Butun kanallar guncel bende quiz e sokcam birazdan . Kusura bakmayın herkeste guncel degilse . Hepsi guncellenince dedim heralde herkesinki guncellendi
Butun kanallarin ss lerini alip koyabilirim analytics
Merhabalar,
Görüntüleri koyabilirmisin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Butun kanallar guncel bende quiz e sokcam birazdan . Kusura bakmayın herkeste guncel degilse . Hepsi guncellenince dedim heralde herkesinki guncellendi
Butun kanallarin ss lerini alip koyabilirim analytics
Merhabalar,
Görüntüleri koyabilirmisin ?
Su anda mobilim okuldayim .aksam koyabilirim. butun kanallar hakkinda kisminda dahi güncellendi. Ve su ana kadar hakkinda kisminda guncellenen butun kanallarim analyticsde de Güncellendi. Görünce ilk defa bi yaziyim dedim onda da bişey cikti. Herkese iyi gunler dilerim . Bol kazanclar.
yeter be 2 de 1 de şu konuyu hortlatmayın. Kazançlar güncellenince yazsanız öleceksiniz yani. Bence bu konuyu sadece bi kaç tane yetkili güncellesin. Yoksa papaz olucağız bazı kişilerleGuncel degil.
Guncel degil.
bundan sonra sadece güncelleme olursa mesaj yazın arkadaşlar konuya.daha önce adsense ödemeleri kesinleşmedigi halde sırf eglence olsun diye kesinleşti diyen kaç kişi banlandı,buradada aynısını yapmak zorunda bırakmayın bizibundan sonra butür mesaj yazanların banlanacagını tekrar belirtmek istiyorum.
kanal hakkında kısmındaki veri güncellenince yazmak serbest mi ?Orası da aynı anda güncelleniyor çünkü
Güncellendi lakin şimdi baktım yine eski haline geldi youtube sapıtmış
arkadaşlar rica etsem, dashboard ve analiz verilerinizi bi kontrol eder misiniz..
dashboard güncellendi ama onda da bir gariplik var..
19'u tamam vardı zaten. 20-21'i sıfır gösteriyor 22'sinde veri yansımız görünüyor
yt mi dalga geçiyo yoksa yorgunluktan ben mi karıştırıyorum anlayamadım
![]()
22'sine kadar benim kazançları gösterdi geri gitti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.