Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beklemeyen öyle güzel düzelişler, yılın sonuna kadar dalgalanmalar olacak ama istediğiniz düzeye ulaşması için aralık ayını beklemek lazım.
hocam ne yaptın sen geçen yıl mart gibi düzelmişti ne aralığı aralıkta kazancın normalden %20 %30 fazla olduğu doğrudur da onun dışında mart ta falan düzeliyor yani aralıkta 150 dolar kazandığınızdan mart ta da 110 120 kazanırsınız şuan 150-180 dolar günlük getiren kanal tek haneye düşecek utanmasa. o derece bir konumda kazanç güncel takip etmiyorsunuz galiba![]()
en son ne zaman güncellendi analytics ? benim partner dashboardlarda ayın 25 i en son gözüküyor.
şubat bayağı dipte gidiyor var mı artış yaşayan?
gerçek izlenimdeki sayımda orantısızlık varmı sizdede?
şu an mesela gerçek zamanlıdan bakıyorum topluyorum diyelimki topladığım 5 bin ise gerçek zamanlı toplamında 2 bin olarak gösteriyor. Şu an ciddi anlamda gerçek zamanlıda sorun varevet dünden beri tüm kanalların aboneleri ve izlenimlerinde sorun var 150 tane kanala baktım izlenim güncellenmiyor denecek kadar az güncellense bile günde milyon hit alan şarkılar 50 bin hit almış gözüküyor hiç bir kanalın abonesi görünüşte güncellenmiyor anca kanala gireceksin kontrol panelinde normal gözüküyor bir durum var ama bakalım göreceğiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.