70k atıyorum 200 dolar geldi diğer gün 80kya çıktığında 198 dolar bugünde 100k olmuş kazanç 70k da aldığımdan çok daha düşük
dal kalkar kartal sarkar kartal kalkar dal sarkar gibi birşeyden bahsetmişsin gibi hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
70k atıyorum 200 dolar geldi diğer gün 80kya çıktığında 198 dolar bugünde 100k olmuş kazanç 70k da aldığımdan çok daha düşük
izlenme süresi de önemli burda, şu ''ortalama izlenme süresi '' yazan kısım.
Arkadaşlar 2 aydır böyle şimdi aralık 15 inden sonra güncellenir mi ?
[/url][/IMG]![]()
Ayrıca normal analitycs 4 üne kadar gösteriyo 5 gündür hala güncel değil neden böyle ?
O konuya güncelleme harici yazmak yasak bilgin olsun, dua et artık yönetim yok artık forumda kimse banlanmıyor kolay kolay.![]()
Güncellenir adsense. Ayrıca analytics'te bu tür sorunlar her zaman yaşanıyor, 4'ü de yakında güncellenir her ay defalarca böyle hatalar yaşatıyor analytics. Sıkıntı yok düzelir yani.
Ben de güncellemeyle ilgili yazdım ama sanırım partner konusuymuş özür dilerim.
Şimdi kasım ayında işlem olmamış aralık ayıda gelecek 2 ayın kazancı mı eklenir ?
beyler geçen sene aralık çok iyiydi, bu sene durumlar ne sizde?
Kasımda çok iyi izlenim alıyordum bgbg vasattı şimdi izlenmem %40 düştü bgbg yüksek kazanç aynı diyebilirim benim için hiçbir şey olmadı ama geçen sene aralık ayında izlenmede kazançda çok artmıştı
hocam yani bu aralığın ötekilere oranla çok iyi olduğu söylenemez değil mi?
1 ocak kazanclar saglam dustu , aralikda zaten aradigimizi bulamadik , marta kadar boyle devam eder artik.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.