Kanal Analytics Güncellendi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Gereksiz tartışmayın arkadaşlar. Evet kazanç paylaşımı kazanamayanları üzmemek amacıyla yasak. Örnekleme yaparken de rakam belirtmemek daha doğru olur bence de. Şaka amaçlı abartı bi resim paylaştığımda ciddiye alınmıştım mesela.

Söylenen rakamları kıskanmamak elde değil maalesef. Neden ben o kadar kazanamıyorum moduna giriyor insan. Şimdiki moda 5xx,xx, 3xx,xx ödeme aldım diyerek bu kuralın delik deşik edilmesi. Önemli mi, değil tabiki de ama istemeden fitne doğuruyoruz birbirimize.

günlük 400 tl bırakan adsensede düşüş var demek kazanç paylaşımı olmuyor mu? bide şu araba aldım ev aldım diyenlerden biride sensin :) insanlar eylül ayının ödemesni beklerken bunu sen yazmışsın ..

Bak abicim bana iyiliğin dokundu belki unutmuşsundur. sayende belki ilerlemede kayıt etmişimdir o kadarını hatırlamıyorum ama şöyle düşün borc batağında olupda YT de çabalayan ve bir türlü kazanamayan insanlar var .. o insanlar bu gunluk 400-500 tllik gelirleri görünce içleri kalıyor oflanıp üfleniyorlar azıcık şöyle düşünsen bana hak vereceksin
yardım ettiğim yada edecegim olsun konularda yazdıklarım olsun , yada ne olursa olsun konun ortasında kimseye lafı ile alakalı rencide edici yada ders verici , yada birşeyler iğma edici konuşmam ismini tıklar ve özel mesaj göndere basarım ordan derdimi anlatırım. diğer arkadaşlarlada bu şekilde mesajlaşdıgımız gibi bir çok konuda yazlan lar çizilenler böyle düzeltilmiştir. ve düzelirde ama bunca konu içerisinde konu içine yazılan konuları bu şekilde cevaplamadım sanada önerim bunu yapma derim. ben ev , araba yada 400 / 500 leri yazarken mutlaka nasıl çalışdıgımı nasıl emek harcadıgımıda yazarım. başkası gibi emek verenleri flaglayıp kanallarını sömürüp 1000 lerce kanalda açmam , hatta öğrettiklerimi anlattaklarımı eğittiklerimi gidipde kazanç kesin iş gibi başlıklarlada satmam. yani uzun lafın kısası beni tanımıyorsun.

günlük 400 tl bırakan adsensede düşüş var demek kazanç paylaşımı olmuyor mu? bide şu araba aldım ev aldım diyenlerden biride sensin :) insanlar eylül ayının ödemesni beklerken bunu sen yazmışsın ..

Bak abicim bana iyiliğin dokundu belki unutmuşsundur. sayende belki ilerlemede kayıt etmişimdir o kadarını hatırlamıyorum ama şöyle düşün borc batağında olupda YT de çabalayan ve bir türlü kazanamayan insanlar var .. o insanlar bu gunluk 400-500 tllik gelirleri görünce içleri kalıyor oflanıp üfleniyorlar azıcık şöyle düşünsen bana hak vereceksin

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------

o zaman neden ödeme gününde 5 hane kazandım demek yerine 15.000 kazandım demiyor kimse? yada 950 aldım diyen yok? bugün 4 haneli ödemem hesapda dediğinde akla hepsi gelir 999 tl de gelir 100 tl de .. 5 haneliyi de zaten nadir gören insanlar var .. az denk geliyoruz :)

İşte olayda burda sözde bir yasak var üstü kapalı 10.000 ödeme aldım demiyor 5 haneli ödeme aldım diyor yada kazanıyorum diyor.. yani şimdi ben az kazanan biriyim diyelim sen yazdın 10k kazanıyorum üzülücem canım sıkılcakta 5 haneli aldım alıyorum kazanıyorum deyincemi üzülmiycem psikolojik kandırmaca bunlar boşver takılma bunlara ayrıca insan yüksek kazanç görünce hırslanmalı başka bişey düşünmemeli kıskanıp üzülüp yakınıyorsa kendisinin problemidir :)

yardım ettiğim yada edecegim olsun konularda yazdıklarım olsun , yada ne olursa olsun konun ortasında kimseye lafı ile alakalı rencide edici yada ders verici , yada birşeyler iğma edici konuşmam ismini tıklar ve özel mesaj göndere basarım ordan derdimi anlatırım. diğer arkadaşlarlada bu şekilde mesajlaşdıgımız gibi bir çok konuda yazlan lar çizilenler böyle düzeltilmiştir. ve düzelirde ama bunca konu içerisinde konu içine yazılan konuları bu şekilde cevaplamadım sanada önerim bunu yapma derim. ben ev , araba yada 400 / 500 leri yazarken mutlaka nasıl çalışdıgımı nasıl emek harcadıgımıda yazarım. başkası gibi emek verenleri flaglayıp kanallarını sömürüp 1000 lerce kanalda açmam , hatta öğrettiklerimi anlattaklarımı eğittiklerimi gidipde kazanç kesin iş gibi başlıklarlada satmam. yani uzun lafın kısası beni tanımıyorsun.

