Kanal Analytics Güncellendi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Hocam ne yanlışı yapmışım güncelleyince bişey mi oldu kaç kişi öldü nereye atom bombası attılar fislistindeki çocukları mı öldürdüler müslümanları yine kurşuna mı dizdiler bu ne ya onu yapma bunu yapma şunu hortlatma şuraya şunu yazma buranın ağasımınız siz yaw nasıl bir iş anlamadım sanki 5 yaşında çocuk varda karşısında azar geçiyor.

Abicim bak burada suçlusun ama halen karşında kini suçluyorsun. Sen burayı güncelleyince onlarca kişi gidip analizlerini kontrol ediyor yansıdı mı diye .. neden insanları umitlendirip yanlış yönlendiresin ki? bide yani samet sadece guncelleme dedi ama sen neler yazmışsın hiç gerek yok .. herkesin en az 10 kanal var 2 kanalında güncelleme yoksa demek ki kimsede güncelleme yok .. yani haydi tek kanalın olsun yine sormana gerek yok güncellendiği gibi konuyuda guncelliyorlar

Benimde güncellendi. Bidaha kontrol edin bence güncellenmeyenler.

Abicim bak burada suçlusun ama halen karşında kini suçluyorsun. Sen burayı güncelleyince onlarca kişi gidip analizlerini kontrol ediyor yansıdı mı diye .. neden insanları umitlendirip yanlış yönlendiresin ki? bide yani samet sadece guncelleme dedi ama sen neler yazmışsın hiç gerek yok .. herkesin en az 10 kanal var 2 kanalında güncelleme yoksa demek ki kimsede güncelleme yok .. yani haydi tek kanalın olsun yine sormana gerek yok güncellendiği gibi konuyuda guncelliyorlar

Hocam benimde bir sürü kanal var bende burda konuyu takip edip kanallara giriş yapıyıyorum bugün quiz ödemelere başlıyabileceğinden kimse konuya yazmadı diye düşündüm ve alt taradı bir kerecik güncellendi diye mi yazdım adam bastı azarı hepsi bu

Hocam ne yanlışı yapmışım güncelleyince bişey mi oldu kaç kişi öldü nereye atom bombası attılar fislistindeki çocukları mı öldürdüler müslümanları yine kurşuna mı dizdiler bu ne ya onu yapma bunu yapma şunu hortlatma şuraya şunu yazma buranın ağasımınız siz yaw nasıl bir iş anlamadım sanki 5 yaşında çocuk varda karşısında azar geçiyor.

Bu forumda vakit geçiriyorsanız buranın bellirli kuralları var. Bu konu içinde böyle bi kural alındı. Güncelleme olmadan kimsenin yazması istenmiyor. Sadece ve sadece GÜNCELLEME OLUNCA konu aktif edilecek diye. Ama hala bunu anlayaman insanları görmek beni açıkcası üzüyor.

Beyler amacım konuyu güncellemek değil ama bu muhabbet nedir güncellendi güncellenmedi ?

mexis de geldi tamamdır :D mexis konuyu analiz güncelemesinden dolayı konuşuyruz. sorun yok dağılalım .. Samet gökhan ..

En başı okudumda bunun için bile konu açıp güncellenip güncellenmediğimi tartışılıyor :D abi ben size bişey demiyorum tamam tamam sustum gittim ben :D :D

Arkadaşlar gereksiz yere güncellemek gibi olmasın ama bişey sorcaktım,

2 gün önce kanallar açtım aynı saat videolar yükledim bu kanalların izlenimleri hala yansımadı daha önce ertesi gün falan yansırdı genel bi sorunmu var acaba.

14 Aralık güncellendi...

Derken burayı değil de...
4Zg2lp.jpg

Burayı baz aldınız doğru mudur diğer veriler yansımamış da
ay5J37.jpg

14 Aralık güncellenmiş ama analytics'ten "bu ay" diyerek göremiyorsunuz direkt 14'üne bakmanız gerekiyor. Şu linke tıklarsanız görürsünüz: https://www.youtube.com/analytics?o...,rpd=3,rpg=21,rpgr=0,rpm=t,rpp=25,rpr=d,rps=3

Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

Bende göstermedi :o

bende de göstermedi ama bazi konustugum arkadaslarda yansımıs az daha bekleyelim bakalım:)

ben normal şekilde girdim analistce baktım 14 aralık kazancım yansımış.. ama ilk defa şimdi baktım hangi saatlerde güncellenmiş bilemiyorum. bilginize

Benimde direkt bakinca guncel degil fakat tarihi 14u secersem gorunuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri