Kanal Alınacaktır

sukrusoydancomtr

Kayıtlı Üye
En az 1k arası 1 milyon abone olan kanal alımı yapılacaktır. Kategori pek fark etmez.
Organik aboneli tercihtir.
Lütfen kanal linki ve istediğiniz ücret ile pm atarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
para kazanması açık mı kapalı mı

Arkadaşa ben de pm attım sağlam bir kanal için linkte gönderdim fiyat bence makul olsada kendisine fazla gelmiş olabilir yahut kanal kendisi için uygun olmayabilir onu hoş karşılarım ama ne pm ne burdan dönğş yapmadı bilmiyorum diğer pm atanlara cvp yazdı mı?
Yanlış anlaşılmasın genel olarak söylüyorum ama yeni üyeler bu alış satış işlerinden önce güven vermeli herkesten kanal linki isteyip geri dönüş yapmamak pek hoş değil

Yanlış anlama hocam ama bu kanal alış satışlarında yeni üyelerden bazılarının amacını gördük sözüm onlaradır

Fakat konuyu tekrar güncel yaptınız madem bütçenizde var nasıl kanal istediğinizi yazın da bilip ona göre pm atıp link gönderelim alıp almamanız önemli değil ben de pk açık kapalı kanallar var elimde ama beniç şartım şu sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapar yeni üyelerin hepsine önce para sonra kanal teslimi eski tanınan üyelere ise satış konularımda hep yazmışımdır kanalı alıp bkar hesabı teslim ederim sonra ödeme bu forumda belli kişilerden bir çok kanal aldım sattığımda oldu hiç bir problem yaşamadım güvende duyarım ama yeni üyelerle problem yaşadığım oldu o yüzden uzunca yazdım

Arkadaşa ben de pm attım sağlam bir kanal için linkte gönderdim fiyat bence makul olsada kendisine fazla gelmiş olabilir yahut kanal kendisi için uygun olmayabilir onu hoş karşılarım ama ne pm ne burdan dönğş yapmadı bilmiyorum diğer pm atanlara cvp yazdı mı?
Yanlış anlaşılmasın genel olarak söylüyorum ama yeni üyeler bu alış satış işlerinden önce güven vermeli herkesten kanal linki isteyip geri dönüş yapmamak pek hoş değil

Yanlış anlama hocam ama bu kanal alış satışlarında yeni üyelerden bazılarının amacını gördük sözüm onlaradır

Fakat konuyu tekrar güncel yaptınız madem bütçenizde var nasıl kanal istediğinizi yazın da bilip ona göre pm atıp link gönderelim alıp almamanız önemli değil ben de pk açık kapalı kanallar var elimde ama beniç şartım şu sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapar yeni üyelerin hepsine önce para sonra kanal teslimi eski tanınan üyelere ise satış konularımda hep yazmışımdır kanalı alıp bkar hesabı teslim ederim sonra ödeme bu forumda belli kişilerden bir çok kanal aldım sattığımda oldu hiç bir problem yaşamadım güvende duyarım ama yeni üyelerle problem yaşadığım oldu o yüzden uzunca yazdım

banada cevap gelmedi daha

Bu arkadaş için söylemiyorum ama forumda kanal alımı için konu açan bir kaç kişiye istedikleri özelliklerde kanal linki verdim fiyat belirtmediğim halde linki aldıktan sonra hiç biri geri dönüş yapmadı bu yüzden bundan sonra bu tarz kanal arayışında olanlara cevap vermiyorum :)
amaçları nedir link alıp içerik öğrenmek mi bilemedim.

banada cevap gelmedi daha

Ben dün göndermiştim hocam Bana pek normal gelmedi bu arkadaşın alış konusu Yine de cevap hakkını kullanabilir tabi

yeni üyeler kanal satış konusu açamayınca alış konusu açıyorlar

Madem kanal alacak forumda şu anda bile birçok kanal satış ilanı var onlara bakabilir

Yine de olacağını zannetmem ama tavsiyem arkadaşlara parayı hesapta görmeden kanalı göndermemeleri
Moderatörlerin konuyu incelemeleri iyi olur

Ben dün göndermiştim hocam Bana pek normal gelmedi bu arkadaşın alış konusu Yine de cevap hakkını kullanabilir tabi

yeni üyeler kanal satış konusu açamayınca alış konusu açıyorlar

Madem kanal alacak forumda şu anda bile birçok kanal satış ilanı var onlara bakabilir

Yine de olacağını zannetmem ama tavsiyem arkadaşlara parayı hesapta görmeden kanalı göndermemeleri
Moderatörlerin konuyu incelemeleri iyi olur
valla kanalı atmış bulundum artık normalde atmam önce anlatırım durumu ama. Bakalım nolcak

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın henüz sizlere dönüş sağlayamadım. Kanal arama süreci ve karar verme sürecimiz devam etmekte. Pm atan arkadaşlara pazar gününden itibaren teklif ve kararlarımız iletilecektir.
Anlayışınız için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri