Kanal Analytics Güncellendi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
28-29 izlenme güncel ama 28 kazançları delayed diyor.

Arkadaşlar özur dıleyerek bu konuya yazdım ama yazacak başka yer bulamadım :( bunun için yeni konu da açmak istemedim.

Eskıden yansımayan hiç gözukmezdi yada ben uzun suredır adsense çalışmadıgım ıcın hatırlamıyorum , şuanda güncel gibi tarih gözukuyor , kanalda sorun yok ama kazanc kısmı 0 yani normal mi bu?

KANAL KISMI BU ŞEKİLDE :

1raoYA.png

KAZANÇ KISMI BU ŞEKİLDE :

ZJjqLa.png

Yansımadıgı ıcın mı boyle kanalda başka bir ARIZA mı var?

Tekrardan özür dilerim rahatsızlıktan dolayı...

EDİT : Yutubu unuttuk !!!

Arkadaşlar özur dıleyerek bu konuya yazdım ama yazacak başka yer bulamadım :( bunun için yeni konu da açmak istemedim.

Eskıden yansımayan hiç gözukmezdi yada ben uzun suredır adsense çalışmadıgım ıcın hatırlamıyorum , şuanda güncel gibi tarih gözukuyor , kanalda sorun yok ama kazanc kısmı 0 yani normal mi bu?

KANAL KISMI BU ŞEKİLDE :

1raoYA.png

KAZANÇ KISMI BU ŞEKİLDE :

ZJjqLa.png

Yansımadıgı ıcın mı boyle kanalda başka bir ARIZA mı var?

Tekrardan özür dilerim rahatsızlıktan dolayı...

EDİT : Yutubu unuttuk !!!

artık öyle olabiliyor, izlenim yansıyor ancak kazanç yansımıyor bunun üzerine 0 olarak gözüküyor yarına kadar güncellenir o da yani herkeste öyle rahat ol süha hocam :)

edit: forum yardım forumu soruya cevap vermemek günahtır o yüzden banlamayın :D

artık öyle olabiliyor, izlenim yansıyor ancak kazanç yansımıyor bunun üzerine 0 olarak gözüküyor yarına kadar güncellenir o da yani herkeste öyle rahat ol süha hocam :)

EywAllah Gürhan hocam :) Elde bi bu kaldı :D ona da tek kanal bağladık gözumuz gibi bakmaya calısıyoruz işte :)

31 ekime kadar güncellenmiş izlenimler ama 3 günlük kazanç yansımamış 29-30-31 :)

2 Kasım kazanç güncel. Kazançlar çok iyi bu arada. Yani 10 dolar yerine 12 geliyor :) Eskisi gibi günde 100'lerce dolar gelmiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri