Kanal alışverişi hakkında

EaglePaw

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar .

kanal alan ve satanlardan bir ricam olcak . Kanal satan arkadaşlar lütfen parayı almadan kanalı satmayınız ve bilgileri vermeyiniz . 1 kerede benim başıma geldi dolandırıldım ufak kanaldı üzmedi beni . Bugün formdan birininde başına gelmiş .
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...alim-calindi-geri-alamiyorum-nababilirim.html

Bu arkadaş beni eklemişti kanal satışım için analitiğe felan baktı kazanca baktı teklif verdi. Bende olur dedim ilk kanal at dedi. Parayı vermeden kanalı vermem dedim felan konuştuk almaktan vazgeçtim . Meğer dolandırıcıymış .
Uzun zamandır eğer kanal satarsam para gelmeden kanalı ve bilgileri vermiyorum. Ondan sonrada hiç başıma ters bir olay gelmedi .Kanal satan arkadaşlar aynı şekilde çalışırsa daha yararlı olur diye düşünüyorum .

Herkese iyi formlar .

Parayi aldiktan sonra kanallari gondermez isen ne olucak ??

İki tarafta haklı. Bu nedenle yüklü miktarda yapılan alışverişlerde forumdaki adminlerden yardım istemekte fayda var. Onlar ellerinden geldiğince yardımcı olacaktır eminim.

Alışveriş yüklü miktar değilse 300 500 liralık bir alışverişse bu seferde üyeliğine bakınız. Zaten parayı alıp gidecek adam 100 metre öteden belli eder kendini.

Ne olacak ki demeyin kimse parayı sokaktan toplamıyor.

merhaba arkadaşlar .

kanal alan ve satanlardan bir ricam olcak . Kanal satan arkadaşlar lütfen parayı almadan kanalı satmayınız ve bilgileri vermeyiniz . 1 kerede benim başıma geldi dolandırıldım ufak kanaldı üzmedi beni . Bugün formdan birininde başına gelmiş .
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...alim-calindi-geri-alamiyorum-nababilirim.html

Bu arkadaş beni eklemişti kanal satışım için analitiğe felan baktı kazanca baktı teklif verdi. Bende olur dedim ilk kanal at dedi. Parayı vermeden kanalı vermem dedim felan konuştuk almaktan vazgeçtim . Meğer dolandırıcıymış .
Uzun zamandır eğer kanal satarsam para gelmeden kanalı ve bilgileri vermiyorum. Ondan sonrada hiç başıma ters bir olay gelmedi .Kanal satan arkadaşlar aynı şekilde çalışırsa daha yararlı olur diye düşünüyorum .

Herkese iyi formlar .

Konuyu dikkatli oku emin olmadan insanları karalama dostum. Skypetan ekleyenle o konudaki kişi farklı. Bazı çakallar başkaları adına skypetan ekliyor ve bu tür dolandırıcıklar yapıyorlar. Onun için mutlaka forumdan mesaj yoluyla onay alınmalı. Yani onu dolandıran kişiyle o konuda kanal alımı yapan kişi aynı değil.

Konuyu dikkatli oku emin olmadan insanları karalama dostum. Skypetan ekleyenle o konudaki kişi farklı. Bazı çakallar başkaları adına skypetan ekliyor ve bu tür dolandırıcıklar yapıyorlar. Onun için mutlaka forumdan mesaj yoluyla onay alınmalı. Yani onu dolandıran kişiyle o konuda kanal alımı yapan kişi aynı değil.

var hocam doğru okudum ben 1-2 kere direk kanal verdim formda konuyu açan kişi ile aynı kanalı aldı ödemeyi yapmadı .

2 açıdan da düşünüyorum kanalı alanda haklı satanda haklı ..

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Parayi aldiktan sonra kanallari gondermez isen ne olucak ??

kimden alıyor diye araştırma yapıp öyle alsın alan kişi ben 1-2 ker ekanalı direk verdim onda da dolandırıldım ilk para sonra kanal kaç kere kanal sattım öyle 1 kere bile sorun yaşamadım . kanalı alan kişi satan kişiyi araştırıp öyle kanal alması gerek bence

Ben de şuana kadar epey gelirli kanal sattım. Asla parayı almadan kanalı vermedim. Adam içeriğe bakıp sonra almaktan vazgeçtim diyebilir. O yüzden tanındık güvenilir kişilerle alışveriş yapmaya çalışın.

Ben de şuana kadar epey gelirli kanal sattım. Asla parayı almadan kanalı vermedim. Adam içeriğe bakıp sonra almaktan vazgeçtim diyebilir. O yüzden tanındık güvenilir kişilerle alışveriş yapmaya çalışın.

bende hep öyle yaptım kanal sattım 1-2 kere direk kanal verdim patladım. Alacak olan kişi bakar araştırır duruma göre alır . Bundan sonra 1 allahın kulu parayı vermeden kanalı alamaz benden

Hele ki r10 da youtube cahili olanlara asla ve asla kanal satmaya çalışmayın ,verem olursunuz :)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION]

"""""kimden alıyor diye araştırma yapıp öyle alsın alan kişi ben 1-2 ker ekanalı direk verdim onda da dolandırıldım ilk para sonra kanal kaç kere kanal sattım öyle 1 kere bile sorun yaşamadım . kanalı alan kişi satan kişiyi araştırıp öyle kanal alması gerek bence""""

Satan kisi daima hakli ve kazancli olacak hic dolandirilmicak ?
Kanal satanlar cok akilli satin alanlar Aptal ?

Bu isin alan ve satan'i yok. Herseyden once karsilikli guven ve birbirlerini tanima.
Ne malum senin musteriyi dolandirmicagin ? Kanali satipta birkac gun sonra sifrelerini degismeyecegin ? Ne malum kanallari takip edip icerik ogrenmicegin daha cogaltilabilir..?(senin icin degil, sadece bir ornek).
Herseyin basi temiz ahlak. Sen once parayi ver ben kanallari sonra veririm degil.

olması gerekende bu zaten :) 3-4 kez bende forum içi kanal sattım hiçbir sıkıntı olmadı.

Satan kisi daima hakli ve kazancli olacak hic dolandirilmicak ?
Kanal satanlar cok akilli satin alanlar Aptal ?

Bu isin alan ve satan'i yok. Herseyden once karsilikli guven ve birbirlerini tanima.
Ne malum senin musteriyi dolandirmicagin ? Kanali satipta birkac gun sonra sifrelerini degismeyecegin ? Ne malum kanallari takip edip icerik ogrenmicegin daha cogaltilabilir..?(senin icin degil, sadece bir ornek).
Herseyin basi temiz ahlak. Sen once parayi ver ben kanallari sonra veririm degil.

alan kişide haklı satan kişide haklı . araştırır adam ona göre alır . sizde haklısınız bende haklıyım konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum iyi formlar .

Forumda hep tanıdık ve bilindik kişilerden alışveriş yapın .
Şuana kadar karşıma dolandırıcı çıkmadı çok şükür . Ama aldığım kanallar ya kapanıyor ya da ben teslim almadan para kazanması gidiyor :D

Son düzenleme:
en son 4 sene önce webmastersitesinde sayfayı öyle kaptırdım ogun bugündür dolandırıldıgımı hatırlamıyorum önce para sonra mal, önce mal sonra para :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri