- Web sitesi
- purtukal.com
27 Kasım izlenim ve kazançlar yansımıştır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
27 Kasım izlenim ve kazançlar yansımıştır
erkenci bugun analytics![]()
An İtibariyle Analytics 28 Kasım Güncellenmiştir
Bugün büyük düşüş yaşayan varmı
Bende düşüş var ama büyük sayılmaz; ayın 26 sı 44 Dolardı. 27si 38 dolar.28i 37 dolar.Bugün büyük düşüş yaşayan varmı
Cidden her güncellemeyi takip ediyorsunuz ya hayret ediyorum, helal olsun tebrik ediyorum![]()
Maaşımı güne bölersem günlüğüm 30 lira civarında oluyor.12 saat çalısma süresi var.Cidden her güncellemeyi takip ediyorsunuz ya hayret ediyorum, helal olsun tebrik ediyorum![]()
Maaşımı güne bölersem günlüğüm 30 lira civarında oluyor.12 saat çalısma süresi var.
Burdan maaşımın 2 katını alıyorum hiç üşendeden bir heycanla kalkıp güncellenmeyi takip ediyorum![]()
Hocam 500 + kanalın olsa nasıl bakıcan![]()
işi bırakır kanarya adalarına gider paypal hesabımı kontrol ederim o zamanHocam 500 + kanalın olsa nasıl bakıcan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.