Bold yaptığım yer hariç geri kalanın alayına inaniyorum ama gelip binlerce insanın arasında günlük 400 tl getiren adsensemde düşüş var demenden seni tanıyıp tanımamam gerekmiyor .. neyse sen haklısın özür dilerim ..

Bold yaptığım yer hariç geri kalanın alayına inaniyorum ama gelip binlerce insanın arasında günlük 400 tl getiren adsensemde düşüş var demenden seni tanıyıp tanımamam gerekmiyor .. neyse sen haklısın özür dilerim ..
sana o lafımda forumda neler oluyor gelip bunamı takıldın anlamında yazdım. 400 / 500 neden takılıyorsun anlamadım senin çogu konuda kazançlarla alakalı konuşdugunu gördüm bizzat şu konu diyemem ama günlük kazançları benim bile azımı açıkda brakıyor. özellikle adsense ödeme konusu altında konuşulanlar ise beni gölgede brakıyor.

sana o lafımda forumda neler oluyor gelip bunamı takıldın anlamında yazdım. 400 / 500 neden takılıyorsun anlamadım senin çogu konuda kazançlarla alakalı konuşdugunu gördüm bizzat şu konu diyemem ama günlük kazançları benim bile azımı açıkda brakıyor. özellikle adsense ödeme konusu altında konuşulanlar ise beni gölgede brakıyor.

benim sürekli kazancımdan konuştuğumu düşünüyorsun? konu olarakda hatırlamıyorsun yani .. bir yanlışın olmasın? öyle bir şey varsa şimdi gider 3000 mesajın alayını tek tek kontrol eder editlerim :D

Güncelleme olmuştur. Bilginize arz ederim efenim :)

Edit : Kazançdaki yükseliş hala devam ediyor... (etsinde zaten :))

Son düzenleme:
Böyle konuştuğuna göre çok kazanan sensin bence :)

:D :D yok valla ben battım 2 aydır kimsede olmayan içeriği arıyordum hayırlısıyla buldum 10 bin görüntülenmeye ne kadar 20 dolar alsamda benim için iyi para gerçi burda 16 euro ediyor ama olsun :)

---------- Spam Engelliyici 11:01 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

İşte olayda burda sözde bir yasak var üstü kapalı 10.000 ödeme aldım demiyor 5 haneli ödeme aldım diyor yada kazanıyorum diyor.. yani şimdi ben az kazanan biriyim diyelim sen yazdın 10k kazanıyorum üzülücem canım sıkılcakta 5 haneli aldım alıyorum kazanıyorum deyincemi üzülmiycem psikolojik kandırmaca bunlar boşver takılma bunlara ayrıca insan yüksek kazanç görünce hırslanmalı başka bişey düşünmemeli kıskanıp üzülüp yakınıyorsa kendisinin problemidir :)

şöyle diyelim hocam bir adam var isteyerek yazmıyor birde adam var isteyerek yazıyor yani çoğu 5 hane yazmalarının sebebi forumda ki herkesin bazı kişilerin kaç hane kazanıyorsun abi sölesene demesinden kaynaklanıyor bazılarıda hava olsun diye paylaşıyor

Tamam ben de açıklıyorum o zaman. 1 yıldır çalışıyorum ve 3 haneyi geçemedim, hepiniz rahat olun. :D

Bugün güzel haberi ben vereyim :) 3 Aralık kazançları yansıdı

bu konu hergün güncellecekmi ? sonuçta hergün analytic güncelleriyor 48 saat içinde ? bugün uyandım arkadaşlar gibi bir konu gibi geliyor

bu konu hergün güncellecekmi ? sonuçta hergün analytic güncelleriyor 48 saat içinde ? bugün uyandım arkadaşlar gibi bir konu gibi geliyor

valla banada çok saçma geliyor ama arkadaş analytic 3 aralık güncellendi diyince bende kanalı quize soktum 1 gün kazandım sayesinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri