Arkadaşa ben de pm attım sağlam bir kanal için linkte gönderdim fiyat bence makul olsada kendisine fazla gelmiş olabilir yahut kanal kendisi için uygun olmayabilir onu hoş karşılarım ama ne pm ne burdan dönğş yapmadı bilmiyorum diğer pm atanlara cvp yazdı mı?
Yanlış anlaşılmasın genel olarak söylüyorum ama yeni üyeler bu alış satış işlerinden önce güven vermeli herkesten kanal linki isteyip geri dönüş yapmamak pek hoş değil
Yanlış anlama hocam ama bu kanal alış satışlarında yeni üyelerden bazılarının amacını gördük sözüm onlaradır
Fakat konuyu tekrar güncel yaptınız madem bütçenizde var nasıl kanal istediğinizi yazın da bilip ona göre pm atıp link gönderelim alıp almamanız önemli değil ben de pk açık kapalı kanallar var elimde ama beniç şartım şu sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapar yeni üyelerin hepsine önce para sonra kanal teslimi eski tanınan üyelere ise satış konularımda hep yazmışımdır kanalı alıp bkar hesabı teslim ederim sonra ödeme bu forumda belli kişilerden bir çok kanal aldım sattığımda oldu hiç bir problem yaşamadım güvende duyarım ama yeni üyelerle problem yaşadığım oldu o yüzden uzunca yazdım