Kanal Analytics Güncellendi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Arkadaşlar benım şu yazdığım bile etil değil aslında ama

BU KONUYA SADECE VERİLER GÜNCELLENİNCE YAZIN.....

Sohbet ve muhabbetlerinizi veya soru cvblarınızı başka konu üzerinden yapınız.En son yazılan post yüzünden bu konudayım ve bence 10 larca kişi şuanda burda...

Tekrardan herkezden konuya gereği gibi post yazmalarını rica ederim.

Bol kazançlar

Merhabalar,

Görüntüleri koyabilirmisin ?

Su anda mobilim okuldayim .aksam koyabilirim. butun kanallar hakkinda kisminda dahi güncellendi. Ve su ana kadar hakkinda kisminda guncellenen butun kanallarim analyticsde de Güncellendi. Görünce ilk defa bi yaziyim dedim onda da bişey cikti. Herkese iyi gunler dilerim . Bol kazanclar.

Su anda mobilim okuldayim .aksam koyabilirim. butun kanallar hakkinda kisminda dahi güncellendi. Ve su ana kadar hakkinda kisminda guncellenen butun kanallarim analyticsde de Güncellendi. Görünce ilk defa bi yaziyim dedim onda da bişey cikti. Herkese iyi gunler dilerim . Bol kazanclar.

Tamamdır. Görsellerini akşama koyarsın.

İyi dersler, başarılar

bundan sonra sadece güncelleme olursa mesaj yazın arkadaşlar konuya.daha önce adsense ödemeleri kesinleşmedigi halde sırf eglence olsun diye kesinleşti diyen kaç kişi banlandı,buradada aynısını yapmak zorunda bırakmayın bizi :) bundan sonra butür mesaj yazanların banlanacagını tekrar belirtmek istiyorum.

bundan sonra sadece güncelleme olursa mesaj yazın arkadaşlar konuya.daha önce adsense ödemeleri kesinleşmedigi halde sırf eglence olsun diye kesinleşti diyen kaç kişi banlandı,buradada aynısını yapmak zorunda bırakmayın bizi :) bundan sonra butür mesaj yazanların banlanacagını tekrar belirtmek istiyorum.

kanal hakkında kısmındaki veri güncellenince yazmak serbest mi ?Orası da aynı anda güncelleniyor çünkü

kanal hakkında kısmındaki veri güncellenince yazmak serbest mi ?Orası da aynı anda güncelleniyor çünkü

ne yazıkki genel olarak aynı anda güncellenmiyor hocam.bagzıları aynı anda oluyor ama genel olarak hakkında kısmı güncellendigi halde kanalı quize neden sokamıyorum sorusunun cevabı,quizin analytics güncellenmesine göre kanal alması ve hakkında kısmının genel olarak analyticsden önce güncellenmesidir.

arkadaşlar rica etsem, dashboard ve analiz verilerinizi bi kontrol eder misiniz..
dashboard güncellendi ama onda da bir gariplik var..
19'u tamam vardı zaten. 20-21'i sıfır gösteriyor 22'sinde veri yansımız görünüyor
yt mi dalga geçiyo yoksa yorgunluktan ben mi karıştırıyorum anlayamadım :confused:

DlgYmy.png

arkadaşlar rica etsem, dashboard ve analiz verilerinizi bi kontrol eder misiniz..
dashboard güncellendi ama onda da bir gariplik var..
19'u tamam vardı zaten. 20-21'i sıfır gösteriyor 22'sinde veri yansımız görünüyor
yt mi dalga geçiyo yoksa yorgunluktan ben mi karıştırıyorum anlayamadım :confused:

DlgYmy.png

aynen öyle hocam,19dan 22ye geçmiş.20-21 henüz eklenmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri