Sanırım YouTube darbe yaptı , yakında sokağa Çıkma yasağıda gelirse şaşırmayın 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende İzlenme 2 kat artmış kazanç aynı durumda.Şunu da söylemeden geçemeyeceğim bu yorumu görünce kendini sınıfta hissettim bir an aklıma ilkokul geldi duygulandım.En önde bir kız vardı sürekli böyle çıkışlar yapardı yanlış anlamayın sizi tenzih ediyorum saçma ama duygulandım
Beni tenzih ettiğini söyleyip benim çıkışımı sınıfındaki kız arkadaşına örnek göstererek aynı kefeye koyuyorsun, bir de kusura bakma diyorsun öyle mi?
Evet evet üstünüze alınmayın sadece çıkışınız onu anımsattı.Bu ikinci çıkışınızda yine onu anımsattı aynısının tıpkısı
Kardeşim bak benimle iğneleyici iğneleyici konuşarak ne anlatmaya çalışıyorsun bilmiyorum. Birinci mesajına istinaden bir hata yaptın ve istemediğim halde aynı hareketine devam ediyorsun. Ben senin ilkokuldaki kız arkadaşın mıyım? Amacın ne senin?
Kardeşim bak benimle iğneleyici iğneleyici konuşarak ne anlatmaya çalışıyorsun bilmiyorum. Birinci mesajına istinaden bir hata yaptın ve istemediğim halde aynı hareketine devam ediyorsun. Ben senin ilkokuldaki kız arkadaşın mıyım? Amacın ne senin?
Bu son çıkışınızda yine onu anım... Çıkışınız sadece onu bir an hatırlattı size kız felan dediğim yok niye bu kadar kompleks yaptınız ? Çıkışınız ilkokuldaki bir arkadaşımı hatırlamamı sağladı üstünüze alınmayın diyorum yanlış anlayıp duruyorsunuz özür dilerim yazmakta hata yaptım kusura bakmayın ne bileyim bu kadar kompleksi olduğunuzu
Beni birine benzetmene kızmıyorum, bana söylediğin cümle "hareketlerin ilk okul çocuklarına benziyor" algısı yarattığı için bozuldum. Senin duyguların farklı olabilir ama karşındaki kişi aynı şeyi algılayamayabilir. Bu tarz çıkışları yapan kız arkadaşını çok özlediysen de git ona bulaş bizden ne istiyorsun arkadaş.( bunu da 4.ye say
)
3 gündür tüm kanallarımın analytics güncellenmiyor. Aynı durumda olan var mı ?
3 gündür tüm kanallarımın analytics güncellenmiyor. Aynı durumda olan var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.