Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Hepsi guncellendi soninda ama bu ay cok dusus olabilir soylim simdiden

Daral hocam son 3 gundur dusus var ama sanki
boş ver 3 günü.aralık ayına kanalları sağlam tutmaya çalış,acısını çıkarttırır...yıl sonunda kazançlar tavan yapar,ocak da sıfırlanır.hatta ocak da ilk 10 gün kazanç beklemeyin.3 de 1 oranında düşer.

1 Kasım bende baya düşüş var. Ay başı olduğu içindir diye umuyorum. Ya da youtube red bela olmaya başladı!

4 yıl oldu şu ayın ilk günleri hep dipte geziyor ne iş anlamadım

Düzelecek en iyi 2 aya girdik gençler artacak kazançlar inşallah.

Kasım ayının ilk 3 günü normale göre düşük geldi. Umarım youtube red'in yan etkileri değildir.

14 kasım kazanç raporunda izlenim daha yüksek ama kazanç düşmüş epey.

var mı böyle bir durum yaşayan?

Sizde de kazançlar düşmüş mü yoksa bu sorun bende mi var parayı aldık diye sevinirken %70 düşüş var yoksa kanal mı düşüyor anlamış değilim

Sizde de kazançlar düşmüş mü yoksa bu sorun bende mi var parayı aldık diye sevinirken %70 düşüş var yoksa kanal mı düşüyor anlamış değilim

Bgbm sabit genelde benim kanallarımda. Kanaldaki reklamlarla alakalı bir olay vardır belki. 1-2 günlük düşük kazanç normal. Ancak izlenim sayınız yakınsa %70 yine de çok.

70k atıyorum 200 dolar geldi diğer gün 80kya çıktığında 198 dolar bugünde 100k olmuş kazanç 70k da aldığımdan çok daha düşük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri