Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Youtube o kadar soğuttu ki bakasım gelmiyor artık kazanca.

Son düzenleme:
Maelesef bu ay kazanç yarı yarıya düştü geçen ayda diğer aya göre %30 düşmüştü partnerde 15 kesiyor paypalında düşük kur derdi var derken elde bir şey kalmadı

Valla bir kac kanalim kaldi onlarda giderse ne yaoacam bilmiyorum :/

Allah tez zamanda belalarini versin p.zevenk s.refsiz k.pekler resmen dalga geçiyolar bizle bu kadarda olmaz artik bu kasten yapiliyo kimse bana kategori dil filan demesin bunlar dalga geçiyo resmen emek hırsızı itler

Allah tez zamanda belalarini versin p.zevenk s.refsiz k.pekler resmen dalga geçiyolar bizle bu kadarda olmaz artik bu kasten yapiliyo kimse bana kategori dil filan demesin bunlar dalga geçiyo resmen emek hırsızı itler

Kime diyon acaba çok merak ettim :D

evet böyle giderse yakında partnerlere borçlu olacağız bu nedir ya 1 ayda kazanç %150 düştü

son zamanlarda zaten berbat olan partnerlerde özellikle bugün felaket ötesi bi düşüş oldu yazık be yazık başka bişe diyemiyorum bakmak bile istemiyorum artık analitige....

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

evet böyle giderse yakında partnerlere borçlu olacağız bu nedir ya 1 ayda kazanç %150 düştü
rezalet diz boyu Allahlarından bulsun s.refsizlerr

Sadece partner değil Youtube da bize biraz kazık atıyor gibi geliyor bana. :)

bu sadece partnerde mi düşüyor yani ay başlarında? acaba fullscreen ve machinima gibi partnerlerde durum nedir sonuçta kendilerini kanıtlamışlar özel sponsor reklamları var iyi para kazanılıyodur herhalde.

Sadece partner değil Youtube da bize biraz kazık atıyor gibi geliyor bana. :)
oooo orası zaten kesin yüzde 1 milyon ben bunu hep yazdım 1 yıldır yt kesinlikle temiz degil dümen çevirdiği çok aşikar tıkları saymıyor en basitinden ve daha biçok dümenleri var..bak öglenden beri tek tık bile yansımadı 2 gündür bu kadar tesadüf olabilirmi.. yt miş partnermiş hepsi aynı yolcusu bunların sahtekar..

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

bu sadece partnerde mi düşüyor yani ay başlarında? acaba fullscreen ve machinima gibi partnerlerde durum nedir sonuçta kendilerini kanıtlamışlar özel sponsor reklamları var iyi para kazanılıyodur herhalde.

ya aybasi filanmi kaldi ayın 10una geldik

son 2 gündür 2 kat artış oldu umarım böyle devam eder

güzel gidiyor hala kanalı olanlarda durumlar nedir

son zamanlarda bgbg oranları çok iyi arttı özellikle indirilen o büyük darbeden sonra kanalların bgbgsi bende çok arttı

Onlarca kanaldan sadece bir tane kanalım kaldı. O kapanmazsa bende aranızdayım arkadaşlar artık. Dervegider zaten buranın patronu sayılır. Yıllardır bu analytics güncelleme haberlerini verir kendisi. Demek ki adamın hiç kanalı kapanmıyor.

O konuda güncelleme harici yazmak yasak o yüzden buradan yanıt vereyim. :)

Kanal sayım çok az ve hiçbir şey yüklemiyorum aylardır hatta yıl oldu o yüzden kapanmıyor. Ama biliyorsun 110.000 aboneli kanalım kapatılmıştı yani kapanmayacak diye bir şey yok sayende açtırmıştım ama hâlâ korku var içimde kapanabilir her an her kanal. O korku yüzünden ne video yükleyebiliyorum ne bir şey, tek yaptığım analytics takip edip şükretmek. :)

Sen yine bir yolunu bulur güzel kanallar oluşturur kazancını alırsın, kalan son kanalın değerini bil de sana güç versin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri