Kanal Analytics Güncellendi

bi konu açmıştı arkadaşın teki.. analistic hangi saatler arasını baz alarak güncelleniyor diye.. yani güncellenen gün 2 gün önceki hangi saat aralığını baz alıyor bizim tr saatine göre..?

bazı kanallara yansımıs bazılarına yansımamıs henüz yeni yeni yansıyor galiba,sürekli tetik demisiniz arkadaşlar :)

Yansıdı arkadaşlar 5 aralık :)
%98'lik artış var :)

bi konu açmıştı arkadaşın teki.. analistic hangi saatler arasını baz alarak güncelleniyor diye.. yani güncellenen gün 2 gün önceki hangi saat aralığını baz alıyor bizim tr saatine göre..?

Yanlis bilmiyorsam TR saati ile 15:00 gibi (yani oglen 3 ten diger gunun oglen ucune kadar gecen 24 saatlik sure).

Aralık ayının maşallahı var aman diyim çok güzel gidiyor. :D

Yanlis bilmiyorsam TR saati ile 15:00 gibi (yani oglen 3 ten diger gunun oglen ucune kadar gecen 24 saatlik sure).

peki bugün 15:00 e kadar ki izlenimler hangi gün yansıyacak pazartesi mi? bence ya yanlışın var ya dafarklı birşey.. ben bu saatlerde aldığım izlenimi 2 gün sonraya yansıtıyordum :/

peki bugün 15:00 e kadar ki izlenimler hangi gün yansıyacak pazartesi mi? bence ya yanlışın var ya dafarklı birşey.. ben bu saatlerde aldığım izlenimi 2 gün sonraya yansıtıyordum :/

Ben sadece saat bilgisi verdim hocam, gunluk guncelleme saatleri 15:00 ile bir diger gunun 15:00 ine kadar olan suredir yani.

Emin olmadan soyluyorum... dun (c.tesi) 15:00 den bugun 15:00'e kadar olan surede 06.12 olarak analistige isleyecektir herhalde. O da yine bu saatlerde falan isler...

Son düzenleme:
Ben sadece saat bilgisi verdim hocam, gunluk guncelleme saatleri 15:00 ile bir diger gunun 15:00 ine kadar olan suredir yani.

Emin olmadan soyluyorum... dun (c.tesi) 15:00 den bugun 15:00'e kadar olan surede 06.12 olarak analistige isleyecektir herhalde. O da yine bu saatlerde falan isler...

eğer böyleyse süpe ama 2 gün geçince güncelleniyor ama bu tezine göre 1 gün oluyor. yani bugün 15 : 00 de bitecek izlenmler 12 saat sonra yansımış oluyor demene göre.. yani gece 3-4 gibi.. zannetmiyorum ama bakalım umarım öyledir :)

eğer böyleyse süpe ama 2 gün geçince güncelleniyor ama bu tezine göre 1 gün oluyor. yani bugün 15 : 00 de bitecek izlenmler 12 saat sonra yansımış oluyor demene göre.. yani gece 3-4 gibi.. zannetmiyorum ama bakalım umarım öyledir :)

Guncelleme saatleri belli olmuyor hocam. Bazen 3-4 gun guncellemedigi oluyor, onun tam bir zamani yok maalesef. Ama ayin 5'i bir kac saat once panele yansidi ise 6'si da 24 saat icinde yansimasi normaldir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri