaya devam ediyor.

bugün bende de oldu 0.02 dolar yazıyordu

ben bi kanalımda 242 dolar gördüm ne adsenseye baglı ne partnere :)

geçmişın yansıyacagını sanmıyorum bagladıgın andan sonra yansıyor senın pub numarana

bence gösteriyorsa yansıtmalı,bu sorunun cevabı çok önemli :) heyecanla bekliyoruz hocam

Geçen bende gördüm 0.2 şeklinde.bug olabilir

mobil mesaj

siz diyince kontrol edeyim dedim. boştaki kanallarımın bazılarında küçük miktarlar var. ilginç :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri