Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
son 3 4 gündür yt kazançları güncellemiyor ilk defa böyle gördüm

Ben cok sasirmadm kazanclar cok gecikti bunu demek istiyorum ben ilk defa kazancin geciktigini gordum izlenimde sorun yok

Bazen nerdeyse 1 hafta gecitigide oldu :) daha sonra bi gun hepsinin yansidigi gun keyif bambaska :D

Ben cok sasirmadm kazanclar cok gecikti bunu demek istiyorum ben ilk defa kazancin geciktigini gordum izlenimde sorun yok

Tamam ben de diyorum ki kazançlarda da sürekli gecikmeler oluyor Youtube'ta, siz fark etmemişsiniz daha önce. Düzelecek her zamanki gibi.

28'inde Red geldiği için özellikle Abd içerikli kanallarda %20 üzerinde bir düşüş gözükebilir. %85 Abd içerikli bir kanalım yaklaşık %30 kazanç kaybetti aynı izlenime. 29'unu bekliyorum şuan da. Bu Youtube Red tabii ki hepimizi olumsuz bir şekilde etkileyecek. Youtube Red başlangıç günleri olduğundan gecikmeler ve düşüşler gayet doğal. Umarım düşüş %30 ile sınırlı kalır.

28'inde Red geldiği için özellikle Abd içerikli kanallarda %20 üzerinde bir düşüş gözükebilir. %85 Abd içerikli bir kanalım yaklaşık %30 kazanç kaybetti aynı izlenime. 29'unu bekliyorum şuan da. Bu Youtube Red tabii ki hepimizi olumsuz bir şekilde etkileyecek. Youtube Red başlangıç günleri olduğundan gecikmeler ve düşüşler gayet doğal. Umarım düşüş %30 ile sınırlı kalır.

Ne oluyor bu red hocam

Ne oluyor bu red hocam

Aylık 10 dolar karşılığında Youtube'yi reklamsız izleyebiliyorsunuz. Başka detaylar da var onları google'ye Youtube Red nedir yazarak öğrenebilirsin. Bizi ilgilendiren kullanıcılar artık reklam izlemeden video izleyebiliyor.

Arkadaşlar özur dıleyerek bu konuya yazdım ama yazacak başka yer bulamadım :( bunun için yeni konu da açmak istemedim.

Eskıden yansımayan hiç gözukmezdi yada ben uzun suredır adsense çalışmadıgım ıcın hatırlamıyorum , şuanda güncel gibi tarih gözukuyor , kanalda sorun yok ama kazanc kısmı 0 yani normal mi bu?

KANAL KISMI BU ŞEKİLDE :

1raoYA.png

KAZANÇ KISMI BU ŞEKİLDE :

ZJjqLa.png

Yansımadıgı ıcın mı boyle kanalda başka bir ARIZA mı var?

Tekrardan özür dilerim rahatsızlıktan dolayı...

EDİT : Yutubu unuttuk !!!

Bunları konuşma konusu burası. :)

Normal hocam normal hepsi normal, geçecek 2-3 gün daha sabredeceğiz sadece. Hepsi düzgünce güncellenecek. Her zaman oluyor böyle şeyler.

artık öyle olabiliyor, izlenim yansıyor ancak kazanç yansımıyor bunun üzerine 0 olarak gözüküyor yarına kadar güncellenir o da yani herkeste öyle rahat ol süha hocam :)

Boşuna ban yiyeceksiniz güncelleme harici o konuya yorum yazmak ban sebebi, bir yorum varsa onu buraya yazmalısınız. :)

Normal hocam normal hepsi normal, geçecek 2-3 gün daha sabredeceğiz sadece. Hepsi düzgünce güncellenecek. Her zaman oluyor böyle şeyler.

Boşuna ban yiyeceksiniz güncelleme harici o konuya yorum yazmak ban sebebi, bir yorum varsa onu buraya yazmalısınız. :)

Tamam kardeşim haklısın , bilmıyordum ;)

hiç bir şey olmaz :)

ya bu kadar gecikirmi 4 gün oldu daha yansıma yok bu kadar zormu bu iş artık para vermek çok ağırlarına gitmeye başladı galiba banlar da yetmedi bunlara açgözlüler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri